focus4 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 ">http:// ">http:// ">http:// ">http:// ">http:// ">http:// Pt domnul kenvelo/harddisk sau cine o fi pe SoGood si pt restul din Bluelove. Am pus intreg ally-ul Ang3liK sa se vada . Ps: Noi nu stateam intr-un singur player si fara DarK am jucat la fel de bine.
Bobby Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 auzi bai ijanel nu tre sa ne dai filtru pe ip ca sa nu mai jucam...ce crezi ca aici e lapte si miere?sau e serveru lu tatato?joaca tu si cu pupincuristii...un om care-i place sa fie pupat in dos spune tot nu tre sa-i mai zici nush ce....moare ma invidia in voi:)) a ajuns o guilda sa bata o ally si deja gata hack...vai de capu vostru...invatati sa mai jucati! Ghemotok,nici noi nu am fost de acord cu ija4ok, cu decizia luata la plangerea impotriva lui follyc si nu ne-am pus sa injuram pe global,asa cum faceti voi.Foarte multi playeri sau lasat de Mu,pt decizia aia luata de ija4ok,deci nu cred ca este de partea noastra. Noi nu avem nimica cu guilda sau cu aly,noi jucam pt a participa la CS si dc nu avem adversari,o sa stam degeaba,dar ati exagerat cu prostiile si asta s-a vazut din filmate,nu stiu dece crezi tu ca DarK a fost asa de puternic si noi asa de slab,ca nici macar o elfa nu reuseam sa omoram si noi muream dela o atingere dela DarK.Daca crezi asa cv inseamna ca tu nu te pricepi deloc la jocul asta pe care se chiama MU. multi au primit ss aiurea(fara dovezi,logg-uri),de asta a ajuns sa fie 10 playeri pe sv. Au fost dovezi suficiente,sa primeasca ss-ul asta de o luna.
GhemotoK Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 auzi bai ijanel nu tre sa ne dai filtru pe ip ca sa nu mai jucam...ce crezi ca aici e lapte si miere?sau e serveru lu tatato?joaca tu si cu pupincuristii...un om care-i place sa fie pupat in dos spune tot nu tre sa-i mai zici nush ce....moare ma invidia in voi:)) a ajuns o guilda sa bata o ally si deja gata hack...vai de capu vostru...invatati sa mai jucati! Ghemotok,nici noi nu am fost de acord cu ija4ok, cu decizia luata la plangerea impotriva lui follyc si nu ne-am pus sa injuram pe global,asa cum faceti voi.Foarte multi playeri sau lasat de Mu,pt decizia aia luata de ija4ok,deci nu cred ca este de partea noastra. Noi nu avem nimica cu guilda sau cu aly,noi jucam pt a participa la CS si dc nu avem adversari,o sa stam degeaba,dar ati exagerat cu prostiile si asta s-a vazut din filmate,nu stiu dece crezi tu ca DarK a fost asa de puternic si noi asa de slab,ca nici macar o elfa nu reuseam sa omoram si noi muream dela o atingere dela DarK.Daca crezi asa cv inseamna ca tu nu te pricepi deloc la jocul asta pe care se chiama MU. Ce sa zici si tu acuma...nu eu am injurat pe joc...nu eram eu pe cont si chiar nu ma intere ca i-a dat ss...singuru lucru ce i-am zis lu ija le are pe pm si aici pe forum...tot zici de dark in sus si in jos...cum juca si thbest si gunit..?.te gandesti ca ei doi il bateau pe dark?si ei nu au ss?abtine-te... Ziceti ca nu aveti nimic cu noi dar oriunde,oricand prindeti ocazia va luati de noi...ca asa,ca invers... Iti spun eu ca dovezi nu sunt in care sa se dea ss...te pricepi tu la joc asa? la asta care se CHIama mu? eu daca joc pe un char si sunt 100% convins ca nu am folosit hack...si mi-l vad banat-permanent,pot sa zic ca sunt multumit?ca-s competenti cei care dau verdicte aici?
