Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest TwoFace

o intrebare

Recommended Posts

Guest TwoFace
Posted

Incep preluarea si dupa 5min nu rsp nu nimik,doar ca in timp ce am facut preluarea cel in cauza imi facea pk in timp ce faceam preluare al cui e spotul?

:beer:

Posted

Daca incepi o preluare si inainte sa o termini cel de pe spot te PK, nu ia nimeni suspend. Dar daca ai terminat preluarea si te PK il poti posta pentru PK pe spot si ia el suspend.

Posted

#sa nu mai fac alt topic , daca eu fac preluare lui x si vine y si imi da pk , este vreo sansa ca y sa fie pedepsit? totusi intrerupe o preluare

Posted

#sa nu mai fac alt topic , daca eu fac preluare lui x si vine y si imi da pk , este vreo sansa ca y sa fie pedepsit? totusi intrerupe o preluare

se ia suspend desi nu e corect , daca nu termini preluarea nu ai spot ... desi o sa zici ca e nesimtit si nu te lasa sa joci din punctu meu de vedere ce incerci tu sa faci e o nesimtire (preluare) :tiphat:

Posted

y primeste ss pentru intrerupere de preluare :readthis:

Guest hustle
Posted

si daca e spotu lu y si vine x si face preluare, y ii arde una lu x dupa 2-3 min cand a inceput preluare se lasa cu ss ceva?

Posted

Incep preluarea si dupa 5min nu rsp nu nimik,doar ca in timp ce am facut preluarea cel in cauza imi facea pk in timp ce faceam preluare al cui e spotul?

spot arena sau alta harta?

da. se ia suspend pentru pk pe spot chiar daca n-ai terminat preluarea.

Posted

se ia suspend desi nu e corect , daca nu termini preluarea nu ai spot ... desi o sa zici ca e nesimtit si nu te lasa sa joci din punctu meu de vedere ce incerci tu sa faci e o nesimtire (preluare) :tiphat:

Mie mi se pare cat se poate de corect...

Posted

si daca e spotu lu y si vine x si face preluare, y ii arde una lu x dupa 2-3 min cand a inceput preluare se lasa cu ss ceva?

x face preluare la y in timpu preluarii la 2 3 min y nu are niciun drept asupra spotului

x prin pk`ul ui dovedeste k e on ;) desi il omoara pe y pe spotu lui [x] pentru ca preluarea nu a fost terminata deci nu se lasa cu ss si nu ar trebui

Guest *ROSY*
Posted

Cred ca se referea la arena...dak face pk si nu raspunde timp de 5 min

Posted

Am si eu o intrebare.

Sa zicem ca am boala pe unu si vreau sa il omor,suntem la invazie.

El omoara golden pica bok jos insa nu poate sa il ridice imediat pt k are party,atunci apar eu si il omor insa nu iau bok de pe jos.

El face print cand moare si bok este inca jos.Nimeni nu ia bok intr-un final.

Iau suspend pentru pk la bok?

@Forbidden?

Guest MagiczSm
Posted

nen dak tia dat pk si tea dat in orash e a lui dak iai facut preluare in arena alea alea nu tia rasp si ai aparut tot acolo pe spot norocu tau poate juca cs baiatu

Guest *ROSY*
Posted

Am si eu o intrebare.

El omoara golden pica bok jos insa nu poate sa il ridice imediat pt k are party,atunci apar eu si il omor insa nu iau bok de pe jos.

@Forbidden?

La golden nu ai voie sa-l omori. Poti doar sa incerci sa-i iei bokul, fara sa-l omori, sperand ca are pt

Posted

:blink: a si daca u iti iei spot ai dreptu sa inlemnesti acolo? :)) mie mi se pare cva normal chiar ma enerveaza kinderi care se supara =)) .Carei prb te intrb regulamentar 5 min..e prb ta daca dormi :P e mai bine decat sa iti dea pk asa fac majoritatea :D te intrb odata si pk si multi scap deoarece majoritatea mai stau 1 min pe forum sau se uita la altceva si ..

@si daca esti alta parte in afara de arena si iti da pk nu ai luat spotu..deoarece apari oras

@daca esti arena ai luat spotu...u apari in acelas loc el e obligat sa raspunda nu sa dea pk sau sa se miste

@daca vine unu si iti da pk cand faci preluare ala ia ss :P

Posted

Atata timp cat nu raspunde, poate sa-ti dea la pk cat doreste. E obligat sa raspunda, nu sa faca pk. Prin pk nu demonstrezi ca esti on, poti avea si clicker.

Posted

relax crezi ca ai scapat? te mai las fix 10 zile sa termin ce am de facut acuma si sa fac alt car lv 300 si dupa ne intalnim :tiphat:

ps:nu ma las pana nu te vad cu 99 si pe bk asta iti promit imi fac de-a car 300 pana se da rr db

tu nici macar nu stii sa postezi si vrei sa-mi dai 99 :rofl2:

lasa legionare.. cresti tu mare.. lasa lasa.. :)

Guest MagiczSm
Posted

:closed:

avem un admin nou :>

Posted

Am si eu o intrebare.

@Forbidden?

Incearca sa faci o poza cu inventarul ,daca se observa ca nu ai nici un bok in inventar scapi de suspend. :)

Posted

Incearca sa faci o poza cu inventarul ,daca se observa ca nu ai nici un bok in inventar scapi de suspend. :)

In regulament se specifica pk la golden SAU bok, aici e pk la bok .Nu are nici o legatura daca iei sau nu bok cum nu are nici o legatura daca si omori goldenu dupa ce faci pk la golden.

pk la golden=suspend

pk la bok=suspend

ca iei sau nu bok=inducere in eroare.

:crazy:

Pot sa incep sa omor oameni doar din invidie ca nu am ajuns eu primul la golden si cand pica bok jos ii omor doar asa ca imi place mie si ca ...nu iau suspend?

Regulementul este facut pentru protectia celui care omoara golden ,sa ia sigur BOK iar toti care intervin = suspend.

Posted

In regulament se specifica pk la golden SAU bok, aici e pk la bok .Nu are nici o legatura daca iei sau nu bok cum nu are nici o legatura daca si omori goldenu dupa ce faci pk la golden.

pk la golden=suspend

pk la bok=suspend

ca iei sau nu bok=inducere in eroare.

:crazy:

Pot sa incep sa omor oameni doar din invidie ca nu am ajuns eu primul la golden si cand pica bok jos ii omor doar asa ca imi place mie si ca ...nu iau suspend?

te-ai exprimat altfel sus,asta nu inseamna sa faci un hobby,dar daca gresesti odata si ai si acea poza cu inventarul fara bok,sa celui care posteza ii lipseste poza cu alt sa demonstreze ca era bok jos cand ai facut pk,poti scapa de suspend.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...