fanaticaldoll Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 (edited) Reguli! Spui 3 lucuri despre tine dintre care două adevărate şi unul fals. Imediat sub tine, două persoane au voie la câte o încercare de a nimeri ceea ce nu eşti. După aceasta poţi veni să confirmi sau să infirmi. Dacă unul dintre cei doi a nimerit ceea ce nu eşti, e rândul lui să spună ceva despre el şi jocul se repetă. Dacă nici unul dintre cei doi nu a nimerit, pui alte 3 afirmaţii şi alţii încearcă să te ghicească. Sper că am fost clară. Nu mai spun nimic de corectitudinea în joc, e de la sine înţeles că nu e frumos să trişaţi :) Nu se dau premii! încep eu.... - dormitorul meu e în nuanţe de albastru - ştiu face prăjituri - vorbesc bine germana ghici ce nu sunt!!! :) Două persoane au voie să încerce, că a treia deja e implicită! Daca in decurs a 2 zile persoana care a pus afirmatiile despre ea nu raspunde daca s-a ghicit sau nu afirmatia falsa, o alta persoana poate sa posteze fara sa astepte confirmarea! Edited June 18, 2009 by Equilibrium
fanaticaldoll Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 hei, hei, am spus câte o încercare :) aviz eleodor! mai aştept o încercare de la cineva.... din alea 3 afirmaţii, una NU sunt! e evident că doar două persoane au voie să încerce, că a treia deja e implicită. Come on!
The Wizard Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 prajituri stiu si eu sa fac. deci e cam imposibil sa nu stii sa faci, dar cine stie...eu zic ca "- vorbesc bine germana"daca aveai si data nasterii la profil eram ceva mai sigur.pai de ce tu, ca io am stiut...eu scriam in timp ce posta Equilibrium si nu am vazut mesajul lui :)
fanaticaldoll Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 am dormitor cu mult albastru, pereţi, lenjerie, draperie :) ştiu face prăjituri germana nu ştiu decât danke :D ok, tot eu - colecţonez cărţile adevărul - colecţionez cărţile jurnalul -dau mulţi bani pe cărţi the wizard, bun raţionament dar deja erau două încercări la activ, nu prea se vede că aţi scris în acelaşi timp, te-a luat cu 3 minute :)
Guest killerua Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 -imi plac animalele ; -sunt microbist ; -imi place mult culoarea galben . :)
Equilibrium Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 -imi plac animalele ; -sunt microbist ; -imi place mult culoarea galben . :)nu esti microbist
celmaislabaN Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 - am muschi =)- am un calculator gri- ascult manele =)
celmaislabaN Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 fals :(- imi place scoala- joc cs- ies afara :-s
DuR@nG0_* Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 am omis faput ca 2 pers au voie ...my wrong...am cum sa sterg postul ?mda....nu luati postul in seama...
fanaticaldoll Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 (mai treceţi pe aici şi editaţi cînd nu vă încadraţi în timp! Durango, ai citit pe la reguli?)