Alex86 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Foarte multi playeri sau lasat de Mu,pt decizia aia luata de ija4ok,deci nu cred ca este de partea noastra. Hai mai lasa-ne cu ipocrizia asta , asta iarna v-ati gandit ca s-au lasat o gramada din cauza lui Gunit? Cate luni de zile ati tinut cs in stilul ala?... Nici nu mai avea rost sa vii la cs atunci iar de faptul ca toti va bateati cu pumnul in piept ca nu e hack nu mai aduc aminte , se stie ca spiritul de turma l-ati avut tot timpul. Nu iau apararea nimanui acuma dar sa faceti pe mieluseii aratand cu degetul mi se pare penibil in conditiile in care gasca aia HH- Invictus nu ati fost niciodata sfinti , ba din contra ati iesit mereu in evidenta (in sens negativ desigur).
GhemotoK Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Foarte multi playeri sau lasat de Mu,pt decizia aia luata de ija4ok,deci nu cred ca este de partea noastra. Hai mai lasa-ne cu ipocrizia asta , asta iarna v-ati gandit ca s-au lasat o gramada din cauza lui Gunit? Cate luni de zile ati tinut cs in stilul ala?... Nici nu mai avea rost sa vii la cs atunci iar de faptul ca toti va bateati cu pumnul in piept ca nu e hack nu mai aduc aminte , se stie ca spiritul de turma l-ati avut tot timpul. Nu iau apararea nimanui acuma dar sa faceti pe mieluseii aratand cu degetul mi se pare penibil in conditiile in care gasca aia HH- Invictus nu ati fost niciodata sfinti. Ei au fost mereu MIEZU :)) mereu noi am fost cei slabi si cu hack...iar ei cei buni si f buni,inegalabil si corecti:) sunt piloasi dai in spume:D
GhemotoK Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 ">http:// ">http:// ">http:// ">http:// ">http:// ">http:// Pt domnul kenvelo/harddisk sau cine o fi pe SoGood si pt restul din Bluelove. Am pus intreg ally-ul Ang3liK sa se vada . Ps: Noi nu stateam intr-un singur player si fara DarK am jucat la fel de bine. 1.Human-bk full 2.DarK-bk full 3.Damian-bk full 4.Jackie-bk full 5.Hummer-bk full 6.HaoS-bk full 7.Xenter_bk -bk full 8.GhemotoKu-bk full 9.TaTiCu-bk full 10._sebi_ bk full 11.Monk-bk full 12.Endless -bk full 13.neto-sm full 14.linux-sm full 15.focus4-sm full 16,Gandalf-sm full-a luat 99 17.kryptoSSS-sm full 18.ducu1001-sm full 19.INTER-sm full 20.Solon-sm full 21.Fearless-sm full 22.WarMachine-sm full 23.SuperMc-sm full 24.cos_Sm-sm full 25.GreeNHilL-sm full 26.EvilDude-sm full-a luat 99 27.Chellu-sm full 28.Ferry-sm full 29.ioni[Elf]-elf full-a luat 99 30.mon@lisa-elf full-a luat 99 31.DubPolice-elf full 32/AnGy-elf full 33.AntiX-elf full 34.GhemotoK-dl full 35._cris_-dl full 36.Triple_XxX-dl full 37.Socy-dl full-a luat 99 38.Liberta-mg full 39.SAGEM-mg full Cred ca mai sunt vreo 2 3 chare full care sunt intrare poate de cate luni in guild,oricum daca chiar e sa jucam avem pe ce..chiar daca ne-a dat ss pe nedrept..deci daca e sa scapati de noi puteti si altfel nu doar sa ne dati 99 jalnicilor!Si daca vrem sa jucam avem pe ce stati blanzi!Daca pentru un joc va manifestati asa,pt o paine cum faceti?omg nici nu vreau sa ma gandesc....
zgaiba Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Lasa-ma dreaq , caractere full au facut toti dupa 2 ani de DB :) dar uitete si tu cati din BK enumerati de tine stiu sa joace:)
Damian Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Lasa-ma dreaq , caractere full au facut toti dupa 2 ani de DB :) dar uitete si tu cati din BK enumerati de tine stiu sa joace:) o sa vezi la urmatorul CS ,care stie sa joace.
