increatu Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Daca tot sunteti voi asa autotputernici si de destepti (mods ma refer ) vorbiti cu vDragosh ca char-ul dupa 3 player-kills sa nu mai poata face pk (phono mode ) ca pe 0.97 ,ca singura problema sunt setarile si asa se rezolva toate problemele si se impaca si capra si vaca ca acum serios vorbind aveti si voi dreptate dar are si player-ul (boom,in cazul de fatza) .
galorDW Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Daca tot sunteti voi asa autotputernici si de destepti (mods ma refer ) vorbiti cu vDragosh ca char-ul dupa 3 player-kills sa nu mai poata face pk (phono mode ) ca pe 0.97 ,ca singura problema sunt setarile si asa se rezolva toate problemele si se impaca si capra si vaca ca acum serios vorbind aveti si voi dreptate dar are si player-ul (boom,in cazul de fatza) .0.97d era non pvp ding :error:
boomeey Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 mah cum a zis si diablo mai susnu este o limita impusa de reguli ci una de bun simt ....nu mi se pare normal sa stai lana un on juma de ora si sa ii faci pk intruna ...ok il omori 1 data de 2 ori ... de 5 ori ... am patit si eu ceva de genu cu un anume Domn din musi sincer am lasat afk si l`am lasat sa ma omoare ... cred ca avea orgasm sau ceva de genu cand opmora pe unu no rr el avand ceva rruri la activti se pare normal ?gandeste`te tie ti`ar cinveni sa vina unu cu 5 rr`uri mai multe ca tine si sa te tina 1 ora in pk non stop ? este exact aceeasi faza ca aia cu party excesiv ... stii la ce ma refertu facand pk pe mine ma impiedici sa fac expdeci lipsa de fair-play deci trecem linia in nesimtire ...ai dreptate este un server pvpdar nu ai invatat cand erai mic ca CE E MULT STRICA ?cine a facut pk jumatate de ora? nici macar nu te-ai uitat in plangerile la adresa mea. am facut pk 10 minute! ce i-am luat lu ala? 10 minute de xp? extrarodinar! o singura bara! nu esti singurul care a luat pk in prostie, si eu ma numar printre voi dar iau jocul ca atare si nu ma atac de la 20 de pk-uri. trag sa ma fac mare :)Cel mai probabil se va reintroduce optiunea ca dupa un numar de pk-uri sa pice iteme de pe cel phono cand este omorat pentru a se evita astfel de situatii. Insa daca aceasta optiune nu este viabila, se va recurge la suspenduri in cazul in care cel pe care se face pk nu mai poate face xp.de ce ocoliti varianta cu limitarea de pk la 10-20-30 de pk-uri? nu se poate? pentru ce sa se piarda iteme de pe charurile phono? nu o lua ca pe o ofensa, dar as prefera sa-si exprime parerea adminii activi sau playerii care intr-adevar joaca pe serverul asta. una e sa comanzi dintr-un birou luxos, si alta e sa fii sef de echipa pe santier-daca intelegi aluzia :)
Redemption Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Cunosc stilul de joc al unora, precum si pe al meu propriu, chit ca nu mai activez in game. Rationamentul meu este menit a preveni eventualele excese, iar solutia propusa e destul de eficienta din acest punct de vedere sau eventual setarea limitei de pk la 5 si pk clear la 100 de milioane.PS: Ideea pierderii itemelor dupa atingerea unui numar de pk-uri este preluata din L2 unde s-a dovedit extrem de eficienta.
Tsu_Xing Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 unii oameni nu stiu notiunea de PvP -_-Daca era PvP puteai sa faci pk pe orice harta, orice spot, la orice golden si unde te lua pe tine dorinta de pk -_-Dar cat este spotul omului si el vrea sa faca exp, nu vi tu mare gigolo italiano 1$ -_- sa te dai zmeu si sa faci pk cu nemiluita
n4ughtyxxl Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 PS: Ideea pierderii itemelor dupa atingerea unui numar de pk-uri este preluata din L2 unde s-a dovedit extrem de eficienta.ex:eu am set ref hp si sunt afk , dai in mine mori din ref ma fac phono , iar eu fiind afk (mai ales in arena ca e respawn) ce faci ma dezbraci :> ?L.E.am patit de multe ori ca faceam pk pe un caracter phono , eu eram commoner dar instant ma faceam phono :)
Odyzzeus Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Boom, tu ai inceput discutia, motiv pentru care puteai chiar tu sa propui o limita.De ce nu ai facut-o? Da, serverul e pvp si pk-ul e fun pe un server pvp.Totusi, oricat de fun e, mintea mea nu poate concepe unde este farmecul in a face pk pe cineva minute in sir. De zeci sau sute de ori? Explica-mi si mie care e farmecul. In afara de teoria cu orgasmul, nu-ti sade bine sa limitezi lucrurile la doar atat.Am mai observat ca de fiecare data cand cineva e nemultuit de o chestiune, propune "bagati si aia in regulament sa stim si noi"Ce e asa de greu de stiut?Am vazut si pe altii recent sustinand sus si tare ca ei fac plangeri impecabile, perfecte, ca ei cunosc regulamentul la perfectie, bla bla.Eu intreb atunci, cand deschideti din cand in cand regulamentul, cititi cumva si primul rand din regulament?Randul acela ingrosat, cu litere albastre. Aia e cea mai importanta regula dintre toate, iar toate celelalte reguli se interpreteaza prin prisma ei.Ma refer la comportamentul civilizat. PK de 100 de ori nu mi se pare sa se incadreze acolo.Comportamentul civilizat e unitatea de masura pe care eu personal am folosit-o in putinele, ce-i drept, situatii cand am dat suspend pt pk excesiv. Am inteles ca pk-ul e fun. Intr-adevar e. Am inteles ca e fun sa reglezi conturi sau dispute prin pk. Am folosit si eu metoda pe vremea cand jucam, poate. Imi scapa totusi placerea pk-ului zeci de minute in sir.
