Life Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Devotez Pitikoo, am desfasurat o investigatie, si renunt la acuzatiile/interogatiile fata de el.Votul meu nu merge la nimeni deocamdata.Deget Acuzator the_firsttu ce cautai la barul de la coltul.strazii ? Din moment ce l-ai vazut pe nu ma cunosti, ai fost si tu acolo !
the_first Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 pai sa stii ca imi cautam stica de rachiu :) nici acum nu am gasit`o :( # mi`a gasit cineva sticla???interesant.ee.ca.oana.a.fost.omorata.cu.o.sticla.de.rachiu.sparta........criminalul.se.pare.ca.i-a .retazat.gatu.cu.aceasta...---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Devotez Pitikoo, am desfasurat o investigatie, si renunt la acuzatiile/interogatiile fata de el.Votul meu nu merge la nimeni deocamdata.Deget Acuzator the_firsttu ce cautai la barul de la coltul.strazii ? Din moment ce l-ai vazut pe nu ma cunosti, ai fost si tu acolo !Pentru ca sunt administratorul barului!?
Irina Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 deget acuzator pitikooCine au fost tipi din masina carora ai coborat tarziu in noapte ?!
Life Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Pentru ca sunt administratorul barului!? OF: te rog scrie fara punct ca e stresant on: de cate ori vizitezi barul pe saptamana, cate ore stai la bar ?
Guest Kamikaze Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 deget acuzator Buugyde ce, desi nu aveai permis de port arma, ai continuat uzul armei de foc gasite in gradina in defavoarea raportarii gasirii?
the_first Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 OF: te rog scrie fara punct ca e stresant on: de cate ori vizitezi barul pe saptamana, cate ore stai la bar ? zilnic... vin cu cateva ore inainte de inchidere...
Guest Kamikaze Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 buugy, stiu, nu prea are noima ce te intreb...nu pentru tine :Djust bear with me
Life Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 dupa spusele politiei, celmaislabaNa fost ucis in tura de noapte, putin dupa miezul noptii.La ora aceea, tu ai fost treaz, fiind la bar, gonindu-l pe "nu ma cunosti" din localinteresant e ca, barul tau este asezat langa locul unei altei crime, a oanei.Oana a fost omorata cu o sticla, totul se leaga.astept o confirmare, si trec la urmatorul suspect
the_first Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 dupa spusele politiei, celmaislabaNa fost ucis in tura de noapte, putin dupa miezul noptii.La ora aceea, tu ai fost treaz, fiind la bar, gonindu-l pe "nu ma cunosti" din localinteresant e ca, barul tau este asezat langa locul unei altei crime, a oanei.Oana a fost omorata cu o sticla, totul se leaga.astept o confirmare, si trec la urmatorul suspect...nu l-am gonit pe "nu ma cunosti"..doar l-am poftit politicos afara deoarece a devenit agresiv din punct de vedere verbal din cauza consumului exagerat de alcool....
rApTure_ Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Votez LancelotDeja am contu` suspendat... ps; celin o sa postez de pe contu asta pana la terminarea jocului ...si Lance promit sa nu te mai votez ... peace !
nu ma cunosti Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 interesant.ee.ca.oana.a.fost.omorata.cu.o.sticla.de.rachiu.sparta........criminalul.se.pare.ca.i-a .retazat.gatu.cu.aceasta...---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Nu eu am omorat`o pe Oana, mie chiar imi placea de ea :wub:totusi in aceea seara, eu, cat de beat eram l-am observat si pe Lancelot invartindu-se in jurul barului, e posibil ca acesta sa fi luat sticla mea de rachiu si sa o omoare pe Oana :(# Toate ca toate.. dar eu imi vreau sticla inapoi!! Ce mai beau la noapte?
the_first Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Nu eu am omorat`o pe Oana, mie chiar imi placea de ea :wub:totusi in aceea seara, eu, cat de beat eram l-am observat si pe Lancelot invartindu-se in jurul barului, e posibil ca acesta sa fi luat sticla mea de rachiu si sa o omoare pe Oana :(# Toate ca toate.. dar eu imi vreau sticla inapoi!! Ce mai beau la noapte?interesant.... zici ca iti placea de Oana?
