Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CezarXanadu

Xtest , nici macar la Diverse nu mai putem

Recommended Posts

Posted

8.Regula AFK arena, icarus, cry

Orice caracter prins afk de catre un Game Master in arena, icarus, cry este pasibil de suspend in urmatoarele conditii:

- nu raspunde la intrebarea unui GM "afk + nume destinatar" in timp de 3 minute si ataca ( nu conteaza daca are party )

(intrebare repetata de minim 3 ori)

- ataca (pe spot / in tarc)

La 2 abateri va primi 2 zile suspend.

La 3 abateri va primi 3 de zile suspend

La 4 abateri va primi 4 de zile suspend

La 5 abateri va primi 5 de zile suspend

etc ...

In orice alta situatie, un caracter AFK, este pasibil de Disconnect.

Numarul abaterilor va putea fi monitorizat aici.

In acest Topic va gasiti in cazul in care ati fosti prinsi AFK de catre un GM in situatia descrisa mai sus. Veti gasi poze care sa demonstreze evenimentul ( Un GM nu va sta 5 minute, aveti obligatia de a raspunde cat mai repede ). Nu vor exista contestatii pentru aceste poze. Nu se vor accepta explicatii sau motive. Daca sunteti ON, veti avea la dispozitie un timp rezonabil pentru a raspunde.

Unde si pe cine deranjeaza? La ce bun forumul daca nu ne putem exprima>? De unde atata Cenzura si restrictie pe un site public?

Da-o incolo de treaba, chiar ca nu moare nimeni daca mai si scriem ceva inafara de joc !!

Chiar si asa este doar o parere si nu murea "hartia" pe care am exprimat aceasta parere.

Eu am dorit sa revenim la vechia regula de contor care era mult mai umana si permisibila. Restrictionismul duce la nemultumirea unuia sau a mai multora indivizi. Daca crezi ca asa se rezolva ...imi pare rau pentru incercarea mea de a face serverul mai popular si permisibil.

:beer:

Posted

Tu nu intelegi ca nu se va reveni la vechea regula, se va mentine aceasta. S-a mai discutat acest subiect de 10 ori nu vad rostul pentru care s-ar mai discuta incodata stiind deznodamantul si finalul acestei discutii inutile.

Posted

Problema este simpla,nu mai faceti comparatie 97 cu S1 sunt total 2 servare diferite.

Daca va place afk aici nu prea se mai poate,va recomand sa nu mai lasati afk atata timp cat este un joc online.

Posted

Tu nu intelegi ca nu se va reveni la vechea regula, se va mentine aceasta. S-a mai discutat acest subiect de 10 ori nu vad rostul pentru care s-ar mai discuta incodata stiind deznodamantul si finalul acestei discutii inutile.

Xtest esti de destul de mare sa intelegi ceva extraordinar de important !!

Noi oameni facem mereu aceeasi greseala : discutam, vrem sa discutam, ascultam, vrem sa fim ascultati...oare de ce?????

Sa fie asta oare spiritul libertatii in exprimare? Sa fie asta oare in natura umana?

Think about !!

Posted

Dream: la ce experienta de " stat in casa " e pe serv asta daca nu stai afk nu faci nimic... de exp un om normal cu servici / scoala / facultate nu are timp sa stea 10 ore pe zi on ... dau un exemplu un om normal sta 3-4 ore maxim doar in joc pe urma iese din joc... si in fiecare zi asa... sa zicem ca nu are nici guild joaca singur , cum crezi tu ca poate sa dea rr ? mai trebuie lucrat la exp sau la spoturi nujtu si daca bagati iar replica aia de copil de 14 ani gen " nu iti place nu mai juca linkmania " mai bine nu mai postati !!!

nu il cunosc pe cezar dar ii dau dreptate !

Posted

Dream: la ce experienta de " stat in casa " e pe serv asta daca nu stai afk nu faci nimic... de exp un om normal cu servici / scoala / facultate nu are timp sa stea 10 ore pe zi on ... dau un exemplu un om normal sta 3-4 ore maxim doar in joc pe urma iese din joc... si in fiecare zi asa... sa zicem ca nu are nici guild joaca singur , cum crezi tu ca poate sa dea rr ? mai trebuie lucrat la exp sau la spoturi nujtu si daca bagati iar replica aia de copil de 14 ani gen " nu iti place nu mai juca linkmania " mai bine nu mai postati !!!

nu il cunosc pe cezar dar ii dau dreptate !

