dear painter paint me Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 wut la multi ani ba ! sa ai parte de multe minore
Black Dragon Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 yea msdar nu e ziua mea lol , wait till 12 December , and then you can give me some asses .
thd Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 lma ba tigane n-ai ce face cu vrajelile a? bai gogoasa du-te in alta parte cu prostiile tale
xIcarus Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 n-ai ce face cu vrajelile a? bai gogoasa du-te in alta parte cu prostiile tale Tu cred ca esti un copil de-ala gen fernando de la caransebes de se ia de orice forumist mai putin de cei din aria de pupincur -nu m-am putut abtine- ON: lma :)
idRx Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 yea msdar nu e ziua mea lol , wait till 12 December , and then you can give me some asses . Tu cred ca esti un copil de-ala gen fernando de la caransebes de se ia de orice forumist mai putin de cei din aria de pupincur -nu m-am putut abtine- Ti-am inrosit ceea ce n-ai vazut. Eu cred ca tu esti unu de-ala care se baga ca un spin in fund si vorbeste mult,prost si degeaba.
thd Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Tu cred ca esti un copil de-ala gen fernando de la caransebes de se ia de orice forumist mai putin de cei din aria de pupincur -nu m-am putut abtine- nici nu te trebuie sa te fac eu sa te simti prost, te faci singur tu, dar np mai sunt cativa pe forum care au obiceiul asta (mai canta CoB thrash?)
lixandra Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 nici nu te trebuie sa te fac eu sa te simti prost, te faci singur tu, dar np mai sunt cativa pe forum care au obiceiul asta (mai canta CoB thrash?) Mai sa fie . Toti se fac de ras in fata ta . Da-ma naibii, aveam un pui de Superman migno-flegmist pe aici si nu stiam ). OT: La multi ani, cand o fi ziua ta.
thd Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ma dar te-ai simtit la fix nu gluma eu am spus cativa, nu toti, vrei tu sa fie mai multi macar sa nu te simti cateodata abandonata? :( you're such a bad :(
lixandra Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Am o iritatie la oagari cu fumuri de "roacker" si impresii de "Salam". Daca nu te simti, esti mai nesimtit ca un mort. Pana si mortul ala mai are cate un mic spasm si se simte.
thd Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 vai iar te-ai iritat? urat, cred ca deja e o boala la tine. lasa cuvintele grele ca le folosesti aiurea, chiar nu inteleg ca nu-ti merge cu mine? :( oricum te-ai simtit grav mai sus nu ma asteptam... credeam ca mai ai ceva demnitate ramasa-n tine failgirlgogo
lixandra Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ma, oagare, nu te vezi cat de sifilitic esti? Cu fata aia de cizma vrei sa ai tu impresii? Du-te, nene, si tunde o oaie, ceva... poate scapi de niste nevoi.
yBFdetroit Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Iar o dati pe aratura dintr-un topic facut la vrajeala. Deh, #-o.
thd Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ma, oagare, nu te vezi cat de sifilitic esti? Cu fata aia de cizma vrei sa ai tu impresii? Du-te, nene, si tunde o oaie, ceva... poate scapi de niste nevoi.daca eu sunt nesimtit, ma-ntreb cum te face pe tine ce-ai scris mai sus. /moo
lixandra Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Un raspuns pe masura atitudinii si replicilor tale, nu crezi? Ia lasa tu persiflismul atunci cand nu trebuie si ai sa vezi ca lumea iti va vorbi cum trebuie.
thd Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 persiflism? HAHAHAHHA, ce-ti place tie sa folosesti cuvinte care nu exista, de ce-ncerci sa pari desteapta? :(
lixandra Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 persiflism? HAHAHAHHA, ce-ti place tie sa folosesti cuvinte care nu exista, de ce-ncerci sa pari desteapta? :(Mai intereseaza-te :(.
thd Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Mai intereseaza-te :(.intai trebuie sa ma duc sa-ti cumpar niste alifie ca te-ai iritat si nu vreau sa te doara :( iti dai seama, sa te freci cu spatele de un copac ca te mananca, that's just WIIIIIIIICKEDLE: si unde naiba ai mereu iritatiile astea, vad ca te fac sa te misti urat pe scaun :-?
Lancelot Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 closed ca sa nu dau 2 suspendurisua 3lma la toata lumea fara numar