Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Osman

Se poate face ceva pentru DL?

Recommended Posts

Posted

dupa cum se stie DL nu este primit la nici un party pentru k scade xp-ul, din cate am inteles cu 20%.Se poate face nishte setari k sa nu mai scada xp-ul? sau dak nu s-ar putea face cate un spot pe fiecare harta la care sa aiba acces doar DL .

Posted

pai nu mi se pare mult un tarc :) cum un sm are nush cate tarcuri in arena, si poate da unde vrea burta lui pe orice harta , asa si DL un singur spot pe fiecare harta :| doar pentru DL nu mi se pare mult...

Posted

iti zic eu e mult :)) si u poti da arena etc..dar ti nsp la fel cum tine si bk..elfu are prb cu sagetile asa ca un tarc pentru toti e de ajuns :P

nu poti face sa cresti mult mai usor cu dl ca strici alt echilibru..

Posted

asta e una+ca sunt ocupate de alte rase :)

si dl bk nu pot tine aida tarcan 2 -3 icarus in spate deci un tarc pentru el ei nu`i mult si elf era sa uit de el :D

Posted

si cine ma ia pe mine in party sa fac macar 1 rr? :) abia 349 si dak fac 2 lvl pe zi e eveniment :) in jur de 5 ore imi ia sa fac un lvl.... nu stiu de ce vi se pare mult un spot de DL... unul din spoturile actuale ar putea fi pentru DL....cer prea mult :)? cum va explicati k sunt doar 3-4 DL cu rr si restul se chinuie pe unde apuca... sm bk mg elf sunt doarte multi care au rr.... :| eu zic k se poate ceva pana la urma

Posted

sunt putini dl cu rr deoarece nus multe char in total si bk cu rr sunt cva dar e cea mai populata rasa :)

pai cred k ce spun eu ar incuraja sa se faca DL nu crezi...? sau va e frik de pk :)) muhahaha

Posted

nu mie frica dar nu poti dezavantaja celelalte caractere :P dl este cum este are dmg mare bk are combo e zeu la duel etc..oricum un tarc la comun pentru 3 rase nu cred ca ar distruge echilibru asta :)

Posted

oricum o dau...tu o tii pe a ta...ori esti fixat pe o anumita idee..ori ai ceva cu DL cum au majoritatea...eu vreau sa joc pe DL ...dar toti ma descurajeaza....in fine..nu e asta o problema..eu zic sa vedem ce spun si altii...si ar fi frumos dak s-ar da cu parerea si nishte playeri cu DL

Posted

Nu poti impune spoturi numai pentru dl....dar ce putem cere noi este cate un spot pe fiecare harta care sa fie punctiform....daca te trezesti de dimineata sau esti rapid la rr server prinzi spotul ala si cresti normal ca si un SM/MG cu es...acele spoturi vor avantaja nu numai dl-ii ci si bk-ii si elfii.

Posted

da dar aceste punctiforme sa fie macar pe hartile in care rezisti de la un lvl cand nu mai primesti party...parerea mea...:| k sa ai un beneficiu

Posted

sau dak nu s-ar putea face cate un spot pe fiecare harta la care sa aiba acces doar DL .

Fi sigur mai ca o sa fie spot special pentru DL ...... ca daca e sa o iei putin la cati DL sunt momentan 1 spot la o harta nu cred ca ar ajunge pentru toti :) si fi sigur ca fiecare DL ar prefera sa fie singur pe acel spot . Iar mai incolo , peste ceva timp o sa fie destui jucatori cu DL o sa fie nevoie de spoturi o multime

Posted

ar putea fi spoturi colective cum era tarcul de bk de pe 97d:)

tocmai k nu are nici un avantaj...ar putea avea...chiar nu se poate face nimic?:) ne chinuim k nishte prosti? la ce s-a mai facut rasa asta? dak nu are nici un avantaj?

