crysTyan0 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 daca au bani ...bani si idei.Stiu sa scoata banu.
Porky Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Sunt curios care va fi urmatorul proiect al lor pt ca nu imi pot imagina cu ce ar mai putea soca lumea.
Flake Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ce tare e...Impresionant...:X nebun :D---------------------------------------------------------------------------frumoasa ideea,bani au,ca doar se spala cu petrol. Parca i-as fi ales alt nume,blue crystal e cam monoton.
Bobo Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 prea tare...dar si cand o sa dea saracia in ei..sa vdm ce mai construiesc ( petrolu ala mai tine cativa ani :P )Si cam cum ar putea sa dea saracia in ei daca ei fac investitii pentru a scoate bani?Incredibil !
Sleya Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Jesus....omg....pe astia nu i-a atins criza ma nene ? oricum...nu pot sa zic nimic decat ca este....incredibil :D Dubai este si probabil v-a fi din ce in ce mai mult un mini paradis futuristic :)
nu ma cunosti Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Arata chiar foarte bine :)la cati bani costa constructia.. n-are cum sa nu arate bine :)
f.mare Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Bravo lor , foarte frumos. Imi place..nu sunt nebuni. Doar le place luxul. Daca au bani ce vrei sa faca cu ei..sa isi faca viata luxoasa , sa simta ca traiesc bine. N-aveti voi grija ca la cati bani s-au furat in Romania aveam si noi 3 ice-berguri destea :) Faza e ca ei sunt mai destepti si mai constructivi..