Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Osman

Sugestie preluare spot

Recommended Posts

Posted

nu ar fi mai simplu dak in loc de "nume +afk?" s-ar zice "esti on?"/" sunteti on? " ca sa nu mai iei ficae persoana in parte

Motive:

unii au numele cat mai inflorite si sunt greu de spus

e acelasi lucru doar k e mult mai ushor pentru cineva care face o preluare

dureaza mai putin

nu mai apar shmekerii pe spot , cu dinastia care se fac afk

si ar mai fi ...in fine

Ce spuneti?

Posted

Nu se poate. Trebuie explicit exemplificat cui ii faci preluare.

pai tot de 3 ori intrebi doar k intrebi "esti/sunteti on?" de ce trebuie sa fii explicit? ti se pare greu sa raspunzi la intrebare? nu tot aia e? raspunzi "da/nu" nu stiu care ar fi problema.... cu poza cu f4 la sfarsit ...mult mai practic si ushor....

Posted

Tu cand spui "Ce faci?", "Ce spui?", "Unde esti?" etc. ar trebui sa iti raspunda tot server-ul fiindca nu se stie cui i se adreseaza respectiva intrebare.

Esti pe un spot, scrii nick-ul fiecaruia fiindca asa e frumos sa faci: "Ioane, ce faci?", "Ioane, ce spui?", "Ioane, unde esti?", "Ioane, esti afk?". Atat de greu iti este sa folosesti functia macro sau sa tastezi cateva litere in plus?

Posted

Nu e acelasi lucru cu "Ce faci?", "Ce spui?", "Unde esti?" etc.

Esti pe un spot, scrii nick-ul fiecaruia fiindca asa e frumos sa faci: "Ioane, ce faci?", "Ioane, ce spui?", "Ioane, unde esti?", "Ioane, esti afk?". Atat de greu iti este sa folosesti functia macro sau sa tastezi cateva litere in plus?

da dak ai unu cunemele " A$^lI|&Lnh^^ " cat 5 min iti ia sa il scrii si mai ai unul cu" ^_^lL;))GhiO@@ "cum e?

nu stiu de ce va place sa complicati lucrurile cand pot fi foarte simple rau de tot...

Posted

mi-se pare o porcarie aceasta sugestie , cred ca ai facut acest topic de draqul unuia in plus , sincer .

Contra

cum ziceam .... :) va place sa va complicati....in fine

Posted

mi-se pare o porcarie aceasta sugestie , cred ca ai facut acest topic de draqul unuia in plus , sincer .

Contra

+2

Trebuie sa se vada clar cui i te adresezi, asa dau pe post sunteti ? Puneti si tu nick-uri cu $#$#$#$# ca sa profiti de acest avantaj.

Posted

Mai stati 5 minute inainte sa postati asemenea sugestii !!!

Ce-ar fi la scoala sa zica profesoara. Nu esti atent? Nota 3 !

Nota 3 cui ? Vezi ca nu gandesti nici un pic?

Faci frumos macro si ai terminat cu bataia de cap.

Posted

Mai stati 5 minute inainte sa postati asemenea sugestii !!!

Ce-ar fi la scoala sa zica profesoara. Nu esti atent? Nota 3 !

Nota 3 cui ? Vezi ca nu gandesti nici un pic?

Faci frumos macro si ai terminat cu bataia de cap.

sa nu aibe baiatu repercursiuni explica-i si treaba asta cu "macro" :))

Posted

Nu mi se pare o idee buna. In locuri aglomerate, daca vad intrebarea doar in chat window, poate nu stiu daca mi te adresezi mie sau celor de pe spoturile de langa.

Numele nu trebuie scris exact la virgula, dar trebuie scris cat mai aproape de realitate, pentru a nu exista dubii.

Sugestie respinsa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...