Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Zadirion

Player online collumn on the Ranking Page

Recommended Posts

Guest kinul
Posted

PRO//

dar la cati playeri sunt pe link nu stiu daca va fi posibil : :shocking::cigarette: angel:

Posted

PRO//

dar la cati playeri sunt pe link nu stiu daca va fi posibil : :shocking::cigarette: angel:

se poate, nu se pune problema. updatarea statusului online/offline se face odata cu updatarea levelului, zenului etc.

un raspuns de la staff vrem si noi pls.

Posted

Poi asa, nu ar trebui ca pagina de stats sa-si faca update la 1-2 secunde ? Eu cred ca asta ar duce la ingreunarea traficului pe ea si la cei cu calculatoare mai slabe sau net mai prost, ar fi aiurea. Nu-i ca la alte servere, unde pe site apare Nume caracter - Online/Offline.

Posted

Poi asa, nu ar trebui ca pagina de stats sa-si faca update la 1-2 secunde ? Eu cred ca asta ar duce la ingreunarea traficului pe ea si la cei cu calculatoare mai slabe sau net mai prost, ar fi aiurea. Nu-i ca la alte servere, unde pe site apare Nume caracter - Online/Offline.

m4x nu este necesar nici un update. informatia de online offline se updateaza automat o data cu lvl zen etc.

online/offline exista in baza de date, atat ca nu este afisat pe pagina de status. da, nu este real-time online offline evident din motive de performanta. vor fi caractere care vor aparea online pe ranking page, dar care intre timp s-au delogat, dar este o eroare neglijabila. care se corecteaza o data la cateva minute, cand isi face iar update baza de date., asa ca nu-i nici o problema.

well? :D

Posted

pro = 0 , atata timp cat nu argumentati

mie sincer nu mi-ar placea sa stie toate lumea cand is on si cand nu

pai da mane, crezi ca nu pot da PM ca sa vada daca esti on sau nu? E acelasi lucru, din punctul asta de vedere.

iar cei care au dat pro, sunt de acord implicit cu argumentele pe care le-am prezentat eu.

@Arky

contra = 0 , atata timp cat nu argumentati

Posted

pro = 0 , atata timp cat nu argumentati

mie sincer nu mi-ar placea sa stie toate lumea cand is on si cand nu

te bagi pe modul invisible :D

Posted

nu te ajuta cu nimic sa vezi cati playeri sunt online. asta vezi si in joc cand te loghezi.

care playeri sunt on, asta e principalul important.

tine-ti-va de cine se ocupa de site, sa fie implementata, ca e utila si toata lumea vrea. si v-am zis, nu dureaza mult

Posted

nu te ajuta cu nimic sa vezi cati playeri sunt online. asta vezi si in joc cand te loghezi.

care playeri sunt on, asta e principalul important.

tine-ti-va de cine se ocupa de site, sa fie implementata, ca e utila si toata lumea vrea. si v-am zis, nu dureaza mult

Arata'mi si mie unde arata nr'ul de playeri online cand te loghezi, ca eu nu stiu`. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...