_Mistique_ Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=437187
AntIpatyK Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 servus virgil :slap1: ai luat bataita ma la 1?:))
GhemotoK Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 servus virgil :slap1: ai luat bataita ma la 1?:)) servus,mai bine la 1 decat la 0 :kar: Care vrea bataie ? :whistle: tu
GhemotoK Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 neata... ce facurati ma?:D cs? Am jucat cum am putut,a fost doar o ora de cs....d/c d/c d/c....floodu' lu' peste... :dooh: neata :)
AntIpatyK Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 daca nu era flooodu... era cs`u vostru sa inteleg? :D mornin la feti`
GhemotoK Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 daca nu era flooodu... era cs`u vostru sa inteleg? :D mornin la feti` eu asa vreau sa cred :)) care-i baiu bre ? :D
[kimmy] Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 GhemotoK , multumesc frumos pentru p.m. Sper ca se observa ca sunt mai multe cazuri si vor lua masuri pentru evitarea neplacerilor cu membri nostri. :tiphat: Regards, kimmy
GhemotoK Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 ' date='19 March 2012 - 18:59' timestamp='1332176346' post='6282762'] GhemotoK , multumesc frumos pentru p.m. Sper ca se observa ca sunt mai multe cazuri si vor lua masuri pentru evitarea neplacerilor cu membri nostri. :tiphat: Regards, kimmy sunt neplaceri,normal....dar cand iti vine si-ti spune(cum a fost cazul meu)" GhemotoK mi-a spart contul....pai cum sa-ti sparg eu contu?pai nu tu cel ce mai intra la tine pe cont"(asta am patit cu Leprechaun...noroc ca el nu ma stie de ieri de azi....m-a crezut ca a fost inselat de cineva) iar Porto care era de 2saptamani in guild(poate nici atata) striga in gura mare ca "deastea faci ma,profiti de bunatatea mea imi dai nu stiu ce program pe mess si imi spargi contul,ma furi?" nu am reusit sa-l conving ca nu am fost eu,a fost inselat....dar el o tine una si buna cum ca....eu i-am spart contul(sa nu mai zic de amenintarile dp ym) e urat cand sti ca esti corect,dar tot esti acuzat de furt si de ce stiu ce altceva :)
Valhalla Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 ' date='19 March 2012 - 18:59' timestamp='1332176346' post='6282762'] GhemotoK , multumesc frumos pentru p.m. Sper ca se observa ca sunt mai multe cazuri si vor lua masuri pentru evitarea neplacerilor cu membri nostri. :tiphat: Regards, kimmy sunt neplaceri,normal....dar cand iti vine si-ti spune(cum a fost cazul meu)" GhemotoK mi-a spart contul....pai cum sa-ti sparg eu contu?pai nu tu cel ce mai intra la tine pe cont"(asta am patit cu Leprechaun...noroc ca el nu ma stie de ieri de azi....m-a crezut ca a fost inselat de cineva) iar Porto care era de 2saptamani in guild(poate nici atata) striga in gura mare ca "deastea faci ma,profiti de bunatatea mea imi dai nu stiu ce program pe mess si imi spargi contul,ma furi?" nu am reusit sa-l conving ca nu am fost eu,a fost inselat....dar el o tine una si buna cum ca....eu i-am spart contul(sa nu mai zic de amenintarile dp ym) e urat cand sti ca esti corect,dar tot esti acuzat de furt si de ce stiu ce altceva :) Ai fani fa? :crazy:
GhemotoK Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 da,am fani....care mai de care...mai ales cei care primesc X din guild...plang si plang....altii plang de 2 ani...wtf #-o
HaCkErS Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 ' date='19 March 2012 - 18:59' timestamp='1332176346' post='6282762'] GhemotoK , multumesc frumos pentru p.m. Sper ca se observa ca sunt mai multe cazuri si vor lua masuri pentru evitarea neplacerilor cu membri nostri. :tiphat: Regards, kimmy sunt neplaceri,normal....dar cand iti vine si-ti spune(cum a fost cazul meu)" GhemotoK mi-a spart contul....pai cum sa-ti sparg eu contu?pai nu tu cel ce mai intra la tine pe cont"(asta am patit cu Leprechaun...noroc ca el nu ma stie de ieri de azi....m-a crezut ca a fost inselat de cineva) iar Porto care era de 2saptamani in guild(poate nici atata) striga in gura mare ca "deastea faci ma,profiti de bunatatea mea imi dai nu stiu ce program pe mess si imi spargi contul,ma furi?" nu am reusit sa-l conving ca nu am fost eu,a fost inselat....dar el o tine una si buna cum ca....eu i-am spart contul(sa nu mai zic de amenintarile dp ym) e urat cand sti ca esti corect,dar tot esti acuzat de furt si de ce stiu ce altceva :) Ai fani fa? :crazy: are el mai multi ca mine :(( da reusesc eu sa ma fac cel mai dusmanit player :D:D
HaCkErS Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 ai mei au murit :crybaby: pai daca nu mai esti o vedeta...
Valhalla Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 ai mei au murit :crybaby: pai daca nu mai esti o vedeta... Nu-i adevarat :violent:
GhemotoK Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 ai mei au murit :crybaby: pai daca nu mai esti o vedeta... :))