Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AntIpatyK

Ang3liK

Recommended Posts

Posted

salut angelik.....ce faceti?sunt PrezYnel.......ce naspa e cu ss:)))))))...............am facut un topic la sugestii......sa schimbe si astia sezonul .....ce parere aveti......va astept acolo ......bafta in continuare....cred ca ne auzim pe joi....in game:P

Posted

salut angelik.....ce faceti?sunt PrezYnel.......ce naspa e cu ss:)))))))...............am facut un topic la sugestii......sa schimbe si astia sezonul .....ce parere aveti......va astept acolo ......bafta in continuare....cred ca ne auzim pe joi....in game:P

suspendatule,salut :D mai bine fa sm mare nu-l tine pe tusa :P

Posted

Gandalf

Monk

Luthor

Linux

si mai era unu dar nu mai tin minte pe care i-am preluat ieri :) asta ca sa mori iar ghemule pentru ca l-ai luat pe ala.

spor :)) si ne auzim la cs si preluari

Posted

Gandalf

Monk

Luthor

Linux

si mai era unu dar nu mai tin minte pe care i-am preluat ieri :) asta ca sa mori iar ghemule pentru ca l-ai luat pe ala.

aha

Posted

Gandalf

Monk

Luthor

Linux

ai 1 ou de la mn

Posted

Gandalf

Monk

Luthor

Linux

ai 1 ou de la mn

de la mine are 2 mai mici :P

salut la toata lumea... care mai este viata voastra? care se mai tine de joc? :D app pentru care nu ma stiu ...... ( Just-M3 = HappyEM0 ) ... :P

Posted

Gandalf

Monk

Luthor

Linux

ai 1 ou de la mn

de la mine are 2 mai mici :P

salut la toata lumea... care mai este viata voastra? care se mai tine de joc? :D app pentru care nu ma stiu ...... ( Just-M3 = HappyEM0 ) ... :P

salut,veteranii se tin de joc :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...