boomeey Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=291226http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=291299in thread-urile de mai sus am fost acuzat pentru pk "excesiv"Al 2lea avertisment. La al 3lea ai pauza 50 de zile de la mine.nah.. acuma as dori sa stiu si eu de cate ori am voie sa fac pk pe cineva care m-a scos din sarite in asa fel incat sa nu imi iau suspend :)
LiNU Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ca sa evitam astfel de probleme s-ar putea seta arena ca fiind o harta Non-PvP.Edit:si care mai e farmecul? faci pk numa in devias la iesire? :)Pana la urma asta cred ca vom face. :blink:
boomeey Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Ca sa evitam astfel de probleme s-ar putea seta arena ca fiind o harta Non-PvP.si care mai e farmecul? faci pk numa in devias la iesire? :)
SWAt2000 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ca sa evitam astfel de probleme s-ar putea seta arena ca fiind o harta Non-PvP.Edit:Pana la urma asta cred ca vom face. :blink:Ar fi ceva naspa :D si tot naspa este sa faci pk pe cineva cu nemiluita..edit: si nu inteleg de ce trebuie sa faci atatea pk-uri incat bietul om sa te posteze pentru pk... c`mon..it`s just a game.. daca faci 100 de pk nu-l lasi fara o mana, sau il concediezi, si nici superiorul lui nu esti.ca faci 100 de pk, sau ca faci 10 este aceeasi treaba, si de la 10 pk-uri deja m-as plictisi...
Diablo Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 boom ai cam intrecut masura cu pk-urile, ciudat e ca tot tu faci pe victimanu iti vom zice "un numar" de pk-uri pentru ca vei abuza de eldaca eu iti zic ca ai voie 100 de pk-uri, tu o sa te opresti la 99, daca iti zic ca ai voie 50 , tu te opresti la 49 #-o eu unul sunt deacord sa facem arena harta de pvp cu conditia sa fie scoase spoturile/tarcurile , deci think about ittotul in limita bunului simt, nu cred ca tie ti-ar place sa te tina unu numai in pk-uri, la fel cum nu i-ar place nimanuifaptul ca ai 1-2 rr-uri in plus fata de altul nu ai dreptul sa fi nesimititclosed
boomeey Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Ar fi ceva naspa :D si tot naspa este sa faci pk pe cineva cu nemiluita..edit: si nu inteleg de ce trebuie sa faci atatea pk-uri incat bietul om sa te posteze pentru pk... c`mon..it`s just a game.. daca faci 100 de pk nu-l lasi fara o mana, sau il concediezi, si nici superiorul lui nu esti.ca faci 100 de pk, sau ca faci 10 este aceeasi treaba, si de la 10 pk-uri deja m-as plictisi...daca e tot una sa faci 10 sau 100 de pk-uri atunci pot face 100 de pk in loc de 10 :) boom ai cam intrecut masura cu pk-urile, ciudat e ca tot tu faci pe victimanu iti vom zice "un numar" de pk-uri pentru ca vei abuza de eldaca eu iti zic ca ai voie 100 de pk-uri, tu o sa te opresti la 99, daca iti zic ca ai voie 50 , tu te opresti la 49 #-o eu unul sunt deacord sa facem arena harta de pvp cu conditia sa fie scoase spoturile/tarcurile , deci think about ittotul in limita bunului simt, nu cred ca tie ti-ar place sa te tina unu numai in pk-uri, la fel cum nu i-ar place nimanuifaptul ca ai 1-2 rr-uri in plus fata de altul nu ai dreptul sa fi nesimititclosedma frate! la ce naiba mai sunt discutii diverse daca nici aici unde nu mi se contorizeaza posturile n-am voie sa vorbesc? am fost off topic? s-a injurat cumva in topicul asta? nu :)so.. reiau discutia si-ti raspund la reply-ul care mi l-ai dat in topicul anterioram intrecut masura cu pk-urile? care e masura care am intrecut-o? aia care o consideri tu? de ce masura ta e mai buna ca