Abis^SM Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 gata ma nu mai plangeti ca au luat mai toti de la voi ss care jucau bine..junior...dark..elfele si cine a mai luat. tu ghemule virgin ai luat toate leprele in guilda ta de asta s-a ajuns sa fiti priviti ca niste codati ce sunteti. nu erau toti prosti dar unii intreceau masura la kill. eu pe dark ti l-am citit cu mult inainte sa ajunga el full. biggles era full inaintea lui si nu ma darma asa ushor iar el fara full reusea fara nici o problema. puteti voi sa aveti ce arme si ce seturi vreti.intotdeauna o sa exista cineva mai bun decat voi,oameni care joaca fairplay si altii care folosesc coduri sau programe sa isi faca un renume precum dark. junior barem a fost oleaca mai subtil si mai frumos.in schimb tu ai rezistat mai mult.cat despre adminii din guilda ta..nu ce sa zic.cris = ghem ( la inteligenta ) nu cred ca are cum sa va ajute pentru db viitor desi eu sper sa nu mai dau de voi. nu vb de DB viitor, nu o sa fie nici un db viitor, s-au daca o sa fie o sa fie tot versiunea asta,noi oricum aici nu mai jucam,sunt servere romanesti mult mai bune,chiar cu oameni care au avut functii mari pe Linkmania. de abia astept sa nu va mai vad. pentru panduru sau cine a zis de medicamente si de guilda de 40 caractere full iti spun asa : eu nu sunt asa disperat cum esti tu.
zgaiba Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Ce faci ameninti ca bagati hack-uri toti ? :)))) Eu ce sa vad ? Nu am mai vazut cum e in game de 2 luni , si atunci am intrat sa fac un trade cu kvl :))
Damian Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 39 de caractere full, 39 de saptamani CS la Ang3liK ce zici ? :))
Guest tekmanstar Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 39 de caractere full, 39 de saptamani CS la Ang3liK ce zici ? :)) felicitari
zgaiba Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 39 de caractere full, 39 de saptamani CS la Ang3liK ce zici ? :)) Aveam pretentii :)) rad cu lacrimi , pai cand te duci singur la CS , cine ai vrea sa castige , mama ?:))
SoGooD Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 39 de caractere full, 39 de saptamani CS la Ang3liK ce zici ? :)) as vrea sa vad asta ;)
GhemotoK Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Ce faci ameninti ca bagati hack-uri toti ? :)))) Eu ce sa vad ? Nu am mai vazut cum e in game de 2 luni , si atunci am intrat sa fac un trade cu kvl :)) atunci ce tot iti umbla gura ?hackuri...?pai voi doar atata stiti,cand vedeti unu mai bun ca voi....are hack!hai pa! 39 de caractere full, 39 de saptamani CS la Ang3liK ce zici ? :)) Aveam pretentii :)) rad cu lacrimi , pai cand te duci singur la CS , cine ai vrea sa castige , mama ? :)) voi veneati 10 noi veneam 10 12 voi veneati 15 noi 15 20 ,eram cam la egalitate mereu de chare....doar cand l-ati luat ultima data ati venit tot serv dreq 39 de caractere full, 39 de saptamani CS la Ang3liK ce zici ? :)) as vrea sa vad asta ;) du-te si sufera in alta aparte,aveti si voi topic la guilds,aici nu aveti ce post...nu faceti parte din grupul acesta!
