Jump to content
fanaticaldoll

MAFIA

Recommended Posts

Guest Kamikaze
Posted

pfai...Dumnezeule NU!!!am rau de mare de cand eram mica..imi place muntele in schimb..am acolo pe varul tatalui meu .. care are un mic conac prin Alpi...si am de gand sa-mi petrec vacanta de vara pe acolo...

ce-ai zice daca m-ai insotii ? :)

ar fi o placere. fugim de tot. mafioti, politai, tarani si ce-or mai fi, petrecem impreuna, ajungem sa ne cunoastem secretele, placerile, ne completam unul pe altul...si ne intoarcem dupa ce mor toti. WIN

viata simpla de tara e prea complicata pentru noi.

Posted

ar fi o placere. fugim de tot. mafioti, politai, tarani si ce-or mai fi, petrecem impreuna, ajungem sa ne cunoastem secretele, placerile, ne completam unul pe altul...si ne intoarcem dupa ce mor toti. WIN

viata simpla de tara e prea complicata pentru noi.

sigur,dar sti mai ,eu trebuie sa termin cu stresiunea asta .. mai poate astepta planul nostru ? nu ? :P

hai ca o dati in telenovele :)))

poate esti doar invidios :(

Guest Kamikaze
Posted

sigur,dar sti mai ,eu trebuie sa termin cu stresiunea asta .. mai poate astepta planul nostru ? nu ? :P

poate esti doar invidios :(

oh c'mon, nu fi rea...glumea si el :D

si eu sunt ocupat cu atestatul, ma mai destreseaza cate o gluma

Posted

irnk e ocupata sa planuiasca urmatoarea crima -_-

kami, nu te lasa prostit de mafioata aceia !

@pana nu vine inca un participant sa interogheze pe cineva, jocul e pierdut

Posted

oh c'mon, nu fii rea...glumea si el :D

si eu sunt ocupat cu atestatul, ma mai destreseaza cate o gluma

hmm,ok ,mult succes,daca vrei te pot ajuta cu cea mai mare placere..daca ai nevoie

gluma zici ? sa fim seriosi e invidios ;;)

wanksta! da adu te rog frumos dovezi,daca tot acuzi ..nu e frumos ceea ce faci!

Posted

pai de ce ma acuzi daca n-ai o dovada clara? urat urat!!! o femeie cinstita si credincioasa ca mine sa fie acuzata pe nedrept nu se poate asa ceva..sunt cu nervi la pamant :(

Guest Kamikaze
Posted

poate va prostim amandoi...ah ce-mi place jocul asta =))

Guest Kamikaze
Posted

..ai nevoie de ajutorul meu ? :wub:

nu mai imi intarata mintea perversa.

Posted

nu mai imi intarata mintea perversa.

de ce scumpule ?? ce-ar fi daca am fi in seara asta la miezul noptii .. la tine acasa, doar noi doi sub cerul plin de stele ascultand o melodie de dragoste ??? mmmm suna perfect !!!! :wub:

Guest Kamikaze
Posted

de ce scumpule ?? ce-ar fi daca am fi in seara asta la miezul noptii .. la tine acasa, doar noi doi sub cerul plin de stele ascultand o melodie de dragoste ??? mmmm suna perfect !!!! :wub:

te superi daca te numesc...o arivista? :D

Posted

deget acuzator pitikoo

Cine au fost tipi din masina carora ai coborat tarziu in noapte ?!

Dupa petrecerea la care am participat si eu, Thug Radu a dus lautarii acasa, si cum trecea pe langa casa mea m-a dus si pe mine.

Guest Kamikaze
Posted

Thug Radu a dus lautarii acasa

maxima asta =))

Posted

te superi daca te numesc...o arivista? :D

de ce spui asta mai ? adu-mi o dovada..mi-ai parut simpatic si am vazut ca ai inceput sa flirtrezi cu mine si ti-am raspuns..pt ca in ultimul timp ma simt cam singura..

Posted

lasa irnk, te invit eu la mine ;;)

imi pare rau dar , in urma evenimentelor petrecute..in ultima vreme am decis sa ma retrag si sa ma dedic slujirii celor sfinte..pt tot restul vietii!

Posted

da. cu tine, ai uitat deja? nu mai aveam cereale, ne-am intalnit la super market

am cumparat si 2 pachete de durex arouser, erau la promotie :lol:

revenind. nu stiu cum e in lumea virtuala, dar in lumea reala cand:

-recunosti ca detii o arma de foc

-recunosti ca aveai de gand sa o folosesti

-nu detii un permis de port arma

-tineai existenta sa ascunsa

-nu prea pui intrebari, raspunzi doar cand e absolut nevoie ca sa mentii numarul greselilor facute la minim

...pai...ESTI MAFIE =))

si pe aceasta nota: dezvotez iReal, votez Buugy

Am raspuns la tot ceea ce am fost intrebat.

Arma am gasit-o in gradina, o foloseam pentru propria protectie, neavand bani sa imi procur una nu am reclamat acel lucru la politie deorece putea fi confiscata. Asa ca am facut acelasi lucru cu, ceea ce faceau mosnegii cand ascundeau armele din ww2 pentru vanatoare sau protectie. Dupa cum am zis arma mi-a fost furata dupa ce a fost spart lacatul.

- cum sa acuzi un om de rand platitor de taxe si cu frica de Dumnezeu de crime sau ca as fi facut parte din mafie. E ceva revoltator si strigator la cer, mi-ai stirbit imaginea neprihanita ce o am in cadrul comunitatii

Guest Kamikaze
Posted

DA,ma calugaresc

si eu ce mai pot sa fac cu tine? nimic <_<

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...