GhemotoK Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 chiar trebuie ca eu...Abis ... sa va aduc aminte ca intr-o seara am preluat vreo 5 persoane din angelik prin kalime? cand spui angelik spui afk si atat iar follyc ca si inainte isi protejeaza alianta unde are dl-ul doar nu e prost ( defapt e ) :)) dar nu arata decat subtil =)) incapacitatea mentala la acest individ e total redusa...prostul daca nu e si fudul nu e prost destul! neata ang3liki!
GhemotoK Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 ce-mi place :) un naspet cu gura mare a disparut pt o perioada :)) si anume > Mgandr3i >darkman neata :D
bunica_sm Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 singurul redus mintal si virgin vei fi tu ma ghem cu tot cu guilda ta de rebuturi si codati
Alex86 Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 singurul redus mintal si virgin vei fi tu ma ghem cu tot cu guilda ta de rebuturi si codati Statistic , adunand toate db cele mai multe 99 stim cu totii cine le-a luat si din ce guild a facut / face parte. Asa ca orice alte comentarii nu isi au rostul din moment ce lansezi tot felul de acuzatii fara nici o acoperire.
GhemotoK Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 singurul redus mintal si virgin vei fi tu ma ghem cu tot cu guilda ta de rebuturi si codati Dispari din topicu nostru! :)) in ang3lik sunt de la tineri liceeni cu bun simt si 7 ani deacasa pana la ingineri,contabili si doctori sau patroni de firma(doar ca nu am sa intru in detalii pt un frustrat si disperat de viata ca tine)uita-te ce vb si cum te comporti pe urma adu acuzatii cum ca,noi am fi ASA si ASA. Ang3lik s-a ridicat in ani si a ajuns sus...fara a depinde de nimeni!
bunica_sm Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 singurul redus mintal si virgin vei fi tu ma ghem cu tot cu guilda ta de rebuturi si codati Statistic , adunand toate db cele mai multe 99 stim cu totii cine le-a luat si din ce guild a facut / face parte. Asa ca orice alte comentarii nu isi au rostul din moment ce lansezi tot felul de acuzatii fara nici o acoperire. chiar nu stiu la ce dracu te referi pretenas.ai vb de parca esti eminescu singurul redus mintal si virgin vei fi tu ma ghem cu tot cu guilda ta de rebuturi si codati Dispari din topicu nostru! :)) in ang3lik sunt de la tineri liceeni cu bun simt si 7 ani deacasa pana la ingineri,contabili si doctori sau patroni de firma(doar ca nu am sa intru in detalii pt un frustrat si disperat de viata ca tine)uita-te ce vb si cum te comporti pe urma adu acuzatii cum ca,noi am fi ASA si ASA. Ang3lik s-a ridicat in ani si a ajuns sus...fara a depinde de nimeni! fara alte guilde sunteti 0.gura.ms
Alex86 Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Statistic , adunand toate db cele mai multe 99 stim cu totii cine le-a luat si din ce guild a facut / face parte. Asa ca orice alte comentarii nu isi au rostul din moment ce lansezi tot felul de acuzatii fara nici o acoperire. chiar nu stiu la ce dracu te referi pretenas.ai vb de parca esti eminescu Ghici ciuperca ce-i , incepe cu G si se termina cu unit.
bunica_sm Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Statistic , adunand toate db cele mai multe 99 stim cu totii cine le-a luat si din ce guild a facut / face parte. Asa ca orice alte comentarii nu isi au rostul din moment ce lansezi tot felul de acuzatii fara nici o acoperire. chiar nu stiu la ce dracu te referi pretenas.ai vb de parca esti eminescu Ghici ciuperca ce-i , incepe cu G si se termina cu unit. si ce treaba am eu cu gunit ma tampitule? m-ai vz sa cresc cu el? sa stau la taclale? cine dracu te-a facut ma?
GhemotoK Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 du-te cauta discutii in alta parte,aici nu esti bine venit!
Alex86 Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Statistic , adunand toate db cele mai multe 99 stim cu totii cine le-a luat si din ce guild a facut / face parte. Asa ca orice alte comentarii nu isi au rostul din moment ce lansezi tot felul de acuzatii fara nici o acoperire. chiar nu stiu la ce dracu te referi pretenas.ai vb de parca esti eminescu Ghici ciuperca ce-i , incepe cu G si se termina cu unit. si ce treaba am eu cu gunit ma tampitule? m-ai vz sa cresc cu el? sa stau la taclale? cine dracu te-a facut ma? Pai acuzi in stanga si dreapta de hackuri dar esti in guild cu seful codatilor . Hai ciocu' mc.
GhemotoK Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 alexe....de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere... :))
Valhalla Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 cine il mai tine minte? http://www.imagebam.com/image/af1db857248196 :rofl2:
bunica_sm Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Statistic , adunand toate db cele mai multe 99 stim cu totii cine le-a luat si din ce guild a facut / face parte. Asa ca orice alte comentarii nu isi au rostul din moment ce lansezi tot felul de acuzatii fara nici o acoperire. chiar nu stiu la ce dracu te referi pretenas.ai vb de parca esti eminescu Ghici ciuperca ce-i , incepe cu G si se termina cu unit. si ce treaba am eu cu gunit ma tampitule? m-ai vz sa cresc cu el? sa stau la taclale? cine dracu te-a facut ma? Pai acuzi in stanga si dreapta de hackuri dar esti in guild cu seful codatilor . Hai ciocu' mc. eu sunt in thunder ma copilule nu in invictus.nu confunda guildele du-te cauta discutii in alta parte,aici nu esti bine venit! chiar nu ma intereseaza parerea ta
Alex86 Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 eu sunt in thunder ma copilule nu in invictus.nu confunda guildele Tot Invictus , ce mai conteaza... :rofl2:
bunica_sm Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 nu e problema mea cu cine avem noi alianta eu am luptat pentru thunder/hentai