sckeeth Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ce ii cu inele astea noi (si multe)?ce langa clasicele Ice si Poison... mai este Magic, Wather (cred, sau ala ii pend?)... etcce e cu ele, ajuta la ceva special fiecare? si se pun in stanga sau in dreapta, cum se zicea despre poison si ice..si cu pendurile la fel... care pt ce e...ms :beer:
acelasi_bandit Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ring of ice : sa nu te inghete in atlansring of magic : blocheaza partzial efectul de stern din aidapend of lightning : ajuta sa nu te mai mute monstrii din atlans3 de p spotring of poison: pentru dungeon3 that's what I know :beer:
Scott_Frank Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ring of ice : sa nu te inghete in atlansring of magic : blocheaza partzial efectul de stern din aidapend of lightning : ajuta sa nu te mai mute monstrii din atlans3 de p spotring of poison: pentru dungeon3 that's what I know :beer:mi se pare mie sau a mai fost o discutie despre "efectul stern din aida " si sa dovedit ca nu exista nimic anume ptr a stopa efectul ..
acelasi_bandit Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 mi se pare mie sau a mai fost o discutie despre "efectul stern din aida " si sa dovedit ca nu exista nimic anume ptr a stopa efectul ..ma rog cik ar fi ceva(partzial cum am spus)oricum asta ar trebui sa fie rolul lui
Guest MagiczSm Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 cu ring of magic nu am rez nik ca am pus :| si nu mia blocat efectul de stern
sckeeth Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 okeiz.. inteleg Inelu Magic nu face nimic...dar pendantele? of wather(este cumva parca si earth, wind??)
Guest MagiczSm Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 stiu ca fire e ptr bk si light ptr sm ^^ alt cv nik :D
sckeeth Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 stiu ca fire e ptr bk si light ptr sm ^^ alt cv nik :Dda... astea vechi le stiam...uite le=am gasit pe toate:- Pendant of Lightning / Pendant of Water / Pendant of Wind- Pendant of Poison / Pendant of Ability / Pendant of Fire- Ring of Ice / Ring of Earth / Ring of Fire / Ring of Wind / Ring of Magic :-?? :-??
galorDW Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 ringurile descrise pot stopa unele skilluri .. chiar si sternul dar trebuie sa fie pe + nu exc .. un ring of ice +0 nu te ajuta cu nimic in atlans dar daca e +3..+4 .. +5 [inca nu am vazut +5] te poate ajuta :)
lixandra Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 In mod normal, ring of magic ar fi pentru stern, sau pendant of ability :-?. Wind inca nu am inteles pentru ce e. Fire presupun ca e pentru fire golem sau mobii din LT7 :dontknow:...
-SomE- Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 #Wind ajuta la twisting slash , sunt unele vraji la care scrie ce atribute au , astfel fiecare ring ajuta la ceva :) in functie de atribut
W4rl0rd Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 si earth tot la bk ajuta dar nush dak totusi ai un inel earth exe dak face ceva la death stab.ring of magic e buguit cred pt k in mod normal ar trebui sa faca ce face si pend of lightning +4 sa mai scada posibilitatea de a lua stern iar eu am incercat si cu 2 ring of magic +4 si nu mi-a mers.nu am incercat insa cu abilitypendant of water oare sa faca ceva pt unele vraji la sm/mg?
dracula Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 . Wind inca nu am inteles pentru ce e. :dontknow:... ....cand faci war/duel cu un bk si da cu sckilul death stab nu prea are efect asupra ta daca porti pendantullam probat eu pe un sv privat dar pendantu era +9 parca ;)
Guest MagiczSm Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 un moderator sau un player sa ne lamureasca cu fiecare in parte :D ?
n4ughtyxxl Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ring of Magic ? adds additional Magic DamageRing of Wind ? adds elemental resistance to WindRing of Fire ? adds elemental resistance to FireRing of Earth ? adds elemental resistance to EarthRing of Ice ? adds elemental resistance to IceRing of Poison ? adds status resistance to Poison
Gabetzu Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ring of Magic ? adds additional Magic DamageRing of Wind ? adds elemental resistance to WindRing of Fire ? adds elemental resistance to FireRing of Earth ? adds elemental resistance to EarthRing of Ice ? adds elemental resistance to IceRing of Poison ? adds status resistance to Poisonms...chiar eram si eu curios de pend/ringurile astea
Guest MagiczSm Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ring of Magic ? adds additional Magic DamageRing of Wind ? adds elemental resistance to WindRing of Fire ? adds elemental resistance to FireRing of Earth ? adds elemental resistance to EarthRing of Ice ? adds elemental resistance to IceRing of Poison ? adds status resistance to Poisonin sf un rasp de mult asteptat :)