fan_stiinta Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 unde naiba fac questu ala la lvl 220? am incercat de vreo 2 ore in tarkan si nu mi-a cazut ring of glory...Problema e ca nu-mi aduc aminte daca am vorbit cu Marlon pentru questul asta, desi cand apas pe T, la quest imi zice ca e unfinished. E posibil sa scrie unfinished, chiar daca nu am vorbit cu marlon despre acest quest? Problema e ca nici pe marlon nu gasesc... Ce dracu sa fac? :-?
bazaltu Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 to find Marlon use search, so nextVirgile am incercat aripa de lvl2 si mia iesit de bk lvl2 cu ignore :whistle:
VrajitorulAlb Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 unde naiba fac questu ala la lvl 220? am incercat de vreo 2 ore in tarkan si nu mi-a cazut ring of glory...Problema e ca nu-mi aduc aminte daca am vorbit cu Marlon pentru questul asta, desi cand apas pe T, la quest imi zice ca e unfinished. E posibil sa scrie unfinished, chiar daca nu am vorbit cu marlon despre acest quest? Problema e ca nici pe marlon nu gasesc... Ce dracu sa fac? :-?Atlans,Lorencia,Devias,Noria!acolo e Marlon!pica si in aida in spate,cry,kalima,icarus,BC,tarkan1,kanturu etc.eu zic sa il faci dupa lvl 300!sau il faci maine intru pe elfa si iti dau buf!il faci mai rpde asa! :Dto find Marlon use search, so nextVirgile am incercat aripa de lvl2 si mia iesit de bk lvl2 cu ignore :whistle:vinde-o :)
VrajitorulAlb Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 o vrei la trade ptr aripa lvl2 de mg cu lk???pai daca poti cumpara cva pt tine lasa asa!daca poti sa faci trade pe mg tu stii :D fa in asa fel sa fie bine pt tine!la mine nu e graba mai ales la mg :)
AntIpatyK Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 to find Marlon use search, so nextnu iti era mai usor sa nu postezi??? cu ce ai ajutat daca ai spus use search??? esti de un mare ajutor... so next...
bazaltu Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 pai daca poti cumpara cva pt tine lasa asa!daca poti sa faci trade pe mg tu stii :D fa in asa fel sa fie bine pt tine!la mine nu e graba mai ales la mg :)fain eu agitattu galant :tiphat:
AntIpatyK Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 nb si neata :Dneatza neatza... spor la rr si ne auzim pe seara ;)
VrajitorulAlb Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 neatza neatza... spor la rr si ne auzim pe seara ;)neaparat,musai ca de voie buna :right: :banana2: