Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

VirusiK

Celestial Bow

Recommended Posts

Posted

pica pe anumite harti destul de des :bananadance2:

daca citesti in link-ul dat observai ca se refera la varianta exc a Celestial bow care pica din Bok+5

Guest MuFantasy
Posted

eu cred ca a uitat de noi elfi cand a adaugat dropul la BOK....pentru ca nu gasesc nici 1 exe BOW bun.... poate ar trebui sa mai aruncati o privire prin eventbug de la BOK!

Posted

daca citesti in link-ul dat observai ca se refera la varianta exc a Celestial bow care pica din Bok+5

da , scz nu citisem linku :bananadance2:

Posted

Din cate stiu, e un arc Divine care are un damage destul de mare. Seamana cu o arbaleta. Ala nu e indeajuns de bun?

Poate o fi indeajuns pentru Elfi ... dar gandeste rational. Nu este ceva normal de la Silver bow ( Bok +3 ) sa sari direct la Viper Bow ( Bok +5 ) .... nu este este ceva normal deoarece ... toate itemele inafara de cele de 380+ cad din BOK ...... numai aceste 2 Bow nu am vazut.

EDIT : si Divine care zici tu nu cred ca exista , poate este Celestial Bow

Un silver Bow nu cere Mult Agilitate , dar din acea putina agilitate trebuie sa sar la 1100 Agilitate ca sa pot purta un bow cum se cuvine

Posted

EDIT : si Divine care zici tu nu cred ca exista , poate este Celestial Bow

Un silver Bow nu cere Mult Agilitate , dar din acea putina agilitate trebuie sa sar la 1100 Agilitate ca sa pot purta un bow cum se cuvine

Se numeste Divine Crossbow of Archangel si cere pe la 400 agi si te asigur ca exista - nu am vazut multe dar exista! :))

Chiar si asa de la 450 (sa zicem) la 1100 (viper) e un salt prea maret.

Posted

Titlul topicului este despre BOW nu CrossBow ........ crossbow stiu ca exista Divine ( Dropeaza pe jos in arena ) ...... eu ma refer la BOW

Guest MagiczSm
Posted

e mai ok asa :) il potzi considera rara :>

Posted

divine bow este doar pe seson4

probabil unele setari au fost uitate...

pe s4 nu am vazut Divine bow ..... poate Divine Crossbow of Archangel

Posted

S-a modificat rata de drop(s-a marit) acum 2 zile, la divine si inca un item.... tot din +4.

Kay ^.^ ... sper sa obtin un celestial si eu :D :hair:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...