Guest kinul Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 PRO// dar la cati playeri sunt pe link nu stiu daca va fi posibil : angel:
dan!el Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 parerea mea este ca ar trebui schimbata putin pagina de status, este cam primitiva :)
Zadirion Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 PRO// dar la cati playeri sunt pe link nu stiu daca va fi posibil : angel: se poate, nu se pune problema. updatarea statusului online/offline se face odata cu updatarea levelului, zenului etc. un raspuns de la staff vrem si noi pls.
m4x Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Poi asa, nu ar trebui ca pagina de stats sa-si faca update la 1-2 secunde ? Eu cred ca asta ar duce la ingreunarea traficului pe ea si la cei cu calculatoare mai slabe sau net mai prost, ar fi aiurea. Nu-i ca la alte servere, unde pe site apare Nume caracter - Online/Offline.
Zadirion Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Poi asa, nu ar trebui ca pagina de stats sa-si faca update la 1-2 secunde ? Eu cred ca asta ar duce la ingreunarea traficului pe ea si la cei cu calculatoare mai slabe sau net mai prost, ar fi aiurea. Nu-i ca la alte servere, unde pe site apare Nume caracter - Online/Offline. m4x nu este necesar nici un update. informatia de online offline se updateaza automat o data cu lvl zen etc.online/offline exista in baza de date, atat ca nu este afisat pe pagina de status. da, nu este real-time online offline evident din motive de performanta. vor fi caractere care vor aparea online pe ranking page, dar care intre timp s-au delogat, dar este o eroare neglijabila. care se corecteaza o data la cateva minute, cand isi face iar update baza de date., asa ca nu-i nici o problema.well? :D
Cafeniul Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Un admin amabil care sa ne dea si noua un raspuns ? :tiphat:
Zadirion Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Un admin amabil care sa ne dea si noua un raspuns ? :tiphat: corect, ne baga si pe noi cineva in seama?
Diablo Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 pro = 0 , atata timp cat nu argumentatimie sincer nu mi-ar placea sa stie toate lumea cand is on si cand nu
Zadirion Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 pro = 0 , atata timp cat nu argumentatimie sincer nu mi-ar placea sa stie toate lumea cand is on si cand nu pai da mane, crezi ca nu pot da PM ca sa vada daca esti on sau nu? E acelasi lucru, din punctul asta de vedere.iar cei care au dat pro, sunt de acord implicit cu argumentele pe care le-am prezentat eu.@Arkycontra = 0 , atata timp cat nu argumentati
spauny Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 pro = 0 , atata timp cat nu argumentatimie sincer nu mi-ar placea sa stie toate lumea cand is on si cand nute bagi pe modul invisible :D
The^DiamondZ Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Contra,poate doar sa arate cati jucatori sunt on,dar nu pe fiecare in parte. Am propus eu aici sa se arate playerii online .` xD
Zadirion Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 nu te ajuta cu nimic sa vezi cati playeri sunt online. asta vezi si in joc cand te loghezi.care playeri sunt on, asta e principalul important. tine-ti-va de cine se ocupa de site, sa fie implementata, ca e utila si toata lumea vrea. si v-am zis, nu dureaza mult
The^DiamondZ Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 nu te ajuta cu nimic sa vezi cati playeri sunt online. asta vezi si in joc cand te loghezi.care playeri sunt on, asta e principalul important. tine-ti-va de cine se ocupa de site, sa fie implementata, ca e utila si toata lumea vrea. si v-am zis, nu dureaza multArata'mi si mie unde arata nr'ul de playeri online cand te loghezi, ca eu nu stiu`. :)
Zadirion Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 te uiti pe bara vezi cat e full si faci regula de trei simpla.
The^DiamondZ Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 te uiti pe bara vezi cat e full si faci regula de trei simpla.k`. :rofl2: