Parazitu' Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 mult succes cu guildaalegeti oameni care joaca de FUN nu obsedati :) este mult mai binepentru acest reply ai nota 10 :)
Parazitu' Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 tu ai nota 5 , nu-mi placiJOS!ti-a intrat castravetele prea tare?te'a bagat cineva in seama? :) te rog nu mai da dovada cat esti de prost..mi-e mie rusine de rusinea ta :)
i sin Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ti-a intrat castravetele prea tare?te'a bagat cineva in seama? :) te rog nu mai da dovada cat esti de prost..mi-e mie rusine de rusinea ta :)ce ratat O_O
Parazitu' Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ce ratat O_Oai scapari mari de tot la supapa nene.dute la o vulcanizare.pana una alta baga un cartof acolo .. nu de alta da' omori lumea cu "efectele" urat mirositoare si acide ale exprimarii si gandirii tale :)
al3xandru Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 :blink: ce`i topicul meu ma? :angry1: Pante ai vreo trb de postezi aici? si sa te iei si de un om asa dgb..conflictele personale le rezolvi pe pm nu in topicul meu.Asa ca te rog sa nu mai postezi aici thx :tiphat:
Parazitu' Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 neata..lasa'l pe pante.. :)) de ce sa nu rad de el daca e cum e :) power of nature =)) Imi pare rau ca ti-am deranjat topicu nub :) am plecat ne auzim intr-o sapt..
al3xandru Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 :closed: am spart azi guilda se poate inchidegasisem cva oameni de trb dar e greu sa ti o guilda desi stau mult on nam nevoie de asa stres mai ales la inceput e greu cu organizarea :P .Va urez mult noroc si spor nu uitati sa va distrati :tiphat: