Jump to content
Dani

Primul palat plutitor

Recommended Posts

Posted

La prima vedere, pare ceva gresit, am vazut si eu de dimineata, dar DEX spune ca, desi "plutitor" = "Care poate pluti la suprafața unui lichid" -> "plutitor" = "zburător"

Da , ai dreptate . Dar totusi era mai bine "Primul palat zburator" :D . Induce pe multi in eroare ;) .

Posted

arabii astia in urma cu vreo 50 de ani aveau o balta mirositoare in spatele colibei, apoi au venit americanii si le-au montat o sonda de petrol, apoi si-a construit fiecare cate un palat din marmura, si-au luat cate un iacht, elicopter,etc, iar acum nu mai stiu ce sa faca cu banii si promoveaza cele mai grandioase, ciudate proiecte...bine ca pot ! Ceea ce ma mir insa este cum de la arabi creste cate un proiect megaloman iar la americani creste criza :dooh:

p.s. totusi nu pare chiar un palat plutitor, un avion modificat ...

Posted

MOAMA CE TARE E :x

ma asteptam la un post de genu` :)

ont: seici astia ori nu au ce face cu banii .. or vor sa intre toti pe rand in cartea recordurilor cu avioanele,palatele,fermele si masinile lor extravagante.

Posted

Foarte interesant , dar mi-ar fi frica sa calatoresc cu el , nu stiu de ce am impresia ca tot timpul avioanele cu cat mai multa aparatura , se duce de rapa . :(

Posted

Destul de interesant..se vine cu idei noi..insa sunt sceptic in ceea ce le priveste..cel putin momentan e criza, asa ca :) sa incercam sa ne revenim la normal si pe urma cu ideile crazy ;)

Posted

si noi dabea am ajuns sa punem ABS la masina tarii ( dacia ) cu ajutorul francezilor bineinteles :-j

adevarat =))

@e frumos avionul n-am ce spune dar si la banii aia ..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...