Jump to content
Parazitu'

Prins în timp ce-şi vindea un rinichi. A cerut 13 mii de euro

Recommended Posts

Un tânăr de 24 de ani, din Cluj, şi-a scos rinichiul la vânzare pentru a-şi plăti o datorie la bancă.

Cristian Sorin Lung a fost prins în flagrant de poliţiştii clujeni în timp ce oferea spre vânzare organe umane.

Doi clujeni, Cristian Sorin Lung şi Emanuel Dreve, au fost prinşi în flagrant la sfârşitul săptămânii trecute, în Parcul Ştefan cel Mare, în timp ce luau 1.000 de euro de la o tânără - avansul pentru vânzarea unui rinichi.

Poliţia Cluj a fost sesizată de o persoană despre faptul că a găsit pe un site un anunţ în care se ofereau spre vânzare organe umane. Contactat, acesta a solicitat 13.000 euro în schimbul unui rinichi uman.

“Persoana care a sesizat poliţia s-a întâlnit cu "vânzătorul", care i-a solicitat suma de 13.000 de euro, din care 1.000 de euro avans, în schimbul unui rinichi uman, arătând totodată şi modalitatea prelevării organului, fără a da însă foarte multe detalii în acest sens”, se arată în comunicatul emis, ieri, de Poliţia Cluj.

Povestea a pornit, practic, de la un demers jurnalistic al reporterilor postului local NCN TV. Ziarista care s-a întâlnit cu cei doi tineri povesteşte că motivul pentru care Cristian Sorin Lung intenţiona să-şi vândă un rinichi era datoria pe care el şi prietenul lui o aveau la o bancă. “Mi-a povestit că aveau un credit de 60.000 de euro, din care mai aveau de plătit 36.000 de euro”, povesteşte Maria.

Riscă 7 ani de închisoare

Împotriva lui Cristian Sorin Lung s-a început urmărirea penală pentru postarea de anunţuri privind donarea de organe în vederea obţinerii de foloase materiale. Fapta se pedepseşte, conform Legii 96/2006, cu închisoare de la 2 la 7 ani. Tânărul este cercetat în stare de libertate

Sursa: Infoportal.ro

8-| ajungem sa ne vindem organe pentru a putea trai ? :| aiurea :(

Link to comment

Dupa ce ca are datorii de a ajuns sa isi vanda rinichiul, il mai si baga la inchisoare? nice... Pacat ca se ajunge aici.

DA saracul om nu cred ca il vindea din placere il vindea pentru simplu fapt ca avea nevoie de bani daca nu platesti banca itzi ia casa ramai pe drumuri daca incerci sa faci bani te baga la inchisoare..nu cred ca e bine gandit deoarece nu e trafic de organe isi vinde el propriul rinichi

Link to comment

In ziua de astazi,oamenii fac orice ca sa plateasca datoriile la banca. Nu stiu ce e mai important pentru ei:o masina(nu in cazul de fata,ci in general) sau propria viata(poate chiar viata altcuiva). Dar na,lumea e in criza si banca devine camatarie.

Link to comment

Nu ca ar fii primul caz, altii vand copii :)

e altceva prietene sa vinzi copii.. in plus daca ai un rinichi in minus, din cate stiu eu, nu prea te afecteaza (adica nu te afecteaza asa tare, atata timp cat celalalt e sanatos), plus ca probabil salvezi si viata unui om.. mi se pare prea exagerat ce i s-a intamplat..

Link to comment
Guest Mortu_Viu

Vand plaman,3,2 TDI,12 ani de viata,stare buna,functioneaza 10/10 si arata 10/10.Pentru mai multe informatii aveti PM.

Pret: 10.000 euro,sau schimb cu Touareg din 2007/2009.

Cer si ofer seriozitate :|

Also,mai vand cateva degete,o ureche,o jumatate de nas,o mana si un picior.

La 4 organe cumparate,fac reducere de 9.9999 %

Link to comment

mda...oare ce naiba a luat de 60.ooo euro? casa, poate...oribila situatie, oricum

Si la final, ce treaba are autoritatea statului cu partile mele de corp? adica nu am voie sa ma vand pe bucati ca mi se face dosar penal? Nu am voie sa ma vand, nu am voie nici sa ma inchiriez (vezi cazurile de prostitutie), dar sa platesc taxe aberante, sunt obligat si daca nu le pot plati o perioada sunt aruncat in strada...in ce jeg de lume traim...sa traiasca politicienii si sa se umfle in burta pana sa crape cu toti... :angry1:

Link to comment
Guest Mortu_Viu

mortu viu nici nu mai are nevoie de organe ca e zombii oricum..

Sa mori tu? :))

Vand plaman,3,2 TDI,12 ani de viata,stare buna,functioneaza 10/10 si arata 10/10.Pentru mai multe informatii aveti PM.

Pret: 10.000 euro,sau schimb cu Touareg din 2007/2009.

Cer si ofer seriozitate :|

Also,mai vand cateva degete,o ureche,o jumatate de nas,o mana si un picior.

La 4 organe cumparate,fac reducere de 9.9999 %

up,inca valabil.

Link to comment

ohhh...da...2 prieteni au facut imprumut in banca de 60.000 de euro...daca li s-a acordat aceasta suma presupun ca aveau salarii decente :-? si daca aveau niste salarii care sa le permita sa imprumute 60.000 euro de la banca nu cred ca isi cumparau o casa comuna :)) probabil au cheltuit banii prin cazinouri,vacante,b1tches... si dupa s-au trezit la realitate....cu datorii ;)

P.S. Vand un plaman perfect sanatos :> nu beau,nu fumez....astept oferte serioase in PM :D

Link to comment

Democratia este sclavie fara lanturi. Incercati sa ocoliti imprumuturile la banci

Acuma e cum e cu bancile , dar dupa revolutie sa vezi atunci la banci ce dobanzi mari aveau .

Saracul om , pe langa ca se sacrifica pentru a achita datoriile bancare , mai e si ''saltat'' de politistii si arestat :( , mi se pare cruda viata cateodata .

Link to comment

In situatii disperate oamenii iau decizii pe masura.Voi ce-ati face daca ati fi in situatia lui?Toti gresim.Nu ar trebui judecat, si mai ales ca nu dauneaza nimanui cu asta, poate chiar salva o viata.Daca te gandesti la prostituate, ele poate mai si impart vreo boala.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...