Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AntIpatyK

Ang3liK

Recommended Posts

Posted

GG bre cu postu asta esti cel mai tare =)) asta ma ameninta ca ma bate si ma vaneaza :))

daca as primi un banut pentru fiecare care ma amenintat ca vine si ma bate si alea alea as fi bogat mai ceva ca bill gates :rofl2:

Posted

felicitari ma brn :tiphat: ai tot respectu meu...ma muta ala si ti-o fost greu sa faci printuri ? crezi ca iti ocupa prea mult spatiu pe hard 3-4 mb hai ca-ti cumpar eu hard ma de 100 de gb sa faci printuri..hai noroc virgile si restu sincer sa fiu sunteti toti nabi.

Posted

re all SteFanuTzB here ce mai faceti

:>

hehe ai inceput deja a :P well ssi pe forumul Ang3lik :X :bananadance2: :photo: :nanana:

Guest The_KniveS
Posted

felicitari ma brn :tiphat: ai tot respectu meu...ma muta ala si ti-o fost greu sa faci printuri ? crezi ca iti ocupa prea mult spatiu pe hard 3-4 mb hai ca-ti cumpar eu hard ma de 100 de gb sa faci printuri..hai noroc virgile si restu sincer sa fiu sunteti toti nabi.

nub esti tu ma :crazy:

ntz guilda

Posted

Ma dc nu merge sv??? SUNT SNAKE :D:D

Posted

Care aflati ceva de servar scrieti ceva , nu uitati :tiphat: mie sila sa urmaresc spamerrii #-o

mda , nici mie nu prea imi plac , eu ma uit odata la 2-3 ore sa vad si eu ce s`a mai intamplat .. vb cam mult aia , macar de ar vb ceva interesant :) , acus se iau si la cearta ^^ cya

Posted

bune seara :)) holo nu merge srv ma bag pe bubble trouble :D sutn campion ;))

ce te mai lauzi u :)) .. sa stii ca am fost si eu :P :trophy: odata :P

Posted

eu am plecat , cya Ang3lik :moped:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...