Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Buna seara fanii mei

o mica problema cu un punctiform

Recommended Posts

Guest Buna seara fanii mei
Posted

http://www.imagebam.com/image/ff48a338815466/

daca ar fi sa o luam regulamentar, si dupa spoturi e goana ca si dupa goldeni..cine ajunge primul la spot este posesorul de drept al spotului corect sau nu?

Ar fi bine sa lamurim si problema asta ca intalnim destule cazuri asemanatoare.

Guest MagiczSm
Posted

pai mobi de acolo se spameaza de unde dai :) normal ar fi corect printu ca dincolo de gard e doar un bk :D

Guest k1nuL
Posted

lol de lol. Apar in poza e spotu meu nu conteaaz ca sunt dupa gardutu ala..poate am dat click aiurea asta inseamna ca vii tu cu teleport sa iei spotu?..calm down boy :blink:

Posted

Da, o astfel de poza nu este valabila. Se specifica clar in regulament: poza SINGUR pe spot sau cu party fara alte persoane straine.

Posted

la golden intervine legea junglei(cel mai tare castiga) pe spot arena cred ca careva trebe sa cedeze,ca au drepturi egale asupra spotului,in restul oraselori tot legea junglei intervien(face pk cel mai tare) aceasta este parerea mea, dar sunt curios ce zice si un GM

Guest k1nuL
Posted

normal ca inventati reguli ca doar a trecut castelu la noi :beer:

Posted

lol de lol. Apar in poza e spotu meu nu conteaaz ca sunt dupa gardutu ala..poate am dat click aiurea asta inseamna ca vii tu cu teleport sa iei spotu?..calm down boy :blink:

pai in cazul in care ai dat un click aiurea inseamna ca tu erai de mult timp pe spot deci ai print singur cu spotul... in cazul acesta ar trebui anulat printul de aici.... dar daca 2 persoane care se intrec pentru un spot ar trebui sa fie al celui care a ajuns primul....nu sa intervina legea junglei....cu pk-ul sau pentru arena cu ks-ul...

Posted

nu inventez nici o regula , eram pur si simplu curios , credeam ca spotul se delimiteaza pana in acel gardulet , in fine.

Thx xtest , redemption . So no offence :)

Posted

pai in cazul in care ai dat un click aiurea inseamna ca tu erai de mult timp pe spot deci ai print singur cu spotul... in cazul acesta ar trebui anulat printul de aici.... dar daca 2 persoane care se intrec pentru un spot ar trebui sa fie al celui care a ajuns primul....nu sa intervina legea junglei....cu pk-ul sau pentru arena cu ks-ul...

Aprob

@Garrone, altceva mai bun vad ca tot nu ai de facut -_-

Posted

Se vede dupa xp-ul luat, ca e unul de ks. Acum ca a parasit sau nu spotul... :-??.

Pai este de ks ca el plecase dupa garduletz si m-am bagat eu , nu de asta eram curios .. eram curios daca este sau nu buna poza cu spotul , sa stiu ce sa fac in alte cazuri .

Posted

@Swat, esti greu de minte -_- Am vazut in mai multe topicuri si am tinut sa precizez asta.

De cand spotul tau este delimitat de acele 3 garduri? Eu stiam ca spotul inseamna ce poti vedea pe ecran.

daca o luam dupa aceasta poza, inseamna ca un sm are spotul cat tot ecranul si un bk cat il tine twistingul?

Asa cum s-a tot zis, trb poza cu spotul gol, iar spot = tot ecranul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...