Damian Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Miercuri 7 Septembrie 2011,ora 17:00 teren Pangarati: Energia Pingarati - Speranta Raucesti :bananadance2: is buni aia, noi suntem pe 2 si ei pe 3
GhemotoK Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Hm.. Virgil, de cand l-ai luat pe Huskar in guild? Cand intru vreau sa dispara. Ok? Ala n-are ce cauta in Ang3lik si cu asta am spus tot. Sa-si aduca aminte ce a facut db-ul trecut. :angry1: Si ce ca postez la HH? Am fost in alianta aia,nu? Port respect ca mi-au fost colegi, eu nu pun jocu la suflet, si voi sunteti oameni si ei sunt oameni (exceptand ca si de-o parte si de alta sunt nesimtiti),da? Ete na, daca o sa ma vad cu cineva la un ghater din HH sa il iau la bataie pentru un joc minunat care a distrus vetiile unora.. Good god. se cam bat cap in cap,niste afirmatii,dar nu mai conteaza :) Miercuri 7 Septembrie 2011,ora 17:00 teren Pangarati: Energia Pingarati - Speranta Raucesti :bananadance2: is buni aia, noi suntem pe 2 si ei pe 3 gl , lupta Speranta :D :bananadance2:
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Care se bat cap in cap? Explica in detaliu. Morning @
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Bine cum doresti, oricum eu imi stiu punctele de vedere. :-j :)
alabala Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Fac goldeni de +5 cu sm-ul :X:X :bananadance2: Snake is the best :D
Valhalla Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Si am scapat de inca un prezervativ folosit :))
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Terminati cu insultele daca nu vreti sa trecem la suspenduri Din respect pentru Ody, n-am sa bag in seama comentariu respectiv. O zi buna.
Valhalla Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Terminati cu insultele daca nu vreti sa trecem la suspenduri Din respect pentru Ody, n-am sa bag in seama comentariu respectiv. O zi buna. A vorbit cineva cu tine? nu cred.
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Terminati cu insultele daca nu vreti sa trecem la suspenduri Din respect pentru Ody, n-am sa bag in seama comentariu respectiv. O zi buna. A vorbit cineva cu tine? nu cred. Vezi ca aluziile si limbaju cu subinteles se platesc pe acest forum.
Valhalla Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Terminati cu insultele daca nu vreti sa trecem la suspenduri Din respect pentru Ody, n-am sa bag in seama comentariu respectiv. O zi buna. A vorbit cineva cu tine? nu cred. Vezi ca aluziile si limbaju cu subinteles se platesc pe acest forum. Te-ai simtit ? :))
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Vezi ca aluziile si limbaju cu subinteles se platesc pe acest forum.
Valhalla Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Hai sa iti dau 1 RON, sa iti cumperi si tu o inghetata, ce zici ? sa nu zici ca nu te platesc :))
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Terminati cu insultele daca nu vreti sa trecem la suspenduri Din respect pentru Ody, n-am sa bag in seama comentariu respectiv. O zi buna. A vorbit cineva cu tine? nu cred. Vezi ca aluziile si limbaju cu subinteles se platesc pe acest forum.
Valhalla Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Terminati cu insultele daca nu vreti sa trecem la suspenduri Din respect pentru Ody, n-am sa bag in seama comentariu respectiv. O zi buna. A vorbit cineva cu tine? nu cred. Vezi ca aluziile si limbaju cu subinteles se platesc pe acest forum. Nu vrei inghetata, anaohilic? :crybaby: