Jump to content
Dani

Blue Crystal, un iceberg in Dubai

Recommended Posts

Stiti bine ca in Arabia Saudita respectiv Emiratele Arabe Unite este cald, iar gheata nu-si prea are locul decat in baruri. Seicii din Emiratele Arabe Unite, mai precis Dubai s-au gandit sa faca un “iceberg” (ghetar) in Dubai pentru a completa seria de proiecte pe care le-au construit si vor sa le construiasca in acest paradis al Orientului Mijlociu. Acest ghetar va fi construit din materiale organice si va exemplifica aproape 100% valoarea unui ghetar adevarat, doar ca nu va fi atat de frig inauntru si va putea supravietui caldurii. Inautru veti gasi mai multe restaurante, o camera mare pe cinci nivele si o sufragerie sub apa de unde veti putea vedea lumea acvatica. In plus, urmele voastre se vor vedea pe pereti, pe podea si pe orice veti atinge, ca sa fie si mai real totul. Si sa nu uit, la soare va straluci exact cum vedeti in poza. Nebuni arabii astia nu?

Imagine IPB

Alte imagini

Link to comment

De ce crezi ca ei isi construiesc toate nebuniile astea ? :)

Impresionant :)

sa scoata bani pe viitor...dar nu cred ii va ajuta sa mai produca la fel de multi bani ca aqum incat sa construiasca si altele.

cheltuielile de intretinere banuiesc ca sunt enorme :P

Link to comment

Au idei foarte bune arabii ce pot zice . Decat sa ii cheltuie ca altii pe arme , putere , pe lucruri care nu au nici un rost cum a fost ala care a dat 7 milioane de dolari pe un nr de inmatriculare mai bine construieste un obiectiv turistic ca acela . Ce mai Dubai in curand va ajunge un paradis , un loc total diferit de restul lumii si nu numai datorita banilor ci si din cauza initiativei celor care hotarasc sa realizeze astfel de proiecte .

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...