GhemotoK Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 virgile se deschide vreun server nou? cam asa ceva...ce faci?pe unde esti?
Worf Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 nub ai refacut angeliku? :)) nu va mai uitati asa mirati nam mai intrat de 7 ani pe server :)))
Parazitu' Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 ce mai fac angelicii ? voiam sa ma reapuc si eu sa ma gioc un pic...si cand colo toata lumea e full status.. se stie ceva de un rr bd ? multumesc ! si toate cele bune.
GhemotoK Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 ce mai fac angelicii ? voiam sa ma reapuc si eu sa ma gioc un pic...si cand colo toata lumea e full status.. se stie ceva de un rr bd ? multumesc ! si toate cele bune. Salut,eu zic sa nu te mai reapuci pe srv asta ca nu merita...:) rr db aici cred ca anul asta..dar sincer mi indiferent. ;)
Parazitu' Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 ce mai fac angelicii ? voiam sa ma reapuc si eu sa ma gioc un pic...si cand colo toata lumea e full status.. se stie ceva de un rr bd ? multumesc ! si toate cele bune. Salut,eu zic sa nu te mai reapuci pe srv asta ca nu merita... :) rr db aici cred ca anul asta..dar sincer mi indiferent. ;) ce mai fac angelicii ? voiam sa ma reapuc si eu sa ma gioc un pic...si cand colo toata lumea e full status.. se stie ceva de un rr bd ? multumesc ! si toate cele bune. Salut,eu zic sa nu te mai reapuci pe srv asta ca nu merita... :) rr db aici cred ca anul asta..dar sincer mi indiferent. ;) lvl 10 & +1. ne auzim la rr bd.
n4ughtyxxl Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 ne auzim DINCOLO ? :> salut :tongue: unde dincolo ?
Valhalla Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 ne auzim DINCOLO ? :> salut :tongue: unde dincolo ? addicted
GhemotoK Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 ne auzim DINCOLO ? :> salut :tongue: unde dincolo ? addicted gresit,game poate :) daca chiar vrem... :>
Valhalla Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 ne auzim DINCOLO ? :> salut :tongue: unde dincolo ? addicted gresit,game poate :) daca chiar vrem... :> lasa-ne cu game tau :)