GhemotoK Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 vum vum,azi am dat x la allyanta cu Hentai. oricum:))vum vum Ang3liK the best guild :>
kEENyyy Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 vum vum,azi am dat x la allyanta cu Hentai. oricum:))vum vum Ang3liK the best guild :> Sa va vad urmatoru cs de ce sunteti in stare :*
Valhalla Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 vum vum,azi am dat x la allyanta cu Hentai. oricum:))vum vum Ang3liK the best guild :> Sa dai contu ala :D
Damian Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Sa va vad urmatoru cs de ce sunteti in stare :* :rofl2:
PureSoul Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 La multi ani Mihai/Gabriel/Mihaela/Gabriela!!!!!!!
GhemotoK Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 vum vum,azi am dat x la allyanta cu Hentai. oricum:))vum vum Ang3liK the best guild :> Sa va vad urmatoru cs de ce sunteti in stare :* :)) tu crezi ca eu stau in cs ma? chiar ma bucur ca am dat x ..dupa luni de zile am ajuns bajocura ce dreq...pt ca unii au pupat si pupa bine-n dos. si cu asta sa-si vada fiecare de guildu' lui,cius!
kEENyyy Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Ma ghem stii ca eu nu am nimic cu nimeni....dar nu-mi place cand cineva sufera ....nu se merita pentru un joc :)
GhemotoK Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Ma ghem stii ca eu nu am nimic cu nimeni....dar nu-mi place cand cineva sufera ....nu se merita pentru un joc :) eu am zis clar,daca era dat x lu ingeras era altfel ...oricum acuma nu mai conteaza,cius :)
Damian Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Cap si pajura Noi suntem banul si stema Cati au incercat Nu ne-au daramat emblema Si numele nostru Are greutate Si mereu in viata Am fost frate pentru frate :>
GhemotoK Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Cap si pajura Noi suntem banul si stema Cati au incercat Nu ne-au daramat emblema Si numele nostru Are greutate Si mereu in viata Am fost frate pentru frate :> bvo bvo gheo :D
Damian Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Am fost si vom fi o legenda vie, Am trecut prin multe dar lumea nu stie :(. Am stiut in viata cum sa ne impunem. Si in varful piramidei sa ramanem.
Valhalla Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 ^ ^ Ia 2 like-uri de la baiatu` :D p.s. who the f*ck is ingeras? ala ce se filma in oglinda cu telefonu? si i se vedea poponetul? :rofl2:
PureSoul Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Ia o dedicatie pt fratzii mei din Ang3lik. Si zice cam asaaa: