Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AntIpatyK

Ang3liK

Recommended Posts

Posted

Nu sunt "Taja", acel cont a fost imprumutat, deoarece am avut moderator pe el, am fost nevoita sa ii schimb parola si mailul.

Asa ca, te rog, nu mai imi spune asa. :D

P.s Nu vreau sa fiu data in judecata. :))

Mai, ce sa spun, asta e romania, o tara de lasi.. :)

trebuia sa rad? #-o

Posted

Nu sunt "Taja", acel cont a fost imprumutat, deoarece am avut moderator pe el, am fost nevoita sa ii schimb parola si mailul.

trebuia sa rad? #-o

Da Search "taja" si ai sa vezi ca e liber nick-ul.. poti sa refaci contu inapoi.

Se stia de mult ca nu sunt reala "taja", deci.. deaceea am si schimbat nick-ul, nu vreau sa fiu alta persoana decat eu. :)

Nu ne face un cont pe forum, noi facem contu de pe forum.. personalitatea noastra.

Posted

Si am uitat sa iti spun.

Eu nu am chef de cearta, daca ai ceva de discutat, cauta-ma pe mess, daca am timp.. o sa vorbim. Daca nu, nu cauta cearat ca nu tine.

Ti-am acordat lamuririle necesare, nu cauta sa ma mai provoci, nu am sa iti raspund la provocare. Aici ai o fata si in alta parte alta fata. M-am saturat de oameni de genu... Buna ziua.

Posted

trebuia sa rad? #-o

Da Search "taja" si ai sa vezi ca e liber nick-ul.. poti sa refaci contu inapoi.

Se stia de mult ca nu sunt reala "taja", deci.. deaceea am si schimbat nick-ul, nu vreau sa fiu alta persoana decat eu. :)

Nu ne face un cont pe forum, noi facem contu de pe forum.. personalitatea noastra.

uau ,deasta are pass i mail schimbat? #-o

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Concurs Cel mai/cea mai sexy de pe link - Editie de martisor. Cine se inscrie? ^_^

Castigatorii primesc premii ce constau in warn down ^_^

eu astept sa vad cele mai sexy dp link :D

oricum fiecare poate pune ce poza vrea...n-ai tu de unde stii cine e el/ea cu adevarat :dontknow:

@neata all :happy1:

Sunt sanse sporite sa aflam daca poza este sau nu a userului care posteaza. in cazul in care un user triseaza sanctiunile vor fi pe masura ^_^

insa nu vad de ce ai incerca sa pui o poza cu altcineva...

Posted

Concurs Cel mai/cea mai sexy de pe link - Editie de martisor. Cine se inscrie? ^_^

Castigatorii primesc premii ce constau in warn down ^_^

eu astept sa vad cele mai sexy dp link :D

oricum fiecare poate pune ce poza vrea...n-ai tu de unde stii cine e el/ea cu adevarat :dontknow:

@neata all :happy1:

Sunt sanse sporite sa aflam daca poza este sau nu a userului care posteaza. in cazul in care un user triseaza sanctiunile vor fi pe masura ^_^

insa nu vad de ce ai incerca sa pui o poza cu altcineva...

e bine daca puteti afla cine triseaza sau nu...

suntem multi de multe feluri pe lumea asta....te poti astepta la orice... :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...