Damian Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 e in jur de 3000 euro operatia la bucuresti.... daca vreau sa mai joc fotbal trebuie si nu numai.. posibil sa dau in alte boli reumatice etc.. pnm, e scump si oricum in romania n-am degand sa ma operez, astia mai mult rau iti fac ca sa te mai duci si a2a oara la ei sa iti ia banii.
Guest DarKBladee Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 e in jur de 3000 euro operatia la bucuresti.... daca vreau sa mai joc fotbal trebuie si nu numai.. posibil sa dau in alte boli reumatice etc.. pnm, e scump si oricum in romania n-am degand sa ma operez, astia mai mult rau iti fac ca sa te mai duci si a2a oara la ei sa iti ia banii. eu iti urez multa sanatate :wub: ^_^
GhemotoK Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 e in jur de 3000 euro operatia la bucuresti.... daca vreau sa mai joc fotbal trebuie si nu numai.. posibil sa dau in alte boli reumatice etc.. pnm, e scump si oricum in romania n-am degand sa ma operez, astia mai mult rau iti fac ca sa te mai duci si a2a oara la ei sa iti ia banii. wtf:| asa de rau ti-a ajuns picioru?
Guest relife Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 virgile sa intrii diseara pe mess sa vb cu tine.
Damian Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 wtf:| asa de rau ti-a ajuns picioru? da e ce-a mai grava accidentare pt un fotbalist....e bine deocamdata, fotbal nu o sa mai joc pana nu o sa ma operez... asta fiind cine stie cand..peste 1 an,2,3. oricum scapare n-am de operatie. bn ca nu am probleme cu inima sau altceva ca sarea chiar si de 50000 de euro... 3000 poate o sa pot sa ii invart cumva.
Damian Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 si stirea din fotbalul nemtean :( Accidentat în meciul Victoria Horia - Speranta Raucesti din sezonul trecut, atacantul Sperantei, Damian Gheo, 24 de ani, a efectuat vineri un RMN la Piatra Neamt, in urma acestul RMN , verdictul a fost unul crunt pentru fotbalist: ruptura completa treime medie ligament încrucisat anterior + ruptura in "toarta de cos" a meniscului extern la genunchiul stang. Vîrful de atac va avea nevoie de o interventie chirurgicala pentru a reveni din nou pe teren.
GhemotoK Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 si stirea din fotbalul nemtean :( Accidentat în meciul Victoria Horia - Speranta Raucesti din sezonul trecut, atacantul Sperantei, Damian Gheo, 24 de ani, a efectuat vineri un RMN la Piatra Neamt, in urma acestul RMN , verdictul a fost unul crunt pentru fotbalist: ruptura completa treime medie ligament încrucisat anterior + ruptura in "toarta de cos" a meniscului extern la genunchiul stang. Vîrful de atac va avea nevoie de o interventie chirurgicala pentru a reveni din nou pe teren. uh :| eu a trebuit sa renunt din alte motive...sper sa nu fii si tu nevoit sa faci acelasi lucru.