nu ma cunosti Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 interesant.... zici ca iti placea de Oana? Da, pentru ca ea mi`a facut cadou stica de rachiu
the_first Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Da, pentru ca ea mi`a facut cadou stica de rachiu curios e faptul ca tu ai iesit imediat dupa ce a plecat Oana , Lancelot fiind ospatar nu a putut plecat decat dupa ora inchiderii....ceea ce sugereaza faptul ca tu in intervalul orar 02:30 si 06:00... nu ai plecat din zona unde a fost gasita zacand fara suflare Oana
nu ma cunosti Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 curios e faptul ca tu ai iesit imediat dupa ce a plecat Oana , Lancelot fiind ospatar nu a putut plecat decat dupa ora inchiderii....ceea ce sugereaza faptul ca tu in intervalul orar 02:30 si 06:00... nu ai plecat din zona unde a fost gasita zacand fara suflare Oanapai.. cam ai dreptate, eu dimineata m`am trezit pe partea cealalta a strazii, in sant !
the_first Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 <<deget acuzator Wanksta>>unde ai fost noaptea trecuta?
Life Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 am fost la o petrecere data de Thug-radu, muzica,fete ..
the_first Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 am fost la o petrecere data de Thug-radu, muzica,fete ..La acea petrece am inteles ca a participat si "celmaislabaN " fiind sub acoperire....corect?
Life Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 l-am vazut pentru o clipa, nu stiu cat a stat la petrecere,dar petrecerea a tinut pana la ora 05:00.Ar trebui sa il intrebi pe Thug-Radu
THuG-Radu Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Care 5 ? Cheful a tinut pana pe la 6:30, dar tu la 4 ai luat deja somn in baie de la prea mult alcool.
Life Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Deget Acuzator nu ma cunostiDupa ce ai fost "poftit afara" din barul lui "the first" si ai adormit ca un boschetar in sant, mai aveai sticla cu tine ? era sparta ?
the_first Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Deget Acuzator Wankstain ce relatii esti cu THuG-Radu?si cu ce ocazie a fost petrecerea de azinoapte...?
nu ma cunosti Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Deget Acuzator nu ma cunostiDupa ce ai fost "poftit afara" din barul lui "the first" si ai adormit ca un boschetar in sant, mai aveai sticla cu tine ? era sparta ?pai tocmai asta`i problema. Lancelot, asa zisul "ospatar" m-a dat afara din bar, eu dupa aceea, din cauza starii de ebrietate am cazut in sant, iar STICLA o aveam in mana. Pot presupune doar.. ca Lancelot, mi-a furat sticla si a omorat-o pe Oana cu ea. Si din aceasta cauza : Deget acuzator Lancelot Tu, "mafiotule" ai omorat`o pe Oana cu sticla mea?? ca sa creada lumea ca eu am uciso ?!
Life Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 @ the firstpe thug il cunosc de la carciuma din satul vecin, obisnuiam sa bem tzuica de prune impreuna, la greu.Suntem prieteni de bautura.Petrecerea a fost organizata cu ocazia venirii sale inapoi din inchisoare.
the_first Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 pai tocmai asta`i problema. Lancelot, asa zisul "ospatar" m-a dat afara din bar, eu dupa aceea, din cauza starii de ebrietate am cazut in sant, iar STICLA o aveam in mana. Pot presupune doar.. ca Lancelot, mi-a furat sticla si a omorat-o pe Oana cu ea. Si din aceasta cauza : Deget acuzator Lancelot Tu, "mafiotule" ai omorat`o pe Oana cu sticla mea?? ca sa creada lumea ca eu am uciso ?!Dragi consateni se observa clar ca acest "nu ma cunosti" ne minte cu nerusinare , deoarece chiar daca era Lancelot criminalul ,lui(adica "nu ma cunosti") ii era imposibil sa nu auda&vada toata scena(s-a folosit o sticla sparta pentru a o ucide pe Oana deci nu a putut-o omora din prima, astfel facandu-ma sa ma gandesc ca aceasta a apucat sa opuna putina rezistenta dat fiind caracterul&si proportiile ei )...astfel pentru a se scuza a scos acea mica minciunica cum ca el ar fi fost in sant , inconstient----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------@ the firstpe thug il cunosc de la carciuma din satul vecin, obisnuiam sa bem tzuica de prune impreuna, la greu.Suntem prieteni de bautura.Petrecerea a fost organizata cu ocazia venirii sale inapoi din inchisoare.Pentru ce anume a fost inchis THuG-Radu ?