a mea? pentru ca esti moderator? atunci daca ai o masura de pk care poate fi tolerata spune-ne-o si noua sa nu murim prosti cu charurile suspendate fara sa stim de ce.nu imi spui un numar de pk-uri ca voi abuza de el? cum pot sa abuzez de ceva ce este deja "delimitat", "pus la punct", "prestabilit"? sa faceti arena harta pvp? hey! tot serverul este PvP! asa este constructia lui. vrei sa-l schimbi tu acuma ca s-au trezit doua matze sa se smiorcaie pe la plangeri?spre surprinderea ta am fost tinut numai in pk de multe ori chiar pe propriul spot dar serverul este PvP DOOH! :blink:in ce consta nesimtirea pentru tine? ca joc un joc? de la ce numar de pk-uri in sus devin nesimtit? asta e dilema mea. problema asta ar trebui lamurita pentru ca nu toata lumea este pe aceeasi lungime de unda cu tine diablo; sunt unii care se ataca de la un singur pk si sunt unii care se ataca de la 30 de pk in sus.sunt unii care joaca numai pentru a face pk, sunt unii care joaca numai pentru a face invazii.sunt unii care joaca zilnic si sunt unii care joaca odata pe saptamana.nu toata lumea gandeste ca tine si nu toata lumea iti impartaseste aceleasi idealuri. fiecare player are perspectiva lui despre jocul asta si de asta e bine sa se delimiteze, in cazul nostru, limita de pk. nu o cer ca vreau eu, ci ca este necesara.
Diablo Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 nu prea intaleg dar ma rogl-ai citat pe redemption si ai pus o intrebare, ti-am raspuns la ea, ce vrei mai mult ?cand 2 oameni iti zic ca esti beat, te duci si te culcicand 2 oameni fac plangere pentru pk excesiv, inseamna ca ar fi cazul sa o lasi mai moalemasura ta nu e buna pentru ca deranjeaza anumiti jucatori, cand faci pk pe cineva il aduci in imposibilitatea de a mai face lvl, nu ti-a zis nimeni sa nu faci pk, am zis doar sa ai o anumita limita, cred ca iti poti da si singur seama unde sa te oprestila urma urmei care-i faza cu pk-u ? ai cumva orgasm cand il vezi pe ala intins pe jos ?e doar un joc, nu intaleg de ce iti place sa enervezi lumea, nu iti place de unu dai 2-3 pk-uri si iti vezi in continuare de lvl, provoaca-l la duel, dar nu in timp ce face lvl vii tu sa-i strici jucariapoate lui ii place pve-u si n-are chef de pk-urivin si eu si fac pk pe tine o zi intreaga cand dai tu acolo la spotul punctiform, odata la 5 min, cand ti-o fi tie lumea mai draga, sa vad daca mai ai aceeas parere cand o sa tot stai sa aduni mobips: am unit topicurile
Lancelot Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 of :) iar sunt victime...Eu cred ca ar trebui sa te orientezi cu pk-urile spre oamenii care iti permit / nu se supara.De ce?Deoarece acum toata lumea este mica si abia tine cateun spot..sau nu il poate tine deloc..sii pam pam..apare boom..bk cu 3 reseturi sau cate ai tu si incepi sa le dai capace..cu motivatia ca e server pvp :) Problema e ca tu te-ai dus cu pk-ul la cei cu care chiar ai ceva de impartit..si in felul asta le-ai ingreunat foarte mult incercarile lor timide de a face xp/de a tine spotul.Si de aceea la urmatoarea figura..se va intampla ce a zis Rede.Asta ca sa nu mai ocolesti tu miezul problemei si sa posezi in victima a sistemului :)
xtest Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Iti dau un sfat: Incearca sa faci PK cei care nu sunt pe spoturi, ca e tare deranjant sa vina unu la tine pe spot si sa te tina 20 de minute in pk-uri doar ca-ti place tie sau daca este e pe spot da-i 1-2-3-4-5-6 pk-uri si il lasi in pace. Daca il prinzi pe undeva in arena unde nu este pe spot fa-i nene pk-uri pana te saturi.