SWAt2000 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ex:eu am set ref hp si sunt afk , dai in mine mori din ref ma fac phono , iar eu fiind afk (mai ales in arena ca e respawn) ce faci ma dezbraci :> ? :lol: lol, ai rr si totusi nu stii, daca eu dau in tine, eu fac selfdefence, asa ca degeaba ai tu ref+hp ca nu te fac phono, dar de murit e probabil sa mor
n4ughtyxxl Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 :lol: lol, ai rr si totusi nu stii, daca eu dau in tine, eu fac selfdefence, asa ca degeaba ai tu ref+hp ca nu te fac phono, dar de murit e probabil sa morma abtin :huh:incearca la un caracter la care mori din prima din reflect sau sa continui cu pk dupa ce a aparut self defence :)
Guest Buna seara fanii mei Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 am citit tot pana acum...Propun limita de pk sa fie 30.mai departe decideti voi moderatorii,mai scadeti mai adaugati,treaba voastra..@blader ,pui alt set pe tine cand stai afk si ai rezolvat problema sau iesi din joc daca nu-ti convine sa lasi afk cu set extraordinar ref hp
LiNU Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 am citit tot pana acum...Propun limita de pk sa fie 30.mai departe decideti voi moderatorii,mai scadeti mai adaugati,treaba voastra..@blader ,pui alt set pe tine cand stai afk si ai rezolvat problema sau iesi din joc daca nu-ti convine sa lasi afk cu set extraordinar ref hpLimita asta de 30 de PK se poate seta si din server sa nu iti permita mai mult. Dece nu se poate folosi aceasta linita si trebe sa recurgem la un regulament? Atat timp cat PK este setat la 100 dece sa nu faci? :tiphat:
Bobby Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Reguli generale:Regula de baza: comportamentul civilizat. asa incepe regulamentul pe linkmania si asta zice tot
SWAt2000 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ma abtin :huh:incearca la un caracter la care mori din prima din reflect sau sa continui cu pk dupa ce a aparut self defence :)pai omule, daca X da primul in tine, poate sa dea pana ii ies ochii din cap, ca tu nu devii warrning, murder, phono. Trebuie ca TU sa-l lovesti primul apoi el sa-ti dea dmg destul incat sa moara, dar nici nu intra in discutie, pentru ca tu ai zis ca stai afk, deci poti sta linistit afk.
trAANCe Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 pai omule, daca X da primul in tine, poate sa dea pana ii ies ochii din cap, ca tu nu devii warrning, murder, phono. Trebuie ca TU sa-l lovesti primul apoi el sa-ti dea dmg destul incat sa moara, dar nici nu intra in discutie, pentru ca tu ai zis ca stai afk, deci poti sta linistit afk./facepalm@30 de pk ar fi ok, dar doar pe s1 if you know what I meen :>
SWAt2000 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 /facepalm@30 de pk ar fi ok, dar doar pe s1 if you know what I meen :>virginule, mergi si dezvirgineaza-te cu pozele tale cu tot de la avatar si nu te mai baga in seama cu mine.Ce dracu n-am zis bine acolo? tu cumva cauti anturaj ???