Multumesc pentru parerea ta sincera, chiar nu ne cunoastem. Ai punctat foarte bine partea cu exp, la cata se poate acumula in 12 ore de stat in fata pc-ului chiar ca adormi sincer si fara scapare. AFK-ul face parte din joc la o asemenea exp.

Uitati o propunere anti afk ..la partyuri de 5, exp sa fie progresiva cu fiecare membru adaugat party-ului , la 5 fiind una foarte buna.....coraborata cu un script simplu la 10-20 minute caracter nemiscat auto d/c.

Ce ziceti s-ar putea? Atunci adio razie, admini se pot dedica cu totul muncii placute de a ajuta jucatorii in situatii deficile cum sunt cele de pe forum.

Topicul din care se pleaca pe aceasta idee : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=292374

Posted

ar fi bine sa nu mai ignoraml dl`u la party ... daca se poate face un PP format dintr`un bk , elf , mg , sm si dl ... iar atunci sa fie exp mai mare asa ar fi toti multumiti ! Asa dupa 1-2 rr toti dau singuri pe spot si restu facem party 5 insi in dungeon ca nu avem c face ... eu zic ca ar fi un avantaj sa fie exp mai mare in party ! asa toata lumea ar face pt .

Posted

decat ca tine sa tzin la avatar poze cu robotzei sau cu cap de mort , mai degraba faceam lucrurile astea cand eram ciutan . Toti copii au acum poze cu fotbalisti la avatar sau cu desene animate deastea hai ca deviem de la subiect , eu cred ca scopu lu vrazvan e sa va faca niste obsedati de mu sa iesiti din casa doar 2 ore pe saptamana . Tu crezi ca daca face exp mai mare ... de exp eu o sa fac full stats in 2 luni ? iti zic eu NU !!! Un om normal nu sta 24/7 sa faca rr la mu , o sa aibe full stats cine are timp de asa ceva si bag mana in foc ca o sa fie 30-40 din tot serv . Punct :)

Posted

Un om normal nu sta 24/7 sa faca rr la mu , o sa aibe full stats cine are timp de asa ceva si bag mana in foc ca o sa fie 30-40 din tot serv . Punct :)

uiti ca nu toti jucatorii de pe server sunt oameni normali #-o

Posted

treaba cu lasat afk numi place

DAR la ora actuala un om normal nu poate juca mu acum ramane de vazut cat si catii or sa joace

Crezi ca mie imi place faza cu AFK?....Dar totusi, nu trebuie sa fim torturati cu razii in fiecare seara la ore care presupun si un mic drept la somn FARA a nu trebuii neaparat sa ne inchidem pc-urile.

Totusi hai sa fim seriosi si sa nu ne facem cum nu auzim de oameni si copii care au dormit doar 1-2 ore in ultimele 48 de ore, ....eu cred ca este de datoria adminilor sa implementeze cat mai urgent un script anti-afk, care cu siguranta ne va lasa sa tratam mai lejer aceasta problema.

Daca scopul raziilor AFK este unul de pedepsire, atunci nu sunt de acord. DE CE? Un disconect este mult mai elegant si adevarat in sprijinul jucatorilor.

Mai ramane o intrebare retorica? : de ce vor admini sa fim trezi intre ora 00 si 06 noaptea? Ii incanta cu ceva? Chiar nu au si ei ore in care dorm ca toti oamenii? adica noaptea?

Chiar poate fi zelul unui om sa se trezeasca in mijlocul noptii sa faca razii? La ce bun? Iar de altii sa nu mai zic, au 2 calculatoare , pe unul face razie pe altul se "joaca" ( atentie ghilimele)

Si ultima stiu ca nu o sa va placa, eu nu vreau ca adminii sa joace. De Ce? Este evident raspunsul, nu are nevoie de detailiere. Sa joace anonim si sa nu poata invoca ca este admin>>>simplu !!!

Ganditi-va ca la 6 abateri AFK vei fi stat pe "bara" : 2+3+4+5+6 = 20 zile !!! Vi se pare putin?

Posted

Problema este simpla,nu mai faceti comparatie 97 cu S1 sunt total 2 servare diferite.