Posted

dl nu are nici un avanataj .. nush de ce va chinuiti cu el.

nu sunt de acord cu spotul special pentru dl.

cum nu are ? la 200 intri in arena

dupa cateva rr merge bine pe orice punctiform

Posted

cum nu are ? la 200 intri in arena

dupa cateva rr merge bine pe orice punctiform

da alexey merge in arena de la 200 si dupa cateva rr merge bine pe puctiform..dar cine ne ajuta pana la 1 rr macar? cauti un party de innebunesti..le scade xp astora din party si iti da eject din primele 10 secunde

Edit: deci problema e pana la rr nu dupa rr :)

Posted

Daca chiar vrei sa cresti dl ori stai pe spot cu lanturi+cal+cioara+critical... si sa stii ca faci fata destul de bine cam pe orice spot....chiar si arena cele de non-rr.... nu trebuie sa fugi dupa mobi.... si daca vrei sa fi lenes sa stai afk gen... ai guild/ally care sa te ajute cu party... :) ... spoturile punctiforme ne-ar usura din munca...dar nu ne scutesc de statul on....pentru ca daca s-ar face unul pe harta toata lumea ar vana acest spot...asa ca trebuie sa stai on sa zici "nu nu nu" la intrebarile cu afk... mie sicer imi place dl-ul ca si character... e mai usor de crescut ca bk-ul si e mai bun ca toate char inafara de bk...desi daca iti pui ambitia poti bate si bk...skill-ul de la cal il impinge si cu o combinatie lanturi+cioara care au range il pot tine departe... eu sincer sunt bucuros ca sunt punctiforme si arena ca nu credeam ca o sa mai fie vre-unul.

Posted

Daca chiar vrei sa cresti dl ori stai pe spot cu lanturi+cal+cioara+critical... si sa stii ca faci fata destul de bine cam pe orice spot....chiar si arena cele de non-rr.... nu trebuie sa fugi dupa mobi.... si daca vrei sa fi lenes sa stai afk gen... ai guild/ally care sa te ajute cu party... :) ... spoturile punctiforme ne-ar usura din munca...dar nu ne scutesc de statul on....pentru ca daca s-ar face unul pe harta toata lumea ar vana acest spot...asa ca trebuie sa stai on sa zici "nu nu nu" la intrebarile cu afk... mie sicer imi place dl-ul ca si character... e mai usor de crescut ca bk-ul si e mai bun ca toate char inafara de bk...desi daca iti pui ambitia poti bate si bk...skill-ul de la cal il impinge si cu o combinatie lanturi+cioara care au range il pot tine departe... eu sincer sunt bucuros ca sunt punctiforme si arena ca nu credeam ca o sa mai fie vre-unul.

din 12 ore care le joc nu stiu dak stau 2 ore afk....ce spoturi sunt pentru non rr in arena? bali? si mie imi place DL altfel nu insistam ...

Posted

din 12 ore care le joc nu stiu dak stau 2 ore afk....ce spoturi sunt pentru non rr in arena? bali? si mie imi place DL altfel nu insistam ...

pai daca joci 12 ore...nu trebuie sa mergi tu sa ceri party....iei spot si chemi oameni la party....fiind spotul tau nu pot comenta la scaderea xp-ului de tine....dat fiind faptul ca esti dl....

si in arena la bali....cu mana pe q...nu foarte des...tii singur depinde cum ai punctele acum nu stiu...dar iti zic eu ca daca dai un post gasesti imediat pe cineva sa te ajute...doar sa ai spotul.... oricum asta-i dl...cu bune si rele

#eu in sugestia aceasta sunt pentru spoturi punctiforme :) asta ar aduce un avantaj dl-ilor

Guest Blackfury
Posted

vreau si eu o dovada ca DL scade xp. mie mi se pare cea mai mare aberatie. ar mai fi una : ca sumonurile elfului scad xp la party.

cine a scos ca DL scade xp la party? de ce spuneti asta, pentru ca nu vreti DL pe server? ati incercat sa faceti un perfect party vreodata? sau macar stiti ce e ala perfect party?

am avut o singura data perfect party pe un spot unde luam 3k. cu perfect party luam 5k+.

deci...?

Posted

vreau si eu o dovada ca DL scade xp. mie mi se pare cea mai mare aberatie. ar mai fi una : ca sumonurile elfului scad xp la party.

cine a scos ca DL scade xp la party? de ce spuneti asta, pentru ca nu vreti DL pe server? ati incercat sa faceti un perfect party vreodata? sau macar stiti ce e ala perfect party?

am avut o singura data perfect party pe un spot unde luam 3k. cu perfect party luam 5k+.

deci...?

Cred ca tu nu sti ce vorbesti.De ce crezi ca nimeni nu vrea DL la party? #-o

Posted

ce rost alexey dak la duel e batut la greu ?

DL 320(0) BK 320(0) => BK-u numai pe jos.

Testat de mine, la PK.Lanturile au range mare, calul dmg mare. :)

Si punctele trebuie puse calumea.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...