i sin Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 boom ai cam intrecut masura cu pk-urile, ciudat e ca tot tu faci pe victimanu iti vom zice "un numar" de pk-uri pentru ca vei abuza de eldaca eu iti zic ca ai voie 100 de pk-uri, tu o sa te opresti la 99, daca iti zic ca ai voie 50 , tu te opresti la 49 #-o eu unul sunt deacord sa facem arena harta de pvp cu conditia sa fie scoase spoturile/tarcurile , deci think about ittotul in limita bunului simt, nu cred ca tie ti-ar place sa te tina unu numai in pk-uri, la fel cum nu i-ar place nimanuifaptul ca ai 1-2 rr-uri in plus fata de altul nu ai dreptul sa fi nesimititclosedok n-am citit posturile de mai jos , deci nu stiu daca mai "am voie" sa postez :) ma rogDiablo , ai murit pe 97D de la pk? nu. pe s1 mori? da.no comment@ ok le-am citit acumdaca serverul este PVP nu stiu care este problema,si Globalul parca e ..nu? nu stiu daca aia dau suspend ca faci pk , sincer , poate sa faca si trei zile unde vrea el, face pe spot ia suspend , treaba lui..daca nu va place faceti un server Non-PVP zic eu.
boomeey Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 nu prea intaleg dar ma rogl-ai citat pe redemption si ai pus o intrebare, ti-am raspuns la ea, ce vrei mai mult ?cand 2 oameni iti zic ca esti beat, te duci si te culcicand 2 oameni fac plangere pentru pk excesiv, inseamna ca ar fi cazul sa o lasi mai moalemasura ta nu e buna pentru ca deranjeaza anumiti jucatori, cand faci pk pe cineva il aduci in imposibilitatea de a mai face lvl, nu ti-a zis nimeni sa nu faci pk, am zis doar sa ai o anumita limita, cred ca iti poti da si singur seama unde sa te oprestila urma urmei care-i faza cu pk-u ? ai cumva orgasm cand il vezi pe ala intins pe jos ?e doar un joc, nu intaleg de ce iti place sa enervezi lumea, nu iti place de unu dai 2-3 pk-uri si iti vezi in continuare de lvl, provoaca-l la duel, dar nu in timp ce face lvl vii tu sa-i strici jucariapoate lui ii place pve-u si n-are chef de pk-urivin si eu si fac pk pe tine o zi intreaga cand dai tu acolo la spotul punctiform, odata la 5 min, cand ti-o fi tie lumea mai draga, sa vad daca mai ai aceeas parere cand o sa tot stai sa aduni mobips: am unit topicurilepai si ce te face sa crezi ca raspunsul tau este suficient?cand 2 oameni fac plangere pentru pk excesiv, pe mine nu ma deranjeaza pk-ul care l-am dat. intelegi?eu fac pk pentru ca pot, pentru ca imi place si pentru ca am ceva de impartit cu cineva. imi zici sa am o limita pentru pk? ai vazut si tu care este limita mea. fac pk 10 minute pe unu in continuu cand ma enerveaza, si dupa 10 minute imi vad de drum. N-AM FACUT PK EXCESIV DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE de asta ti-am zis ca e nevoie de o limita!da am orgasm cand fac pk, asa ma simt eu bine cand joc mu, si joc mu numa pentru a face pk. e ceva in neregula cu chestia asta? pentru mine NU. de asta v-am zis ca e necesara o limita prestabilita de bk, sa stie tot prostul cat poate face pk. n-am de unde sa stiu daca tu consideri limita 3 pk, daca lance considera limita 10 pk si bou ala care m-a postat considera limita 1 pk. intelegi? mi se pare mie sau n-ai citit reply-ul meu de mai sus?of :) iar sunt victime...Eu cred ca ar trebui sa te orientezi cu pk-urile spre oamenii care iti permit / nu se supara.De ce?Deoarece acum toata lumea este mica si abia tine cateun spot..sau nu il poate tine deloc..sii pam pam..apare boom..bk cu 3 reseturi sau cate ai tu si incepi sa le dai capace..cu motivatia ca e server pvp :) Problema e ca tu te-ai dus cu pk-ul la cei cu care chiar ai ceva de impartit..si in felul asta le-ai ingreunat foarte mult incercarile lor