GhemotoK Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 eu acuma n-am timp nici de asta:P la anu',la anu' :>
Damian Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 CRACIUN FERICIT Ang3liK-ilor, la mn abia peste 2 sapt ;))
Valhalla Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 tare topic :rofl2: p.s. baga cdi in ambele arme si da-i peste 65k :D
GhemotoK Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 tare topic :rofl2: p.s. baga cdi in ambele arme si da-i peste 65k :D asa au facut si cu dark astia..le dadea ala sa aiba...si gata hack hack....asa-i cand te crezi zmeu si invincibil... vai de ei,ce sa mai.... lk edr 2% armbele si cdi ,asa sunt armele :D
ionutzgl_38 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Salut, My name is Ion si as vrea sa ma alatur si eu guilde voastre.Se poate??? :-? Am un Mg 15+rr numit MgNebunul si joc mu de vro 3-4 ani dar cu intrerupere. Astept raspunsul vostru. P.s LA multi ani!!!
neexxx Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 La Multi Ani !!!! Un An Nou Fericit Alaturi De Cei Dragi Si Tot Ce Va Doriti !!! Si In Anul Asta Mai Multa Mai Multe Si Mai Multi :money: !!!!
Valhalla Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Salut, My name is Ion si as vrea sa ma alatur si eu guilde voastre.Se poate??? :-? Am un Mg 15+rr numit MgNebunul si joc mu de vro 3-4 ani dar cu intrerupere. Astept raspunsul vostru. P.s LA multi ani!!! NU
GhemotoK Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 ionutgl,parca esti din galati asai?daca imi aduc aminte in perioada cand jucai ai fost si in ang3lik :-?
GhemotoK Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Salut, My name is Ion si as vrea sa ma alatur si eu guilde voastre.Se poate??? :-? Am un Mg 15+rr numit MgNebunul si joc mu de vro 3-4 ani dar cu intrerupere. Astept raspunsul vostru. P.s LA multi ani!!! Salut, My name is Ion si as vrea sa ma alatur si eu guilde voastre.Se poate??? :-? Am un Mg 15+rr numit MgNebunul si joc mu de vro 3-4 ani dar cu intrerupere. Astept raspunsul vostru. P.s LA multi ani!!! deci? astepta raspunsul meu lasal pe valhala ca el e mistocar mare :Dionutgl,parca esti din galati asai?daca imi aduc aminte in perioada cand jucai ai fost si in ang3lik :-?