Valhalla Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Care vrea inghetata ? :D ca anaohilic nu vrea :crybaby:
Bastia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Care vrea inghetata ? :D ca anaohilic nu vrea :crybaby: dau eu 1 euro, ca nu am lei aici :)), pt inghetata!
Damian Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Miercuri 7 Septembrie 2011,ora 17:00 teren Pangarati: Energia Pingarati - Speranta Raucesti :bananadance2: is buni aia, noi suntem pe 2 si ei pe 3 Derby-ul din fruntea clasamentului dintre Energia Pangarati si Speran?a Raucesti ce a avut loc Miercuri 7 septembrie la ora 17:00 pe terenul din Pangarati a fost cî?tigat de c?tre Speran?a Raucesti cu scorul de 3-1. Golurile care au f?cut ca "Speran?a" sa cî?tige acest meci au fost marcate de c?tre Damian Gheo,Tudor Chiriac ?i Leonte Viorel. FC Speranta Raucesti :beer: :beer: , ne auzim maine de la munca
GhemotoK Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Miercuri 7 Septembrie 2011,ora 17:00 teren Pangarati: Energia Pingarati - Speranta Raucesti :bananadance2: is buni aia, noi suntem pe 2 si ei pe 3 Derby-ul din fruntea clasamentului dintre Energia Pangarati si Speran?a Raucesti ce a avut loc Miercuri 7 septembrie la ora 17:00 pe terenul din Pangarati a fost cî?tigat de c?tre Speran?a Raucesti cu scorul de 3-1. Golurile care au f?cut ca "Speran?a" sa cî?tige acest meci au fost marcate de c?tre Damian Gheo,Tudor Chiriac ?i Leonte Viorel. FC Speranta Raucesti :beer: :beer: , ne auzim maine de la munca :nanana: :nanana: :beer:
Jaker Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Miercuri 7 Septembrie 2011,ora 17:00 teren Pangarati: Energia Pingarati - Speranta Raucesti :bananadance2: is buni aia, noi suntem pe 2 si ei pe 3 Derby-ul din fruntea clasamentului dintre Energia Pangarati si Speran?a Raucesti ce a avut loc Miercuri 7 septembrie la ora 17:00 pe terenul din Pangarati a fost cî?tigat de c?tre Speran?a Raucesti cu scorul de 3-1. Golurile care au f?cut ca "Speran?a" sa cî?tige acest meci au fost marcate de c?tre Damian Gheo,Tudor Chiriac ?i Leonte Viorel. FC Speranta Raucesti :beer: :beer: , ne auzim maine de la munca Gheo tu dupa cum vad ai statura si alura de stopper..... Asai??? joci fundas?
Damian Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Gheo tu dupa cum vad ai statura si alura de stopper..... Asai??? joci fundas? am 1,75cm , 70 kg, joc atacant