Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Osman

Se poate face ceva pentru DL?

Recommended Posts

Posted

DL 320(0) BK 320(0) => BK-u numai pe jos.

Testat de mine, la PK.Lanturile au range mare, calul dmg mare. :)

Si punctele trebuie puse calumea.

ba frate ma lasi cu pk.. yo fac duel cu tine bk lvl 300 si u dl lvl 320 si bat pariu ca mai mult de 3 puncte nu scoti.

Posted

am spus si eu des ca : DL-ul e bun la PK normal in rest ii scade tare rau DMG-ul la duel .

OT : DL-ul poate sta pe punctiform si sunt cateva , nu mai trebuie si altele .

Posted

am spus si eu des ca : DL-ul e bun la PK normal in rest ii scade tare rau DMG-ul la duel .

OT : DL-ul poate sta pe punctiform si sunt cateva , nu mai trebuie si altele .

asa e cum spui tu...sunt in arena...dar faza e k trebuie rr...pana la rr e problema cum am mai spus...si ar mai o problema...eu am mai bagat si comand si e cam nasoala treaba...am vreo 900 ...mai bine le gam in strengt si agil..dar am zis k cioara face treaba buna, nu zic k nu face dar nu se merita da ea la lvl 45 1500 dmg , dar tot nu se merita :)

Posted

ar mai fi una : ca sumonurile elfului scad xp la party.

Summonurile la elf nu cred ca scade exp .... am testat eu si nu a scazut deloc a ramas aceeasi exp

Posted

scade exp

Cat vine vb despre punctiforme, sunt 6 punctiforme, de la greu in sus unde numai DL nu sta -_- fiind ocupate de sm... etc

totusi, puctiformele nu ar trebui sa fie pe strenght ?

Posted

pai nu mi se pare mult un tarc :) cum un sm are nush cate tarcuri in arena, si poate da unde vrea burta lui pe orice harta , asa si DL un singur spot pe fiecare harta :| doar pentru DL nu mi se pare mult...

Scurt si la subiect : Fa-ti SM

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...