Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Gestapo-

Noul server de Dota

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=291767

S-a deschis un nou server de Warcraft III al Linkmaniei dupa cum puteti vedea si la "Anunturi importante" , scopul meu in acest topic este sa atrag linkmaniaci care joaca si Dota pe langa Mu sa vina pe acest server... stiu ca la prima vedere pare cam pierdere de timp...nu e lume... incepatori...dar trebuie sa sparga cineva gheata....si am observat ca printre jucatorii de Mu sunt cei mai multi jucatori de Dota...eu cred ca v-a fi mult mai incitant sa ne "duelam" noi intre noi...cei care ne vedem in fiecare zi pe meleagurile Mu-ului si care ne intrecem la pk...sa ne incercam fortele si in acest joc

Daca cineva doreste sa afle mai multe despre Dota ii recomand pur si simplu sa scrie "dota" pe google.ro...cele mai multe chestii le aflati de pe forumuri, ghiduri de joc si faq`s.... nu cred ca ar fi intelept sa pun link-uri :)

Good luck si Have fun :cool2:

Posted

Ai jucat de mult inseamna....reteta PowerTreads e mai coplexa acum....de obicei lumea se poticneste la instalarea jocului....patchului...etc....daca vei juca iti garantez ca in timp inveti multe chestii sa faci...precum retetele astea...chiar fara sa-ti dai seama. Poate te hotarasti sa vii :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...