Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

pisy

CLAW OF BEAST

Recommended Posts

Posted

As vrea sa stiu si eu sunbt playeri care ati gasit claw of beast? eu am dat vreo 5 ore prin crywolf si doar splinter si bless of guardian am gasit. Am fost si la cei mari din spate si am omorat vreo 1 ora pe acolo si nimik. :hair:

Posted

Pica claw of beast, nu prea des este adevarat dar pentru un fenrir ai nevoie de 10 :), trebuie doar sa ai rabdare.

pica si pe la inceput, sau doar din cei mari?:)

Posted

As vrea sa stiu si eu sunbt playeri care ati gasit claw of beast? eu am dat vreo 5 ore prin crywolf si doar splinter si bless of guardian am gasit. Am fost si la cei mari din spate si am omorat vreo 1 ora pe acolo si nimik. :hair:

Am eu pica in cry cam greu dar pica

Posted

scuze am gresit am splinter,nu claw...vreo 19 splinter si 5 bless of guard

@la ce monstrii pica claw ...cei cu arc din spate sau cei mari de tot ?

pica la cei din spate ce ciocane

Posted

eu am stat prin cry am prins vreo 6

probabil cade mai greu

Guest <Shade>
Posted

Trebuie EXTRACTATI cat mai multi mobi .

Posted

rabdare , rabdare , pica , dar rabdare :)

dupa parerea mea bless of guardian pica cel mai greu

Posted

am claw of beast deja 10/10. si 1 piece of horn:)) splintere am pentru 3 fenrir:)) mai bless of guardian:P

Posted

am claw of beast deja 10/10. si 1 piece of horn:)) splintere am pentru 3 fenrir:)) mai bless of guardian:P

la itemele pt fenir cel mai mare drop il au mobi care apar la eventu din crywolf....faceti eventul si o sa gasiti piesele lipsa pt fenir >:)

Posted

Fenrir-ul va fi o raritate pe serverul asta, clar. :comp1:

Am stat si eu putin prin cry, dar nu am avut norocul sa gasesc nimica, pur si simplu mi se pare extrem de greu sa il faci. Care era rate-ul 60 %? pentru cel rosu ma refer.

Posted

Fenrir-ul va fi o raritate pe serverul asta, clar. :comp1:

Am stat si eu putin prin cry, dar nu am avut norocul sa gasesc nimica, pur si simplu mi se pare extrem de greu sa il faci. Care era rate-ul 60 %? pentru cel rosu ma refer.

Din cate stiu e 30% pt Horn of Doom si 60% pt Fenrirul rosu :)

Posted

30% pt fenrir

:crazy2: Daca pentru Fenrir e 30% cat e pentru horn atunci? Banuiesc k nu iti iese direct fenrir rosu nu? :crazy:

Guest Sadi022002
Posted

:crazy2: Daca pentru Fenrir e 30% cat e pentru horn atunci? Banuiesc k nu iti iese direct fenrir rosu nu? :crazy:

70% >>>50%>>>>30% Fenir Rosuuuuuuuuuuuu

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...