Jump to content
fanaticaldoll

MAFIA

Recommended Posts

Posted

nu pot sa-ti raspund la intrebarea aceasta, ar trebui sa-l interoghezi pe el

suspect....foarte suspect

<<Deget aratator THuG-Radu>>

Pentru ce ai fost inchis?

Guest Kamikaze
Posted

deget aratator Kamikaze

unde te-ai aflat in noaptea mortii celor 3 ?!

acasa, ascultand meciul la radio, fumand din pipa in stil sherlock holmes

Guest Kamikaze
Posted

cu cine ai vorbit la telefon inaintea meciului ?

cu nimeni, nu am cablu de telefon. n-au ajuns cu el pana la conacul meu vechi din varful dealului :lol:

Posted

cu nimeni, nu am cablu de telefon. n-au ajuns cu el pana la conacul meu vechi din varful dealului :lol:

ok,dar in ziua cand au murit cei trei ai vorbit/intalnit cu cineva ?

Guest Kamikaze
Posted

ok,dar in ziua cand au murit cei trei ai vorbit/intalnit cu cineva ?

da. cu tine, ai uitat deja? nu mai aveam cereale, ne-am intalnit la super market

am cumparat si 2 pachete de durex arouser, erau la promotie :lol:

revenind. nu stiu cum e in lumea virtuala, dar in lumea reala cand:

-recunosti ca detii o arma de foc

-recunosti ca aveai de gand sa o folosesti

-nu detii un permis de port arma

-tineai existenta sa ascunsa

-nu prea pui intrebari, raspunzi doar cand e absolut nevoie ca sa mentii numarul greselilor facute la minim

...pai...ESTI MAFIE =))

si pe aceasta nota: dezvotez iReal, votez Buugy

Posted

da. cu tine, ai uitat deja? nu mai aveam cereale, ne-am intalnit la super market

am cumparat si 2 pachete de durex arouser, erau la promotie :lol:

revenind. nu stiu cum e in lumea virtuala, dar in lumea reala cand:

-recunosti ca detii o arma de foc

-recunosti ca aveai de gand sa o folosesti

-nu detii un permis de port arma

-tineai existenta sa ascunsa

-nu prea pui intrebari, raspunzi doar cand e absolut nevoie ca sa mentii numarul greselilor facute la minim

...pai...ESTI MAFIE =))

si pe aceasta nota: dezvotez iReal, votez Buugy

ce marca de tutun folosesti ? :P

Guest Kamikaze
Posted

ce marca de tutun folosesti ? :P

acum incerci sa ma interoghezi sau flirtezi? :P

nu fumez.

Guest Kamikaze
Posted

a stai...incurcai vietile =))

nu fumez eu de fel. in joc trag din pipa :D

hmm...sa zicem kent 8

Posted

a stai...incurcai vietile =))

nu fumez eu de fel. in joc trag din pipa :D

hmm...sa zicem kent 8

ahamz..am inteles,si se pare ca facem cumparaturile din acelasi supermarket :> ,ce-ai zice daca le-am face impreuna? :blush:

Guest Kamikaze
Posted

ahamz..am inteles,si se pare ca facem cumparaturile din acelasi supermarket :> ,ce-ai zice daca le-am face impreuna? :blush:

apoi putem sa mergem sus la mine si sa ne uitam la stele, de pe veranda, in timp ce bem ciocolata calda si incerc sa te cuceresc fiind suav :blush:

am vedere asupra satului, poate mai vedem si-o crima...sau pe nenea lance cum isi cearta curcanii :))

cui ii mai tre joc? mi-am gasit sotie

Posted

apoi putem sa mergem sus la mine si sa ne uitam la stele, de pe veranda, in timp ce bem ciocolata calda si incerc sa te cuceresc fiind suav :blush:

am vedere asupra satului, poate mai vedem si-o crima...sau pe nenea lance cum isi cearta curcanii :))

cui ii mai tre joc? mi-am gasit sotie

te cam grabesti scumpul meu !asa te comporti tu cu o fata ? eu zic ca am putea merge la o plimbare prin parc sa aflam lucruri unul despre celalalt :wub: , tu ce spui ?

Guest Kamikaze
Posted

te cam grabesti scumpul meu !asa te comporti tu cu o fata ? eu zic ca am putea merge la o plimbare prin parc sa aflam lucruri unul despre celalalt :wub: , tu ce spui ?

nu ma grabesc deloc, esti singura fata ramasa din sat...eu zic ca sunt doar sanatos la cap =))

nu stiu, sa vad ce zice "familia" :D

kiddin'

nu prea suntem in siguranta in parc, eu zic sa plecam undeva. am un verisor cu o casa langa ocean, iti plac plimbarile pe plaja?

Posted

nu ma grabesc deloc, esti singura fata ramasa din sat...eu zic ca sunt doar sanatos la cap =))

nu stiu, sa vad ce zice "familia" :D

kiddin'

nu prea suntem in siguranta in parc, eu zic sa plecam undeva. am un verisor cu o casa langa ocean, iti plac plimbarile pe plaja?

pfai...Dumnezeule NU!!!am rau de mare de cand eram mica..imi place muntele in schimb..am acolo pe varul tatalui meu .. care are un mic conac prin Alpi...si am de gand sa-mi petrec vacanta de vara pe acolo...

ce-ai zice daca m-ai insotii ? :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...