Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest AQ_

Belea mare.

Recommended Posts

Posted

nu stiu daca postez unde trebuie.

cand sunt in mu, cu windows mode, si tot apas F11 / F12, dupa un timp incepe sa se stinga/aprinda monitoru. defapt, nu se stinge, se innegreste, se blocheaza as putea spune.

cand sunt in DotA, CS, nu mi se intampla absolut nimic.

stiti cumva care ar putea fi cauza ?

am si reinstalat windows, m-am gandit ca e de la placa video. acum tot asa ma gandesc dar am luat in calcul si ca ar avea probl monitorul ( desi cam greu de crezut, pt ca v-am zis, apare problema asta doar in MU ).

deci, care aveti vreo idee, spuneti-mi. :)

in caz ca va intrebati: da, sunt no-life, joc MU, DotA, CS, n-am prieteni, etc. ( scriu asta ca sa-i scap de spam si de warn )

Posted

Aceeasi problema am avut si eu ...... mie imi aparea " VPU Recover " .....

Poate sa fie de la Supraincalzirea placi video

P.S. -> Ai postat unde nu trebuia

Posted

nu stiu daca postez unde trebuie.

cand sunt in mu, cu windows mode, si tot apas F11 / F12, dupa un timp incepe sa se stinga/aprinda monitoru. defapt, nu se stinge, se innegreste, se blocheaza as putea spune.

cand sunt in DotA, CS, nu mi se intampla absolut nimic.

stiti cumva care ar putea fi cauza ?

am si reinstalat windows, m-am gandit ca e de la placa video. acum tot asa ma gandesc dar am luat in calcul si ca ar avea probl monitorul ( desi cam greu de crezut, pt ca v-am zis, apare problema asta doar in MU ).

deci, care aveti vreo idee, spuneti-mi. :)

in caz ca va intrebati: da, sunt no-life, joc MU, DotA, CS, n-am prieteni, etc. ( scriu asta ca sa-i scap de spam si de warn )

incearca sa joci cu windows mode-ul de la 97D nu cel de la luncher... paote asa iti merge :D ...si il dezactivezi pe cel de la luncher setezi rezolutia ..stii tu

#esti tare la ultima faza :)

Posted

Aceeasi problema am avut si eu ...... mie imi aparea " VPU Recover " .....

Poate sa fie de la Supraincalzirea placi video

P.S. -> Ai postat unde nu trebuia

si cum ai rezolvat in final ?

incearca sa joci cu windows mode-ul de la 97D nu cel de la luncher... paote asa iti merge :D ...si il dezactivezi pe cel de la luncher setezi rezolutia ..stii tu

#esti tare la ultima faza :)

win mode-ul vechi il foloseam. :D

# mersi. ;;)

Posted

In final am demontat unitatea .. si am curatat de Praf cu Aspiratorul ... apoi am instalat Originalul Driver de la placa video .... si nu mai am probleme :) ( am cumparat si un cooler indreptat catre placa video )

Edit : Personal .... nu folosesc niciodata ultimile updateuri de la drivere , doar originalul care l-am primit cand am cumparat piesa respectiva

Posted

In final am demontat unitatea .. si am curatat de Praf cu Aspiratorul ... apoi am instalat Originalul Driver de la placa video .... si nu mai am probleme :) ( am cumparat si un cooler indreptat catre placa video )

Edit : Personal .... nu folosesc niciodata ultimile updateuri de la drivere , doar originalul care l-am primit cand am cumparat piesa respectiva

uh. si eu am la praf de nici nu mai vad piesele din pc.

nici eu nu fac update-uri la drivere.

o sa-l curat si cam atat, mai astept pt cooler. :)

ps: bleach ruleaza.

Posted

da, am uitat sa scriu.

am scos o parte de la carcasa calc, praful nu l-am sters dar ma gandesc ca circula aerul mai bine acum.

nu stiu care-i faza dar e imp ca nu mai am probleme.

:beer:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...