timide de a face xp/de a tine spotul.Si de aceea la urmatoarea figura..se va intampla ce a zis Rede.Asta ca sa nu mai ocolesti tu miezul problemei si sa posezi in victima a sistemului :)ce victima lance? m-ai vazut pe mine ca ma victimizez? n-am voie sa port o discutie ca deja imi sariti in cap ca fac pe victima? fac pk pe cine ma deranjeaza, n-am facut pk pana acuma fara motiv.toata lumea e mica si abea tine cate un spot? atunci poftim: puneti o limita de 10 pk-uri la 1-2 ore de exemplu. asa ala poate sa creasca linistit stiind ca nu mai vin decat peste 2 ore. sau puneti o regula ca cel care face pk sa nu il opreasca (pe cel pe care se face pk ) din a face xp. de ex unu tine tarcul, iar eu fac pk pe membrii din party-ul respectiv. pk-ul meu nu-i impiedica pe respectivii in a lua xp, ca nu ei sunt cei care tin tarcul.e o problema daca ma duc si fac pk pe unu cu care am o problema? :blink: pai cum vrei sa-mi rezolv problemele? de vanat nu pot sa-l vanez, de batut nu-l pot bate, de facut pk nu pot sa-i fac pk, atunci cum crezi ca se pot rezolva problemele dintre playeri? chiar crezi ca lumea asta e asa de roz? :)@ma deranjeaza ca sunteti orbiti de disputele avute in trecut si respingeti sugestii bune numa de-al dracu, sa demonstrati voi ca sunteti mai "puternici" si mai rotunzi pe un forum de gaming. aveti impresia ca-mi faceti mie rau? gresiti. ar trebui sa va ganditi ca aveti o comunitate de condus si supravegheat, nu cum sa va indepartati adversarii din game, sau de pe forum. asa a fost, este si va fi in totdeauna in romania. de asta nu progresam in nici un domeniu
lixandra Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Desi nu sunt o fana a lui boom, trebuie sa recunosc ca are dreptate :).Sunt o gramada de harti in care pk-ul e mai mult decat limitat. Si da, pk-ul e si de distractie. De aia ii zice si Arena :). Macar pe singura harta pe care se poate face pk mai lejer sa fie mai permisiva.
Lancelot Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 hmm iti dai seama ca de aia nu putem progresa..ca ne lasam orbiti de orgoliu si ne dam rotunzi cu tine pe un forum de gaming..nu ca voi practicati anatoarea in masa..aveti atitudinea care o aveti fata de admini si fata de cei alaturi de care jucati..da chiar nu imi dadusem seama ca tot vina noastra este :))PS nu ti-a zis nimeni sa nu faci pk pe unde vrei si cat vrei...dar trebuie sa te gandesti ca poate unii abia tin un spo t( nu stiu daca au rr cei care te-au postat pe tine) iar faptul ca tu vii peste ei de vreo 60 de ori sa le arati ca nu-i iubesti ..nu cred ca le va usura in vreun fel misiunea :)
boomeey Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 hmm iti dai seama ca de aia nu putem progresa..ca ne lasam orbiti de orgoliu si ne dam rotunzi cu tine pe un forum de gaming..nu ca voi practicati anatoarea in masa..aveti atitudinea care o aveti fata de admini si fata de cei alaturi de care jucati..da chiar nu imi dadusem seama ca tot vina noastra este :))PS nu ti-a zis nimeni sa nu faci pk pe unde vrei si cat vrei...dar trebuie sa te gandesti ca poate unii abia tin un spo t( nu stiu daca au rr cei care te-au postat pe tine) iar faptul ca tu vii peste ei de vreo 60 de ori sa le arati ca nu-i iubesti ..nu cred ca le va usura in vreun fel misiunea :)bun. si dupa alea 60 de ori am mai facut pk pe ei? NU. atat am considerat eu de cuviinta ca e suficient. ce i-am facut? i-am luat 10 minute de xp? :blink: extraordinar!cum am mai spus. parerile sunt impartite, de aia trebuie implementat un standard dupa care sa se ghideze toti. nu trebuie introdusa modificarea asta in regulament ca o cer eu ci ca e necesara
