spauny Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 da`mi id tau pe pm :tiphat:azi esti pus pe spam :)eu sa il dau ? : D
lucyan99 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 adios guilda angelikclipe frumoase alaturi d voipakt ca 1 din guild a fost prea nesimtit:)chiar imi pare rauera chiar o guilda frumoasa dracula tibi hai si alchol sa nu fiu rau:-" sincer imi va fi dor d voidar s pare ca gmu a fost prea nesi:)asta e mergem mai departespor 22ror si take careAng3lik the best guild :)
spauny Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 adios guilda angelikclipe frumoase alaturi d voipakt ca 1 din guild a fost prea nesimtit:)chiar imi pare rauera chiar o guilda frumoasa dracula tibi hai si alchol sa nu fiu rau:-" sincer imi va fi dor d voidar s pare ca gmu a fost prea nesi:)asta e mergem mai departespor 22ror si take careAng3lik the best guild :):|
Guest GarretWOGmaster Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ntz ingerilorRe all Numele meu este Manu - ( Garret ing ) sunt cred cel mai nou membru din gildam 26 ani joc de scurt timp pe serv asta am jucat pe dex si global si aici cred caprimul rr db acum vrei 4-5 ani in rest toate bune si frumoase sper sa ma acomodez...Ps Joc de placere si cum imi permite timpul :) dupa lucru nu sunt stresat de lvl si itemeam fost "addicted to mu" pe vremea liceului si al facultatzi dar de cand m-am casatoritl-am trecut pe planul tertz chiar categoria hobby when i have timeHave a nice day see you in game after 18:00 pm
alcholic Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 adios guilda angelikclipe frumoase alaturi d voipakt ca 1 din guild a fost prea nesimtit:)chiar imi pare rauera chiar o guilda frumoasa dracula tibi hai si alchol sa nu fiu rau:-" sincer imi va fi dor d voidar s pare ca gmu a fost prea nesi:)asta e mergem mai departespor 22ror si take careAng3lik the best guild :) #-o ntz ingerilorntz zeule Re all Numele meu este Manu - ( Garret ing ) sunt cred cel mai nou membru din gildam 26 ani joc de scurt timp pe serv asta am jucat pe dex si global si aici cred caprimul rr db acum vrei 4-5 ani in rest toate bune si frumoase sper sa ma acomodez...Ps Joc de placere si cum imi permite timpul :) dupa lucru nu sunt stresat de lvl si itemeam fost "addicted to mu" pe vremea liceului si al facultatzi dar de cand m-am casatoritl-am trecut pe planul tertz chiar categoria hobby when i have timeHave a nice day see you in game after 18:00 pmWelcome :tiphat: