Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Sageataa

Sageata

Recommended Posts

Posted

Daca pana acum au fost anumite specii de jucatori gen: noob, UCP, cei de la HONEY au inventat o noua specie: "SAGEATA".

Ce face aceasta noua specie: de unde vine si numele se plimba din tarc in tarc ca o sageata :bananadance2: luand pulsu celui care sta in tarc cu prea obisnuita intrebare X este AFK?,de la o distanta considerabila sa-i vezi decat o pana din aripa.

Honey tot respectul din partea mea o miscare inteligenta!

macar au un avantaj sagetile astea ? sau sunt scursura guildei ?

Posted

macar au un avantaj sagetile astea ? sau sunt scursura guildei ?

da au , dar pacat de sageti :)) , ei merg sa ia spot/tarc dar dupa se trezesc fara party :)) .

Posted

ce curve au spioni la noi in ally :clap: ..spioni aia ce mai sunt daca nu sunt sageti? :duh:

alo machu pichu! trezeste-te! ideea topicului era ca noi ne trimitem sagetile sa va ia spoturile dar s-a dovedit ca voi sunteti aia care ati inceput cu asa ceva. daca vrei iti pune si data pozei sa vada toata lumea cand a avut loc acea discutie. nu stiu cum mai ai curaj sa vorbesti avand in vedere ca tu cu white, fratii carici, sunteti sagetile de incredere a lui Gunit :rofl2: eu daca eram in locul tau ma lasam de mult de jucat mu online :rofl2:

daca am nevoie de un spot fac preluare care`i prb :)) si daca nam nevoie si nu vreau sa creasca toti pot sa le fac preluare e prb mea daca nam ce face :) cu atat mai bine ca stai on admini intrand mai rarutz este concurenta intre playeri chiar daca nu vrea sa tina respectiv tarc/spot poate nu vrea sa te vada pe tine crescand e prb lui si a ta ca esti afk :P

una e sa incerci o preluare, si alta e sa incerci odata la 10 minute preluare pe acelasi spot cu gandul de a-l incetini pe respectivul sa dea rr pana la CS.

Posted

alo machu pichu! trezeste-te! ideea topicului era ca noi ne trimitem sagetile sa va ia spoturile dar s-a dovedit ca voi sunteti aia care ati inceput cu asa ceva. daca vrei iti pune si data pozei sa vada toata lumea cand a avut loc acea discutie. nu stiu cum mai ai curaj sa vorbesti avand in vedere ca tu cu white, fratii carici, sunteti sagetile de incredere a lui Gunit :rofl2: eu daca eram in locul tau ma lasam de mult de jucat mu online :rofl2:

una e sa incerci o preluare, si alta e sa incerci odata la 10 minute preluare pe acelasi spot cu gandul de a-l incetini pe respectivul sa dea rr pana la CS.

ai dreptate dar vezi u daca esti on nu te incetineste cu nimic ii zici nu din 10 in 10 min :) e dreptu lui sa incerce :) e clar ca cine face asa cva are cva prb :crazy: dar e trb lui

Posted

ai dreptate dar vezi u daca esti on nu te incetineste cu nimic ii zici nu din 10 in 10 min :) e dreptu lui sa incerce :) e clar ca cine face asa cva are cva prb :crazy: dar e trb lui

si cand stai pe un punctiform si ti-l strica din 10 in zece minute..?? cum o fi ..??

da...

Stai alte 10 minute sa il repari apoi vine iar sageata si ti-l strica .

Treaba e ca HH striga Hotul ... si cand colo.....http://img200.imageshack.us/img200/4103/preluare.jpg

Guest MagiczSm
Posted

si cum se zice: Esti SAGEATA!?

Guest Pedobear^
Posted

:rofl1: dc ai facut topicul cu user inscris azi? :) fac pariu ca esti gunit/kinul/neamzzuMG :)

iar eu fac pariu ca nu ai mai iesit din casa de cel putin 2 saptamani.

Guest Pedobear^
Posted

sa mori u? :blink: esti sigur de asta? :rofl1:

Prin iesit afara a se intelege .. un drum mai lung decat cel pana la magazin sa iei suc "TrOmPy" , pufarine si eugenii.Hai la culcare copilasi ... e tarziu.

Edit: bunny , cand imi masor si eu muschii cu tine la w3 tft ?! :D

Posted

Prin iesit afara a se intelege .. un drum mai lung decat cel pana la magazin sa iei suc "TrOmPy" , pufarine si eugenii.Hai la culcare copilasi ... e tarziu.

Edit: bunny , cand imi masor si eu muschii cu tine la w3 tft ?! :D

Treaba sta in felul urmator , nu incepe cu jigniri din astea pentru ca fac pariu ca nici nu ma cunosti :-j si eu nu am zis nimic legat de tine , mai bine abtine-te .

Guest Pedobear^
Posted

Treaba sta in felul urmator , nu incepe cu jigniri din astea pentru ca fac pariu ca nici nu ma cunosti :-j si eu nu am zis nimic legat de tine , mai bine abtine-te .

imi dau seama ca esti copil din pur si simplu fapt ca nu intelegi nimic din ce ti-am zis... ca sa nu mai bat apropo la acel z0r :)) :kar: hai pa muchacho

Posted

imi dau seama ca esti copil din pur si simplu fapt ca nu intelegi nimic din ce ti-am zis... ca sa nu mai bat apropo la acel z0r :)) :kar: hai pa muchacho

nu ca esti tare greu de cap , zici de acel z0r , inseamna ca nu iti vezi avataru :-j

Guest Pedobear^
Posted

nu ca esti tare greu de cap , zici de acel z0r , inseamna ca nu iti vezi avataru :-j

acel z0r denota lauda de sine ... te crezi mai presus de restu .. (doar asta inseamna acel subfix) tipic copilaresc :P ... cat despre avatarul meu .. dragu meu lukz0r ... e mult prea inteligent trendul cu Pedobear ca sa il poti intelege sau de a vedea umorul negru din spatele lui... asa ca te rog .. say_team.

Posted

si cand stai pe un punctiform si ti-l strica din 10 in zece minute..?? cum o fi ..??

da...

Stai alte 10 minute sa il repari apoi vine iar sageata si ti-l strica .

Treaba e ca HH striga Hotul ... si cand colo.....http://img200.imageshack.us/img200/4103/preluare.jpg

:coffee: White e sageata????

Posted

Oo..eu ..nu inteleg acest topic :) daca aveti ceva de reclamat..va asteapta o sectiune intreaga

Cred ca ..ati merita cate un suspend/warn up macar jumate din cat ati postat aici :)

Closed. Semnat William Tell

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...