zgaiba Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 De cand eram in ally si am facut odata duel cu Dark am obs ca are ceva , si i-am si spus , cand era suparat Dark ca il bate Gunit la duel ati uitat a ?? era suparat rau ca el cu hack nu poate sa il bata pe Gunit :)) Va dadeati mari stiutori , poftim rezultat :)) Nu doar ca sti full trebuie sa stii sa si joci , Trebuia sa faceti ally la inceput cand se jucau toti , si atunci puteati sa faceti galagie si sa va laudati , dar nu cred ca treceati de prima poarta , acum cand nu se mai joaca nimeni va tot omorati pe aici ca aveti castelul de nu stiu cati ani .... Eu pot sa ma laud ca aveam set DK +13 cand multi nu aveau seturi normale lk dd complete :)
SoGooD Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 De cand eram in ally si am facut odata duel cu Dark am obs ca are ceva , si i-am si spus , cand era suparat Dark ca il bate Gunit la duel ati uitat a ?? era suparat rau ca el cu hack nu poate sa il bata pe Gunit :)) Va dadeati mari stiutori , poftim rezultat :)) Nu doar ca sti full trebuie sa stii sa si joci , Trebuia sa faceti ally la inceput cand se jucau toti , si atunci puteati sa faceti galagie si sa va laudati , dar nu cred ca treceati de prima poarta , acum cand nu se mai joaca nimeni va tot omorati pe aici ca aveti castelul de nu stiu cati ani .... Eu pot sa ma laud ca aveam set DK +13 cand multi nu aveau seturi normale lk dd complete :) ADEVARAT !!!!
Alex86 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Eu pot sa ma laud ca aveam set DK +13 cand multi nu aveau seturi normale lk dd complete :) De parca intereseaza pe cineva dk ala +13 , pute a ipocrizie de la o posta , daca tot te lauzi de ce nu ne spui si cu ce metode ati tinut de cs atata timp (evident valabil si pentru db trecut). Daca tot suntem la momentul adevarului ori zici tot ori o lasi balta , ce naiba ca doar nu e nimeni fraier pe aici sa-ti inghita gogosile. Chiar vrei sa ma apuc sa povestesc cu lux de amanunte cum v-ati folosit pe toate db-urile de orice exploit ca sa aveti cs? Cu exemple desigur.
zgaiba Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 au fost de ambele parti bug exploit-uri , nu fi rau :)
SoGooD Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 bai unguru, nu mai arunca cu acuze catre noi ca am folosit enspemi de buguri si hackuri, ca la fel de plin de rahat e si guilda ta de pe db trecut (PONEY) si de pe cel actual(in toate care ai fost).
Alex86 Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Ce acuze ma .... sunt fapte , chestii dovedite , vrei si linkuri pentru reimprospatarea memoriei ? Daca stau si ma gandesc nici nu se compara ce a facut Gunit + altii de acolo cu cateva 99 de la honey. au fost de ambele parti bug exploit-uri , nu fi rau :) Asa e doar ca intr-o parte au fost o gramada si in cealalta cateva.
SoGooD Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 sa-ti zic de oldBK inventatorul afk tools? cred ca asta face cat toate celelalte :P nu mai fi asa spartan ca nu esti, tine minte ca voi ati tinut cs`u mai mult de jumate din db cu dino bug in ultima poarta, sunt o gramada de ambele parti dar nah, tu arunci cu rahat in noi ca si tu faceai parte din Honey :P hai sa incheiem subiectu asta ca oricum nu ajungem nicaieri :P bft
zgaiba Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Ce acuze ma .... sunt fapte , chestii dovedite , vrei si linkuri pentru reimprospatarea memoriei ? Daca stau si ma gandesc nici nu se compara ce a facut Gunit + altii de acolo cu cateva 99 de la honey. au fost de ambele parti bug exploit-uri , nu fi rau :) Asa e doar ca intr-o parte au fost o gramada si in cealalta cateva. hai ma ce dracului , ai aproape 30 ani si vii cu dinastea de gradinita , voi sunteti mai multi ca noi (cei care folosesc hack ) :)))
Alex86 Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Oare cine a venit de la gradinita sa se laude aici cu dk +13? Iar te faci ca ploua?