Guest trAANCe[D] Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 virginule, mergi si dezvirgineaza-te cu pozele tale cu tot de la avatar si nu te mai baga in seama cu mine.Ce dracu n-am zis bine acolo? tu cumva cauti anturaj ???hai sictir, auzi la el =)) caut anturaj cu 1 nime-n drum si plin de praf /facepalmmi-am exprimat parerea in legatura cu ce mizerii scrii tu ;)ps: buna, buna asta cu virginule ( da' ma-ta tot nu s-a plans :( ) nb
boomeey Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 swat te rog nu-mi strica topicul. lasa-l, nu vezi ca nu ai cu cine? atat il duce mintea :)Reguli generale:Regula de baza: comportamentul civilizat. asa incepe regulamentul pe linkmania si asta zice totnu am considerat ca am fost necivilizat facand pk pe respectivul, cum lui nu i s-a parut necivilizat cand mi-a raspuns cu jet, dispari,pa (lucru pe care eu l-am considerat ofensator si am actionat ca atare) la preluarea care incercam sa i-o fac.
Guest -Psycho- Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Tinere domn "boom" se pare ca unii au tot incercat sa ti explice niste lucruri in acest topic si nu ai inteles nimic. Se facea odata ca eu fiind in arena vorbeam cu cineva in pv iar tu trecand pe langa mine mi ai tras un combo de toata frumusetea asa pe nepusa masa...(motivul nu l-am inteles atunci,dar incep sa-l deslusesc...) te-am urmarit , te- am pus pe burta din 2 miscari si m-am dus sa mi vad de treaba. Faza cu pk-ul tau excesiv si mai ales(si mai grav) deschiderea unui topic in legatura cu aceasta ma face sa cred ca in viata reala ai avut parte de multe neplaceri cauzate de colegii de clasa, vecini etc (bobarnace, glume pe seama ta si mai stiu eu ce) iar aici ai gasit un mediu propice de a-ti descarca frustrarea unde si pe cine apuci. Eu zic ca lumea e buna daca-ti schimbi unghiul din care o privesti , so... iti sugerez sa treci peste trecut, sa schimbi prezentul si sa privesti cu optimism spre viitor ;)
boomeey Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Tinere domn "boom" se pare ca unii au tot incercat sa ti explice niste lucruri in acest topic si nu ai inteles nimic. Se facea odata ca eu fiind in arena vorbeam cu cineva in pv iar tu trecand pe langa mine mi ai tras un combo de toata frumusetea asa pe nepusa masa...(motivul nu l-am inteles atunci,dar incep sa-l deslusesc...) te-am urmarit , te- am pus pe burta din 2 miscari si m-am dus sa mi vad de treaba. Faza cu pk-ul tau excesiv si mai ales(si mai grav) deschiderea unui topic in legatura cu aceasta ma face sa cred ca in viata reala ai avut parte de multe neplaceri cauzate de colegii de clasa, vecini etc (bobarnace, glume pe seama ta si mai stiu eu ce) iar aici ai gasit un mediu propice de a-ti descarca frustrarea unde si pe cine apuci. Eu zic ca lumea e buna daca-ti schimbi unghiul din care o privesti , so... iti sugerez sa treci peste trecut, sa schimbi prezentul si sa privesti cu optimism spre viitor ;):)cat despre povestioara cu pk-ul si combo-ul tau mortal.. :rofl2:
Guest -Psycho- Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 mda, banuiam ca n-ai sa intelegi nimic....ideea e ca MU sau orice fel de joc e facut pt. delectare , relaxare...nu pentru descarcarea frustrarilor din viata reala . Hai bft .
Diablo Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 SWAt2000 si trAANCe ( trAANCe[D] ) lasati-o mai moale cu limbaju daca nu sunteti in stare sa vorbiti on topic despre un subiect abtineti-va din a mai posta
dan!el Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 eu cred ca este ok limita de 100 pk, dar nu ca e pusa in ideea sa faci 100 de pk pe un singur caracter. cred ca prin asta am spus totul :)
trAANCe Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 swat te rog nu-mi strica topicul. lasa-l, nu vezi ca nu ai cu cine? atat il duce mintea :)nu am considerat ca am fost necivilizat facand pk pe respectivul, cum lui nu i s-a parut necivilizat cand mi-a raspuns cu jet, dispari,pa (lucru pe care eu l-am considerat ofensator si am actionat ca atare) la preluarea care incercam sa i-o fac.uita-te cine a inceput ;)last post, sa nu-ti stric topicu' sry de off
increatu Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 mda, banuiam ca n-ai sa intelegi nimic....ideea e ca MU sau orice fel de joc e facut pt. delectare , relaxare...nu pentru descarcarea frustrarilor din viata reala . Hai bft .Te bati cap in cap cu ceea ce declari ,daca iti descarci frustrarile nu inseamna ca te relaxezi ?Cel putin eu asa ma simt cand o fac .;)
lixandra Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Sau pur si simplu ironizezi, iei in deradere persoana respectiva sau "iti bati joc" de ea :). Parca vad ca la full o sa fie intrebari de genul "De ce iau suspend pentru nesimtire ca fac pk de 10 ori?".