Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AntIpatyK

Ang3liK

Recommended Posts

Posted

ce mai fac angelicii ? voiam sa ma reapuc si eu sa ma gioc un pic...si cand colo toata lumea e full status.. se stie ceva de un rr bd ? multumesc ! si toate cele bune.

Posted

ce mai fac angelicii ? voiam sa ma reapuc si eu sa ma gioc un pic...si cand colo toata lumea e full status.. se stie ceva de un rr bd ? multumesc ! si toate cele bune.

Salut,eu zic sa nu te mai reapuci pe srv asta ca nu merita...:) rr db aici cred ca anul asta..dar sincer mi indiferent. ;)

Posted

Salut,eu zic sa nu te mai reapuci pe srv asta ca nu merita... :) rr db aici cred ca anul asta..dar sincer mi indiferent. ;)

Salut,eu zic sa nu te mai reapuci pe srv asta ca nu merita... :) rr db aici cred ca anul asta..dar sincer mi indiferent. ;)

lvl 10 & +1. ne auzim la rr bd.

Posted

ne auzim DINCOLO ? :>

salut :tongue: unde dincolo ?

addicted

gresit,game poate :)

daca chiar vrem...

:>

lasa-ne cu game tau :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...