Unreal Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 mah cum a zis si diablo mai susnu este o limita impusa de reguli ci una de bun simt ....nu mi se pare normal sa stai lana un on juma de ora si sa ii faci pk intruna ...ok il omori 1 data de 2 ori ... de 5 ori ... am patit si eu ceva de genu cu un anume Domn din musi sincer am lasat afk si l`am lasat sa ma omoare ... cred ca avea orgasm sau ceva de genu cand opmora pe unu no rr el avand ceva rruri la activti se pare normal ?gandeste`te tie ti`ar cinveni sa vina unu cu 5 rr`uri mai multe ca tine si sa te tina 1 ora in pk non stop ? este exact aceeasi faza ca aia cu party excesiv ... stii la ce ma refertu facand pk pe mine ma impiedici sa fac expdeci lipsa de fair-play deci trecem linia in nesimtire ...ai dreptate este un server pvpdar nu ai invatat cand erai mic ca CE E MULT STRICA ?
Redemption Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Cel mai probabil se va reintroduce optiunea ca dupa un numar de pk-uri sa pice iteme de pe cel phono cand este omorat pentru a se evita astfel de situatii. Insa daca aceasta optiune nu este viabila, se va recurge la suspenduri in cazul in care cel pe care se face pk nu mai poate face xp.
Guest br00kish Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 E usor sa vb dupa ce boom a luat ss,trebuia sa anuntati dinainte nu sa puneti un regulament in care scrie "PK arena nu este pedepsit" si la urma sa dati ss.Nu e corect ce a facut boom dar nu e corect nici ce ati facut voi.
Lancelot Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 E usor sa vb dupa ce boom a luat ss,trebuia sa anuntati dinainte nu sa puneti un regulament in care scrie "PK arena nu este pedepsit" si la urma sa dati ss.Nu e corect ce a facut boom dar nu e corect nici ce ati facut voi.Cine si ce suspend a luat? sau la ce te referi?sau e usor doar sa postezi fara sa ai habar despre ce vorbesti?Oo
Redemption Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Cand a luat boom suspend? Arata-mi si mie un link, iar daca nu gasesti asa ceva iti sugerez sa te gandesti de 2 ori inainte sa postezi.
WhiteBK Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 :blink: boom a luat ss?uitate la plangeri inainte sa postezi aiurea ,boom nu a primit ss ,ci doar a fost avertizat
Guest br00kish Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 scz mnu am citit calumea,White lasa spam frate ca e de ajuns ca au spus 2 admini nu mai trebuie sa zici si tu sau suferi de nebagare in seama si iti place sa te bagi singur?
WhiteBK Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 nu fac spam dar nu ti-a raspuns nimeni cand am dat eu reply
galorDW Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ar trebui o limita de pk in arena ... cei drept chiar si pe spot .. acum depinde de fiecare cum ia jocul .. daca o iei personal .. nu m-ar mira ca la 4 5 pk-uri sa incepi sa plangi in fata calculatorului ..
Guest br00kish Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Lancelot Adaugat acum 18 minuteRedemption Adaugat acum 16 minuteWhiteBK Adaugat acum 7 minuteinseamna ca nu vezi bine =))) e cam mare diferenta intre postul lui Redemtion si al tau
WhiteBK Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Lancelot Adaugat acum 18 minuteRedemption Adaugat acum 16 minuteWhiteBK Adaugat acum 7 minuteinseamna ca nu vezi bine =))) e cam mare diferenta intre postul lui Redemtion si al taucrezi ca nu am ce face numai sa fac spam...nu zi tu de mine ca fac spamcand tu postezi aici si nici macar nu ai habar despre ce vb doar sa te aflii in treaba,cat despre distanta dintre posturi cand am dat reply am avut ceva treaba la bucatarie cateva minute