Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Anubis_mg

Intrebare despre Castle Siege

Recommended Posts

Posted

Am fost la Castle siege de mai multe ori catapultele alea tare ma intereseaza pe mine deci ...

Dak ma lovea o catapulta nici 1 hp nu scadea :o in porti nu poti lovi cu ele asha ca sunt puse degeaba ? nu se poate face sa scada dmg la enemy ? sau la cei pe care ii lovesti dak tot sunt acolo ar fi bune la ceva nu ? sau ar fi bne din 1 hit sa il omori si pe unu full ar fi mijto :)) pe unu care da cu es pe pod si rupe pe toti ? sa imi zica si mie care e chestia ce o fac catapultele ca nu prea is folositoare si mi-ar placea dak totusi ar fi bune sa tragi cu ele ..

Posted

pe mine ma omorau niste bulgari aruncati... banuiesc ca de la ele..dar reveneam in acelasi loc.

deci ma omorau degeaba:P nush pentru ce sunt puse.

Posted

ce nasol e sa dai skill + ts si cand sa dai si ds-u iti vine un bolovan de ala si sa dus incercarea ta de combo :banghead: :angry1:

si pici in fund :crazy: si apoi iti da el combo :box:

Posted

Sunt foarte folositoare pentru aparatori , la al 2-lea CS s-a intamplat sa nimeresc 6 B) , sa incetinesti 6 playeri e ceva :D

Posted

Am fost la Castle siege de mai multe ori catapultele alea tare ma intereseaza pe mine deci ...

Dak ma lovea o catapulta nici 1 hp nu scadea :o in porti nu poti lovi cu ele asha ca sunt puse degeaba ? nu se poate face sa scada dmg la enemy ? sau la cei pe care ii lovesti dak tot sunt acolo ar fi bune la ceva nu ? sau ar fi bne din 1 hit sa il omori si pe unu full ar fi mijto :)) pe unu care da cu es pe pod si rupe pe toti ? sa imi zica si mie care e chestia ce o fac catapultele ca nu prea is folositoare si mi-ar placea dak totusi ar fi bune sa tragi cu ele ..

Sunt pentru a incetini adversarii , uneori chiar sunt enervante :comp2:

Guest kreeper
Posted

mai bine ar fi sa te omoare, e mai realistic.

Guest GUNIT-MG
Posted

alea isi fac bn treaba....

dar archer si spearman aia is chiar inutili -_- ar trebui macar sa fie f greu de omorat :-?

sa se poata folosi intr`un castle siege :)

Posted

alea isi fac bn treaba....

dar archer si spearman aia is chiar inutili -_- ar trebui macar sa fie f greu de omorat :-?

sa se poata folosi intr`un castle siege :)

am marit atributele la archer si spearman

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...