Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

geomovy

Problema conectare !

Recommended Posts

Posted

deci azi m-am trezit dimineatza ca tot omu am vrut sa intru sa ma joc si ce sa vezi ... surpriza ... m-am jucat putinel si dupa accea nu a mai mers jocul pur si simplu :| imi face figuri ... ceva de genu --> http://img189.imageshack.us/img189/3496/whyb.jpg apoi .. m-am pus am sters jocul l-am reinstalat .. nimik am reinstalat placa video ... la fel NIMIK ... ce sa mai fac ? ce am facut gresit ? am virusi care-i treaba? deci a mers s-a dat restart azi dimineatza si cand am incercat iar sa intru Problema :comp2: ... ! HELP !

Posted

Nu poţi să intri sau nu vezi scrisul?

Dacă nu vezi scrisul, era o problemă la versiunea veche, nu ştiu dacă e şi la versiunea aceasta.

Right click pe o porţiune fără icoane de pe desktop, Properties, tab-ul Appearance, butonul Effects, şi debifează opţiunea Clear Type de la 'Use the following to smooth the edge of screen fonts'

Iar de reinstalarea jocului, ai luat de pe site sau ai folosit arhiva ta? Ca de ieri arhiva de pe site conţine şi ultimul patch.

Posted

s-a rezolvat problema ! :bananadance2: am reinstalat windows-ul ... nustiu cred k aveam virusi ceva ... habar nu am dc facea asa ... ! :comp2: :comp1:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...