Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AntIpatyK

Ang3liK

Recommended Posts

Posted

e in jur de 3000 euro operatia la bucuresti.... daca vreau sa mai joc fotbal trebuie si nu numai.. posibil sa dau in alte boli reumatice etc.. pnm, e scump si oricum in romania n-am degand sa ma operez, astia mai mult rau iti fac ca sa te mai duci si a2a oara la ei sa iti ia banii.

Guest DarKBladee
Posted

e in jur de 3000 euro operatia la bucuresti.... daca vreau sa mai joc fotbal trebuie si nu numai.. posibil sa dau in alte boli reumatice etc.. pnm, e scump si oricum in romania n-am degand sa ma operez, astia mai mult rau iti fac ca sa te mai duci si a2a oara la ei sa iti ia banii.

eu iti urez multa sanatate :wub:

^_^

Posted

wtf:| asa de rau ti-a ajuns picioru?

Posted

virgile sa intrii diseara pe mess sa vb cu tine.

Posted

wtf:| asa de rau ti-a ajuns picioru?

da e ce-a mai grava accidentare pt un fotbalist....e bine deocamdata, fotbal nu o sa mai joc pana nu o sa ma operez... asta fiind cine stie cand..peste 1 an,2,3. oricum scapare n-am de operatie. bn ca nu am probleme cu inima sau altceva ca sarea chiar si de 50000 de euro... 3000 poate o sa pot sa ii invart cumva.

Posted

si stirea din fotbalul nemtean :(

Accidentat în meciul Victoria Horia - Speranta Raucesti din sezonul trecut, atacantul Sperantei, Damian Gheo, 24 de ani, a efectuat vineri un RMN la Piatra Neamt, in urma acestul RMN , verdictul a fost unul crunt pentru fotbalist: ruptura completa treime medie ligament încrucisat anterior + ruptura in "toarta de cos" a meniscului extern la genunchiul stang.

Vîrful de atac va avea nevoie de o interventie chirurgicala pentru a reveni din nou pe teren.

Posted

si stirea din fotbalul nemtean :(

Accidentat în meciul Victoria Horia - Speranta Raucesti din sezonul trecut, atacantul Sperantei, Damian Gheo, 24 de ani, a efectuat vineri un RMN la Piatra Neamt, in urma acestul RMN , verdictul a fost unul crunt pentru fotbalist: ruptura completa treime medie ligament încrucisat anterior + ruptura in "toarta de cos" a meniscului extern la genunchiul stang.

Vîrful de atac va avea nevoie de o interventie chirurgicala pentru a reveni din nou pe teren.

uh :| eu a trebuit sa renunt din alte motive...sper sa nu fii si tu nevoit sa faci acelasi lucru.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...