Guest _Bula_ Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 sal`tare:) mai virgile da un semn pe mess...:) mi`am facut pc`u si ma reapuc de joc :) da imi da ceva eroare..de cand am pus patch`u ala :| ...
ZAMOLXIS Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Sa traiti bineeeeeeeee ! :) De cand n-am mai dat pe aici ne-a uitat lumea... Am trecut doar ca sa aflu de la _cris_ dlul vostru daca l-a intrebat inainte de pk pe spot, pe Mula, daca nu carecumva dupa preluare a lipsit vre-un pic din screen :) ... Daca am ajuns sa luam spoturi de 3 mobi e grav ma baieti, aveam alta impresie despre voi.Spor la joc si multa bafta la ce vreti voi :cool2:
HaCkErS Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Sa traiti bineeeeeeeee ! :) De cand n-am mai dat pe aici ne-a uitat lumea... Am trecut doar ca sa aflu de la _cris_ dlul vostru daca l-a intrebat inainte de pk pe spot, pe Mula, daca nu carecumva dupa preluare a lipsit vre-un pic din screen :) ... Daca am ajuns sa luam spoturi de 3 mobi e grav ma baieti, aveam alta impresie despre voi.Spor la joc si multa bafta la ce vreti voi :cool2:zamo sincer nu inteleg prea bine ce vrei sa spui. probabil a fost o neintelegere. imi cer eu scuze pt cele intamplate si sper sa nu se mai repete
Guest LowGmaN666 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Doamne ce prostie #-o Eroarea returnata a fost:Controlul pentru postare rapida este activat pe acest forum, te rugam sa astepti 60 secunde inainte de a raspunde sau initia un nou subiect