GhemotoK Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 te salut virgile salut cosmine :) o revenire mica?mica mica?
Guest Ecks Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 cf fetele ? :)) Damian ai bk full te doare la basca ... poate db-ul urmator revin si eu in forta !! Noroc si Respect celor care ma stiu .
GhemotoK Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 ^_^ n-ai somn ^_^ cf fetele ? :)) Damian ai bk full te doare la basca ... poate db-ul urmator revin si eu in forta !! Noroc si Respect celor care ma stiu . opaidilili cf fataaaaa :)) dc db viitor?hai acuma :D
GhemotoK Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 acu alerg dupa bani , poate la anu :D dai dreq de bani :D lasa-mi pe mess nr de tel
Guest relife Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 te salut virgile salut cosmine :) o revenire mica?mica mica? eu as vrea sa revin, dar nu ma lasa astia , nu vor sa imi activeze contu :))
GhemotoK Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 te salut virgile salut cosmine :) o revenire mica?mica mica? eu as vrea sa revin, dar nu ma lasa astia , nu vor sa imi activeze contu :)) facem rost nu-i problema :) zimi pe mess ce si cum :) lasa-mi offline
Damian Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 si rezultatul RMN-ul este: - Ruptura completa treime medie ligament incrucisat anterior. - Ruptura in "toarta de cos" menisc extern. - Usoara subluxatie laterala a rotulei pe fond de displazie tohleara cu condromalacie patelara grad IV si probabila intindere retinacul patelar medial, fara semne de ruptura. in concluzie: Sunt Sfarmat ,ratez transferul la barcelona :angry2: