Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Sirenia

sugestie pendant of lightning +5

Recommended Posts

Posted

Nu m-am uitat la toate topicurile daca s-a mai deschis vreo sugestie pt asa ceva. Pe toate verisunile de MU exista pendant +5. E foarte enervant sa stai pe spot si sa umblii k o minge de ping-pong ... Primul server unde nu este asa ceva. Why? :-??

Posted

Nu m-am uitat la toate topicurile daca s-a mai deschis vreo sugestie pt asa ceva. Pe toate verisunile de MU exista pendant +5. E foarte enervant sa stai pe spot si sa umblii k o minge de ping-pong ... Primul server unde nu este asa ceva. Why? :-??

nu sunt din configuratia serverului , cred ca merge modificat ar fi super .

Pro

Posted

pai eu port +4 si nu ma muta :error:

Daca dai in tarkan te cred =))

Oare de ce sunt pe alte servere pend +9 cum a zis si Brink_BA :-j .

Posted

PRO

Mai ales in lot (pentru cine cunoaste) te muta aia si cu pendant +4, e adevarat nu e ca o mingie de ping-pong, dar iti dau 3-4 secunde "pace" si dupa iarasi te muta.

Posted

v-ati gndit k este o metoda k sa nu lasi AFk o durata prea indelungata? ^^

Lumea oricum lasa AFK, nu-i vorba de asta. Dar te duci in atlans3 , LOT , lt5,7 si in 20 in 20 sec fugi inapoi pe spot. Pana nu ai 10 rr sa omori inainte sa apara mobii ai nevoie de pend+5. Desi si cu aia te mai muta dar nu chiar asa... Nu am cerut ceva Sci-fi ce nu exista si hai sa bagam ceva noutate. Am cerut ce trebuie sa fie pe un server. Si nu inteleg logica de ce nu s-a bagat ... :-?? afk oricum mai lasa lumea si fara , si cu pend +5

Guest Blader_Slayer
Posted

te muta si cu +5 :)

tu esti batman

la CC imediat de doboara aia ar trebui introduse pendante of lighting +9 ;)

aia e si ideea

Nu este funserver deci si prin urmare nu vor fi nici pendante +5. Este bine asa.

e nubserver :))

Posted

te muta si cu +5 :)

tu esti batman

aia e si ideea

e nubserver :))

batman batman :))

pai si eu port dar tot te muta :error: ...ma rog nu chiar asa de des..dar tot te muta

in CC tre' sa faci altceva sa nu te mai mute

Posted

in CC tre' sa faci altceva sa nu te mai mute

nu vb de Chaos Castle

#logic ca stiu ce tre sa faci...sa stai departe,cand mor monstrii explodeaza si te misca :crybaby:

Posted

nu pot sa te cred :blink:

OT: cu orice pendant te muta , +4 sau +5 e cam aceiasi chestie :-??

Posted

te muta si la cele de +5, doar ca putin mai rar ca la cele de +4

nu sunt ferm convins ca cele de +5 nu exista, pe old vers picau cel mai des in bc1... nu stiu cata lume a facut bc1 si sa caute pe acolo pendate, ar trebui sa pice :)

daca nu si cele de +4 sunt destul de ok :D

Posted

Am facut eu BC1 Diablo si nu a picat nimic :P

Mi se pare ok si fara pendante +5 , astfel macar spoturile din atlans3 raman goale noaptea + multe altele cu mobii care te misca.

La un moment dat cand vom devenii suficient de puternici nu o sa mai fie nevoie de pendante..e nevoie doar de rabdare nu de modificari la server , care oricum cu timpul , odata cu cresterea playerilor ar deveni inutile.

Posted

Deci, o concluzie?

Nu se poate mai mult de +4 fiindca exista CC-ul? Sau asa e el de la ma-sa?

Daca se poate mai mult de +4, nu se poate seta ca la CC pendant-ul +5 sa fie cu o valoare scazuta fiind pe server 2? De exemplu: pendant +5 pe server 1 = pendant +4 pe server 2.

Posted

Daca dai in tarkan te cred =))

Oare de ce sunt pe alte servere pend +9 cum a zis si Brink_BA :-j .

pentru ca esti pe linkmania.boule. (use shadow hack din ala :-$)

a..normal in chaos te muta si daca ai pend +18784719851

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...