Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

euSadea

lehap - ce se intampla?

Recommended Posts

Posted

La Lahap/Lehap a fost dezactivata impachetarea de jwl.

Peste cateva zile este posibil sa se dezactiveze si despachetarea.

despacheteaza impacheteaza se retrage se schimba locatia nu mai impacheteaza nu mai despacheteaza de la data... si tot asa

la momentul actual impacheteaza si despacheteaza

se mai retrage lehapu sau este functional? - am ceva jwl si ocupa prea mult spatiu - nas vrea nici sa raman cu ele impachetate

care este situatia lui va rog?

PS: NO SPAM pls

Posted

Ops cum a revenit? Aseara nu era nici in Devias nici in Arena si gasisem 10 soul impachetate, uitate pe un caracter secundar.

Unde e localizat acum? Mai e functional pana diseara ?

Posted

Ops cum a revenit? Aseara nu era nici in Devias nici in Arena si gasisem 10 soul impachetate, uitate pe un caracter secundar.

Unde e localizat acum? Mai e functional pana diseara ?

e in devias acuma

Posted

:tiphat: ce vroiam eu sa stiu este daca ramane sau il scoate

si daca il scoate - cind; ca miar cam trebui spatiul ocupat cu jwl

e cam comic srv asta

Scoatem lehap in citeva zile - si au trecut vreo 2 spt =)) =))

Posted

:)) Exact ca in bancul ala :

Ioane, ori o bagi, ori o scoti?...numa' f....t...ma odata :))

Pls, no warn, nu vreau sa fiu nesimtit ci doar o consider o asemanare hilara :))

Posted

Daca-l scotea prea repede nu era bine ca nu apucati sa va desfaceti jwls, daca l-a lasat mai mult pentru a apuca toata lumea iar nu e bine. Nu inteleg cu ce va deranjeaza prezenta lui acum?

Posted

Pai eu unul am desfacut circa 140 de jwls prinse in pachete de cate 10 si inca 60 prinse in pachete de 30 si acum nu mai am loc pe cont :).

Ce facem ? Ne facem cate 4-5 conturi numai pentru jwls ? eu nu consider asta o solutie, plus ca nu vreau sa stau cu conturile notate pentru ca nu mi le aduc aminte.

Am 3 conturi mari si late si alea sunt, nu mai vreau altele.

Unde mai pui ca si itemele cu lk nu au rata de succes 100% pana la +9 si cateodata chiar ai nevoie de multe jwls ca sa ridici unul deoarece pica de 3-4 ori pana iese (personal recordul meu este de aproape 90 de jwls bagate intr-o pereche de manusi cu lk). Ori eu nu pot sa tin contul blocat cu jwls depachetate atata timp cat nu am nevoie de ele in starea asta. Solutia cu mai multe conturi e de prost gust, pierdere de timp ca sa le transferi pe contul unde ai nevoie, mai afectezi si alti colegi ca sa te ajute la tranfer, plus ca incarcam total aiurea baza de date.

Chiar nu se poate face nimic ?:|

Am ajuns sa jucam pe un 0.97d care are in + duel, LOT, CS,Aida si inca niste chestii nesemnificative dar care oricum e plin de buguri, lag, dupe, adica tot ceea ce aveam pe serverul vechi.

Iteme de lvl 380 + cum se vor mai face fara pachete de jwls ? :)

Posted

Daca-l scotea prea repede nu era bine ca nu apucati sa va desfaceti jwls, daca l-a lasat mai mult pentru a apuca toata lumea iar nu e bine. Nu inteleg cu ce va deranjeaza prezenta lui acum?

cind a fost anuntul era vb de 3-4 zile - am despachetat tot ce aveam + aruncat ce nau incaput pe 2 conturi chiar in noaptea aia

acum vad ca voi asteptati sa termine de despachetat dupati ca numai aia aveau fara numar

poatei rugati si frumos sa termine de despachetat ca sa scoateti npc odata sa stim un lucru... nu se mai dupeaza cu lehap.

Pai eu unul am desfacut circa 140 de jwls prinse in pachete de cate 10 si inca 60 prinse in pachete de 30 si acum nu mai am loc pe cont :).

Ce facem ? Ne facem cate 4-5 conturi numai pentru jwls ? eu nu consider asta o solutie, plus ca nu vreau sa stau cu conturile notate pentru ca nu mi le aduc aminte.

Am 3 conturi mari si late si alea sunt, nu mai vreau altele.

Unde mai pui ca si itemele cu lk nu au rata de succes 100% pana la +9 si cateodata chiar ai nevoie de multe jwls ca sa ridici unul deoarece pica de 3-4 ori pana iese (personal recordul meu este de aproape 90 de jwls bagate intr-o pereche de manusi cu lk). Ori eu nu pot sa tin contul blocat cu jwls depachetate atata timp cat nu am nevoie de ele in starea asta. Solutia cu mai multe conturi e de prost gust, pierdere de timp ca sa le transferi pe contul unde ai nevoie, mai afectezi si alti colegi ca sa te ajute la tranfer, plus ca incarcam total aiurea baza de date.

Chiar nu se poate face nimic ?:|

Am ajuns sa jucam pe un 0.97d care are in + duel, LOT, CS,Aida si inca niste chestii nesemnificative dar care oricum e plin de buguri, lag, dupe, adica tot ceea ce aveam pe serverul vechi.

Iteme de lvl 380 + cum se vor mai face fara pachete de jwls ? :)

am citit - pe forum cred ca o sa faca adminu 1 pachet / zi sal dea la aia cu castelu... super solutie

Posted

am citit - pe forum cred ca o sa faca adminu 1 pachet / zi sal dea la aia cu castelu... super solutie

Da...numai ca se ajunge in situatia sa stai on pana cand intra adminul sa-ti faca pachetul, sau poate nici nu intra ca are treaba sau nu-i merge netul sau orice situatie neprevazuta.

Ceea ce ma arde tare pe mine, este faptul ca-mi trebuie circa 200 de jwls sa fac un set cu lk +9, iar aceste jwls ocupa enorm de mult spatiu.

Nici nu stiu ce anume voi face cand voi avea nevoie sa stochez invitatii de BC si DS, ca de obicei eu imi fac un stoc de cel putin 2 invitatii din fiecare BC si DS.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...