HaCkErS Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 HaCkErS = HaCkErS sau in cel mai rau caz = NusNoRmAl :))
Valhalla Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 ahahahaha, esti in guilda ? ia zile la afk-isti aia sa bage un spam ca ma plictisesc singur :((
Guest LowGmaN666 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 10 ore de spam zilnic asigura o viata sanatoasa sau ceva de genu :-j
ZAMOLXIS Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 zamo sincer nu inteleg prea bine ce vrei sa spui. probabil a fost o neintelegere. imi cer eu scuze pt cele intamplate si sper sa nu se mai repeteI se paru lui Mula ca ii e bun spotu meu... el fiind elf. Spotul e ala de inainte de intrare in kanturu3. Eu nu eram la pc ca nici nu se merita acolo :)... dar m-am auzit icnind cand dadea in mine si poc na, cand m-am dus acolo normal ca l-am ars. Am facut print pe spot iar, dar el s-a intors, a chemat un bk... acelas deznodamant. Apoi a venit cris care de ,e mare... am zis ca nu-i bai am dat la 3 mobi in kanturu3. :) Dar daca era altu nu-l posta pe cris pentru pk? ... :-j
pestisor Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Rog cine are numarul lui SAGEM sa imi dea pm cu el, sau sa ii spuna sa imi lase un pm pe forum ca sa vorbesc cu elmc
bazaltu Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 huh, damn, nu mai pot juca de la munca au schimbat setarile si antivirusii la compuri, gura mamii lor de virusii :violent: :-?