Daca va place afk aici nu prea se mai poate,va recomand sa nu mai lasati afk atata timp cat este un joc online.

cum poti sa spui sa nu facem comparatii intre 97 si season 1 cand defapt voi ati facut un "mic" 97 din acest season 1 , e acelash` server(staff,regulament de 2 lei , jucatori,comunitate ...) + cateva modificari(ma refer la harti,iteme,eventuri noi)

-online inseamna sa fi conectat la server nu sa fi on , ongame inseamna sa ai mana pe mouse/tastatura sa iei caracteru si sa`l cresti muncind nu sa te uiti la monitor #-o

-daca tot sunteti contra afk(desi jocul permite , iar serverul e facut in asa fel incat sa poti lasa afk) de ce n`ati scos spoturile sau regulamentul sau sa faceti razii mai des ? la inceput sa propus regulamentul din cauza indivizilor care faceau pk cu speed (si problema aia se putea rezolva prin reducerea numarului de pk la x)dar ati preferat alte variante ... mai pe scurt ati gandit din pielea voastra nu din a noastra .

linkmania nu e cel mai bun server romanesc sau cel mai bine "gandit" , are cea mai frumoasa comunitate , asta se merita forumului linkmania , iar asta zice multe :tiphat:

Posted

o sa va suparati acu..dar au dreptate adminii untr-un fel...dak e sa joci joaca...nu sa lasi afk 20 din 24...iar prin pedepsirea afk-ului...se incearca reducerea acestui fapt...nu multi mai au curaj sa lase afk..ceea ce zic eu k e un lucru bun..eu sunt d parere k regulile sunt cat de cat ok...in ceea ce priveste exp..dak e mai mare nu mai are farmec jocul...dai rr in 2-3 zile...uau..ce super :P

Ar fi frumos sa nu se cumuleze contoarele...macar la 2-3 saptamani sa se reseteze...sau ce stiu eu...un anumit timp determinat!

Inteleg k nu e corect fatza de cei care stau akas..si au timp sa joace...dar asta e!...si eu lucrez..am faculta...nu zic k nu las afk...dar nu 10 ore...si nici 15...trebuie sa ne comformam..

Inca un amanunt...adminii totusi anunta knd se face razie..si sa nu mintim..sunt telefoane..pe care ai timp sa le dai celor afk...sa revina la pc...asta trebuie sa recunoastem..de fapt se cunosc..in fine..!

In mare parte sunt de acord cu ce au facut adminii..mai trebuie lucrat...dar am incredere k va fi bine..!!

:tiphat:

Posted

cum poti sa spui sa nu facem comparatii intre 97 si season 1 cand defapt voi ati facut un "mic" 97 din acest season 1 , e acelash` server(staff,regulament de 2 lei , jucatori,comunitate ...) + cateva modificari(ma refer la harti,iteme,eventuri noi)

-online inseamna sa fi conectat la server nu sa fi on , ongame inseamna sa ai mana pe mouse/tastatura sa iei caracteru si sa`l cresti muncind nu sa te uiti la monitor #-o

-daca tot sunteti contra afk(desi jocul permite , iar serverul e facut in asa fel incat sa poti lasa afk) de ce n`ati scos spoturile sau regulamentul sau sa faceti razii mai des ? la inceput sa propus regulamentul din cauza indivizilor care faceau pk cu speed (si problema aia se putea rezolva prin reducerea numarului de pk la x)dar ati preferat alte variante ... mai pe scurt ati gandit din pielea voastra nu din a noastra .

linkmania nu e cel mai bun server romanesc sau cel mai bine "gandit" , are cea mai frumoasa comunitate , asta se merita forumului linkmania , iar asta zice multe :tiphat:

Sa-ti reamintesc ca am vrut sa lasam doar regula pentru limbaj si ati urlat TOTI in aceiasi masura ca voi vreti regulamentul de pe 97d? Se pare ca ati uitat.

Posted

probabil tocmai aia de care tot ziceti voi " ca in 2 luni o sa fie full " , aia au zis ca vor ca pe 97D ... sa stiti si voi cateodata e bine venita o schimbare nu tre sa fie la fel ca 97 d ... deja devine o banalitate !

Guest Blackfury
Posted

ar fi bine sa nu mai ignoram dl`u la party ... daca se poate face un PP format dintr`un bk , elf , mg , sm si dl ... iar atunci sa fie exp mai mare asa ar fi toti multumiti !

perfect party este deja. dau un exepmlu: pe un spot in atlans eram 3 (elf, mg, sm) si luam 3 - 4k xp. s-a facut perfect party si luam 5 -6k xp. dar lumea nu vrea sa inteleaga. s-a bagat aceasta aberatie ca DL mananca xp. luati ma si testati pe un spot cu caractere de acelasi nivel si cate unu din fiecare clasa si fa poze si posteaza ca din vorbe......

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...