celmaislabaN Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Astia sunt oamenii care ne reprezinta, si apar zilnic la televizor, prosti, ce sa le ceri?
Mayhem. Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 doamne, becali si nikita au rupt ))))))))))))))))))
marius_truckerfan Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Frumos limbaj bai oierule . Becali e za best in video-ul asta , restu sunt panarame .
Alkanphel Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ....inregistrarea aia cu Becali n-am auzit-o pana acum.....Pa!Ma duc sa admir statuile lui Brancoveanu... :tiphat: EDIT^:cum de nu a aparut si Geovanni Becali?! http://www.youtube.com/watch?v=Pi9lSs2QR4Q Terzian asta a cam fost luat la misto de verii Becali,dar s-a vazut ca baiatul nu se coboara la nivelul ciobanilor :clap: :tiphat:
Alkanphel Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 inca un video:portretul perfect al ciobanilor: http://www.youtube.com/watch?v=CvukPz8HWWM...feature=related
DuR@nG0_* Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Elena Basescu nici nu stie sa vb corect gramatical..si e euro-parlamentar...se pare ca cu tacsu are multe ,,succesuri" si ea e un rezervor de resurse si un...rezervor de resurse
VibeS- Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 e outadated asta...acum ar trebui un top 30 sa-i cuprinda pe toti...numa roxy manelista,marian valorosul si fernandica ar aparea de 2-3 ori :D
Doru^ Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Elena Basescu nici nu stie sa vb corect gramatical..si e euro-parlamentar...se pare ca cu tacsu are multe ,,succesuri" si ea e un rezervor de resurse si un...rezervor de resurseRade ciob de oala sparta...
alcholic Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 nu le mai dati importanta ca nu o sa mai scapam de ei
trak3 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 pt becali o mica lauda ptk prost cum o fi s-a descurcat sa-si cumpere mybach si sa faca cela mai scumpe transferuri la steaua....dar pt toti ceilalti...n-am cuvinte.Pai sa fi tu primar in Bucuresti si sa nu sti sa conjugi un verb...pai nu-i bine oameni buni.. DA LASA K NOI SUNTEM OE CALEA CEA BUNA :-j..PAI CUM P*** MEA SA SCAPAM DE ANIMALELE ASTEA DAK DIACONESCU ACCES DIRECT SI POVESTIRI DE NOAPTE DAU TOATE CURVELE SI CARPELE PE POST? IMPUSCATI PE NENOROCITI!!!!