Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

al3xandru

-SS- is here,readdy for rock?

Recommended Posts

Posted

tu ai nota 5 , nu-mi placi

JOS!

ti-a intrat castravetele prea tare?te'a bagat cineva in seama? :) te rog nu mai da dovada cat esti de prost..mi-e mie rusine de rusinea ta :)

Posted

ti-a intrat castravetele prea tare?te'a bagat cineva in seama? :) te rog nu mai da dovada cat esti de prost..mi-e mie rusine de rusinea ta :)

ce ratat O_O

Posted

ce ratat O_O

ai scapari mari de tot la supapa nene.dute la o vulcanizare.pana una alta baga un cartof acolo .. nu de alta da' omori lumea cu "efectele" urat mirositoare si acide ale exprimarii si gandirii tale :)

Posted

:blink: ce`i topicul meu ma? :angry1:

Pante ai vreo trb de postezi aici? si sa te iei si de un om asa dgb..conflictele personale le rezolvi pe pm nu in topicul meu.Asa ca te rog sa nu mai postezi aici thx :tiphat:

Posted

neata..lasa'l pe pante.. :)) de ce sa nu rad de el daca e cum e :) power of nature =)) Imi pare rau ca ti-am deranjat topicu nub :) am plecat ne auzim intr-o sapt..

Guest DigitalAssassin
Posted

hai noroc! succes! :beer:

Posted

:closed: am spart azi guilda se poate inchide

gasisem cva oameni de trb dar e greu sa ti o guilda desi stau mult on nam nevoie de asa stres mai ales la inceput e greu cu organizarea :P .Va urez mult noroc si spor nu uitati sa va distrati

:tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...