Jump to content
eleodor

ole ole ole rene

Recommended Posts

Posted

n-ai ce face cu vrajelile a? bai gogoasa du-te in alta parte cu prostiile tale

Tu cred ca esti un copil de-ala gen fernando de la caransebes de se ia de orice forumist mai putin de cei din aria de pupincur :))

-nu m-am putut abtine-

ON: lma :)

Posted

yea ms

dar nu e ziua mea lol , wait till 12 December , and then you can give me some asses .

Tu cred ca esti un copil de-ala gen fernando de la caransebes de se ia de orice forumist mai putin de cei din aria de pupincur :))

-nu m-am putut abtine-

Ti-am inrosit ceea ce n-ai vazut.

Eu cred ca tu esti unu de-ala care se baga ca un spin in fund si vorbeste mult,prost si degeaba.

Posted

-nu m-am putut abtine-

nici nu te trebuie sa te fac eu sa te simti prost, te faci singur tu, dar np mai sunt cativa pe forum care au obiceiul asta :-* (mai canta CoB thrash?)

Posted

nici nu te trebuie sa te fac eu sa te simti prost, te faci singur tu, dar np mai sunt cativa pe forum care au obiceiul asta :-* (mai canta CoB thrash?)

Mai sa fie =)). Toti se fac de ras in fata ta =)). Da-ma naibii, aveam un pui de Superman migno-flegmist pe aici si nu stiam =))).

OT: La multi ani, cand o fi ziua ta.

Posted

ma dar te-ai simtit la fix nu gluma =))

eu am spus cativa, nu toti, vrei tu sa fie mai multi macar sa nu te simti cateodata abandonata? :( you're such a bad :(

Posted

Am o iritatie la oagari cu fumuri de "roacker" si impresii de "Salam". Daca nu te simti, esti mai nesimtit ca un mort. Pana si mortul ala mai are cate un mic spasm si se simte.

Posted

vai iar te-ai iritat? urat, cred ca deja e o boala la tine. lasa cuvintele grele ca le folosesti aiurea, chiar nu inteleg ca nu-ti merge cu mine? :(

oricum te-ai simtit grav mai sus :)) nu ma asteptam... credeam ca mai ai ceva demnitate ramasa-n tine failgirlgogo

Posted

Ma, oagare, nu te vezi cat de sifilitic esti? Cu fata aia de cizma vrei sa ai tu impresii? Du-te, nene, si tunde o oaie, ceva... poate scapi de niste nevoi.

Posted

Ma, oagare, nu te vezi cat de sifilitic esti? Cu fata aia de cizma vrei sa ai tu impresii? Du-te, nene, si tunde o oaie, ceva... poate scapi de niste nevoi.

daca eu sunt nesimtit, ma-ntreb cum te face pe tine ce-ai scris mai sus. /moo

Posted

Un raspuns pe masura atitudinii si replicilor tale, nu crezi? Ia lasa tu persiflismul atunci cand nu trebuie si ai sa vezi ca lumea iti va vorbi cum trebuie.

Posted

persiflism? HAHAHAHHA, ce-ti place tie sa folosesti cuvinte care nu exista, de ce-ncerci sa pari desteapta? :(

Posted

Mai intereseaza-te :(.

intai trebuie sa ma duc sa-ti cumpar niste alifie ca te-ai iritat si nu vreau sa te doara :( iti dai seama, sa te freci cu spatele de un copac ca te mananca, that's just WIIIIIIIICKED

LE: si unde naiba ai mereu iritatiile astea, vad ca te fac sa te misti urat pe scaun :-?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...