Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AntIpatyK

Ang3liK

Recommended Posts

Posted

nu are nici o legatura postul ala cu codatii :) era vb ca angelik a tinut castelul  39 saptamani , ca sunt buni .. 

si am spus ca pot sa ma laud ca am avut atunci , nu acum , acum = 0 , mai ales pt mine ca nu joc .

oricum da-l dreaq de subiect :) spor

@ mai jucati mu pe undeva ? 

Posted

Salut. Nu inteleg ce tot va place pe serverul ala.. Nu ati vazut ca ultimul DB a tinut aproape 6 luni? 

decat pe asta, cu pickere hackuri bla bla, mai bine pe ala.

Posted

nu are nici o legatura postul ala cu codatii :) era vb ca angelik a tinut castelul  39 saptamani , ca sunt buni .. 

si am spus ca pot sa ma laud ca am avut atunci , nu acum , acum = 0 , mai ales pt mine ca nu joc .

oricum da-l dreaq de subiect :) spor

@ mai jucati mu pe undeva ? 

Sincer mi scarba de atata tam tam din nimic,puteti juca linistit pe serveru asta,ciuda ne ciuda faptele se vad si nu e lauda...Ang3liK a fost sus!dar noi am fost buni doar atunci cand acceptam sa formam o ally cu cineva...atunci eram cei mai buni.Cand deja nu vroiam sa facem ally eram cei mai slabi si nepriceputi!

Am vrut sa fac un grup unit ,cu un guild ~40chare full care sa castige CS atat cu Ally cat si Singuri(si sa tina cel putin o luna de cs),am reusit!La revedere!

Noi ne-am retras,ramane Blulove cea mai tare :))

Sper ca 15 20(din ang3lik)sa gasim un alt server unde putem juca in liniste fara disperati unde sunt oameni competenti care stiu sa "conduca" un srv de mu,nu ca aici...

Salut. Nu inteleg ce tot va place pe serverul ala.. Nu ati vazut ca ultimul DB a tinut aproape 6 luni? 

Eu unu nu ma pot pronunta,nu stiu ce-i cu srv ala..acum am intrat de cateva ori pe el...dar pot spune ca e mai securizat decat srv asta.Pe link s-ar putea face treaba buna dar nu are cine...multi au fost capabil din cei care au avut "functii" dar au plecat...oare dc?intrebare intrebatoare?

E bine ca aveti timp si chef de crescut , eu nu mai am.

Pai nu prea mai merita sa-ti "omori" timpu la cate faze de Cacao fac unii.Singurul lucru de care imi pare rau e grupu...cel mai mult pt asta am tras in ang3lik...as vrea o reunire in alta parte doar pt grup:)

eu as juca pe teba... dar nu am cu cine :)

ei na,esti prea bun acolo sau dc? :)

Posted

Virgile , nu caut cearta , eu nu am zis ca sunteti prosti sau nu sunteti buni , dar cand era lume pe server nu prea se auzea glasciorul vostru ca sunteti tari si mari ... erati multumiti sa intrati intr-o ally si gata , acum ca ati tinut castelul 3 luni 6 luni ,gata sunteti zeii zeilor , acum cand Cutzu ala e gm de ally si ia castelul , ce dreaq ma :))) , imi vine sa rad soar cand ma gandesc .

Eu nu am mai jucat demult , pe bogdan ori e kenvelo ori e kyku , nu sunt eu , mi-am dat seama de mult ca nu mai are rost .

Posted

Sau lasat multi din toate partile oricum..nu doar de la voi nu doar de la noi,peste tot sunt playeri buni si mai putini buni,daca jucau toti pe srv eram nevoit sa fac ally...sau nu...n-am de unde sti.

Asa in sinea ta cum te simti cand sti ca joci curat si iei 99?e placut?mai ai chef sa joci?pt ce?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...