marius_truckerfan Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 La prima vedere, pare ceva gresit, am vazut si eu de dimineata, dar DEX spune ca, desi "plutitor" = "Care poate pluti la suprafața unui lichid" -> "plutitor" = "zburător"Da , ai dreptate . Dar totusi era mai bine "Primul palat zburator" :D . Induce pe multi in eroare ;) .
pogo_mg Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 arabii astia in urma cu vreo 50 de ani aveau o balta mirositoare in spatele colibei, apoi au venit americanii si le-au montat o sonda de petrol, apoi si-a construit fiecare cate un palat din marmura, si-au luat cate un iacht, elicopter,etc, iar acum nu mai stiu ce sa faca cu banii si promoveaza cele mai grandioase, ciudate proiecte...bine ca pot ! Ceea ce ma mir insa este cum de la arabi creste cate un proiect megaloman iar la americani creste criza :dooh: p.s. totusi nu pare chiar un palat plutitor, un avion modificat ...
ChoWdeR Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 MOAMA CE TARE E :xma asteptam la un post de genu` :)ont: seici astia ori nu au ce face cu banii .. or vor sa intre toti pe rand in cartea recordurilor cu avioanele,palatele,fermele si masinile lor extravagante.
Velasquez Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Foarte interesant , dar mi-ar fi frica sa calatoresc cu el , nu stiu de ce am impresia ca tot timpul avioanele cu cat mai multa aparatura , se duce de rapa . :(
Parazitu' Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Destul de interesant..se vine cu idei noi..insa sunt sceptic in ceea ce le priveste..cel putin momentan e criza, asa ca :) sa incercam sa ne revenim la normal si pe urma cu ideile crazy ;)
Carp Angler Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 si noi dabea am ajuns sa punem ABS la masina tarii ( dacia ) cu ajutorul francezilor bineinteles :-j
King_Warlord Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 wow :D exagerarat dar faina ideea cat despre podeaua invizibila uff ce frica cred ca miar intra panica sa pun piciorul acolo
alinn Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 freumos proiectul :) cu toate ca mai bine era zburator decat plutitor
Gandalf Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 si noi dabea am ajuns sa punem ABS la masina tarii ( dacia ) cu ajutorul francezilor bineinteles :-j adevarat @e frumos avionul n-am ce spune dar si la banii aia ..
Nach3 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 va dati seama ca daca se prabuseste acest avion? Eu unu ma omoram la cati bani se baga in el