GhemotoK Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 salutare :photo: si succes la rr. I`m out :tiphat: pa!
AngeL Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Hm.. Virgil, de cand l-ai luat pe Huskar in guild? Cand intru vreau sa dispara. Ok? Ala n-are ce cauta in Ang3lik si cu asta am spus tot. Sa-si aduca aminte ce a facut db-ul trecut. :angry1:
GhemotoK Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 pt asta ai dat remove friend pe forum?sau ce?
AngeL Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Pai m-am enervat sa il vad pe ala in Ang3lik, doar stiai ce ii poate capu. <_< Ala cand se vede cu sacii in caruta, te lasa cu ochii in soare si iti scoate vorbe. Doamne <_<
GhemotoK Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Pai m-am enervat sa il vad pe ala in Ang3lik, doar stiai ce ii poate capu. <_< Ala cand se vede cu sacii in caruta, te lasa cu ochii in soare si iti scoate vorbe. Doamne <_< aha...
AngeL Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Pai m-am enervat sa il vad pe ala in Ang3lik, doar stiai ce ii poate capu. <_< Ala cand se vede cu sacii in caruta, te lasa cu ochii in soare si iti scoate vorbe. Doamne <_< aha... Ce dracu ai? Eu nu va inteleg, chiar nu va inteleg.. omu va vrea binele si voi raspundeti ... cum se vede. O sa stau fara guild cand intru si gata. <_< EDIT: Pana la o revizuire a comportamentului, eu nu mai postez aici. O zi buna. P.s Pe viitor sa iti mai faci timp si de alte prioritati.
GhemotoK Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Pai m-am enervat sa il vad pe ala in Ang3lik, doar stiai ce ii poate capu. <_< Ala cand se vede cu sacii in caruta, te lasa cu ochii in soare si iti scoate vorbe. Doamne <_< aha... Ce dracu ai? Eu nu va inteleg, chiar nu va inteleg.. omu va vrea binele si voi raspundeti ... cum se vede. O sa stau fara guild cand intru si gata. <_< EDIT: Pana la o revizuire a comportamentului, eu nu mai postez aici. O zi buna. P.s Pe viitor sa iti mai faci timp si de alte prioritati. BINE!posteaza la hh!
Valhalla Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Ce am vorbit noi virgile pe mess? :whistle:
AngeL Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Si ce ca postez la HH? Am fost in alianta aia,nu? Port respect ca mi-au fost colegi, eu nu pun jocu la suflet, si voi sunteti oameni si ei sunt oameni (exceptand ca si de-o parte si de alta sunt nesimtiti),da? Ete na, daca o sa ma vad cu cineva la un ghater din HH sa il iau la bataie pentru un joc minunat care a distrus vetiile unora.. Good god. Ce am vorbit noi virgile pe mess? :whistle: Ce ai mai vorbit si tu mai? Ce? ete fas
Valhalla Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Si ce ca postez la HH? Am fost in alianta aia,nu? Port respect ca mi-au fost colegi, eu nu pun jocu la suflet, si voi sunteti oameni si ei sunt oameni (exceptand ca si de-o parte si de alta sunt nesimtiti),da? Ete na, daca o sa ma vad cu cineva la un ghater din HH sa il iau la bataie pentru un joc minunat care a distrus vetiile unora.. Good god. Ce am vorbit noi virgile pe mess? :whistle: Ce ai mai vorbit si tu mai? Ce? ete fas Da-i cu praf de mers ;)
AngeL Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Si ce ca postez la HH? Am fost in alianta aia,nu? Port respect ca mi-au fost colegi, eu nu pun jocu la suflet, si voi sunteti oameni si ei sunt oameni (exceptand ca si de-o parte si de alta sunt nesimtiti),da? Ete na, daca o sa ma vad cu cineva la un ghater din HH sa il iau la bataie pentru un joc minunat care a distrus vetiile unora.. Good god. Ce am vorbit noi virgile pe mess? :whistle: Ce ai mai vorbit si tu mai? Ce? ete fas Da-i cu praf de mers ;) Tu gura, ca nu ne-am tras de sireturi, nu ne cunoastem sa ne permitem. Dai tu cu praf din mers sau vrei sa iti pun fata aici?
GhemotoK Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 esti ca vremea,nu ai cont ,nu joci si imi spui sa-l dau afara pe huskar?sa vi cu pretentia asta cand joci si ai cont!go hh la taclale!
Valhalla Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Si ce ca postez la HH? Am fost in alianta aia,nu? Port respect ca mi-au fost colegi, eu nu pun jocu la suflet, si voi sunteti oameni si ei sunt oameni (exceptand ca si de-o parte si de alta sunt nesimtiti),da? Ete na, daca o sa ma vad cu cineva la un ghater din HH sa il iau la bataie pentru un joc minunat care a distrus vetiile unora.. Good god. Ce am vorbit noi virgile pe mess? :whistle: Ce ai mai vorbit si tu mai? Ce? ete fas Da-i cu praf de mers ;) Tu gura, ca nu ne-am tras de sireturi, nu ne cunoastem sa ne permitem. Dai tu cu praf din mers sau vrei sa iti pun fata aici? Am zis ceva? diferenta mare intre a vorbi si a tasta, dar ce sa stii tu :rofl1:
AngeL Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Sa mor de nu va meritati, degeaba isi da omu interesu, unii sunteti o cauza pierduta. @Auzi dragule cred ca stiu si eu sa fac acea diferenta, vezi-ti de treaba .. Sunt ca vremea? eu nu pun jocu la suflet and over.N-o sa ma cert cu X sau Y pentru un nenorocit de castel sau mai stiu eu ce. Dau dovada de om mai presus de jocu ala. Si tu papusel nu ii mai baga in cap.
Valhalla Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Sa mor de nu va meritati, degeaba isi da omu interesu, unii sunteti o cauza pierduta. @Auzi dragule cred ca stiu si eu sa fac acea diferenta, vezi-ti de treaba .. Hai go la HH, sau oriunde altundeva :gives: p.s. Daca te doare manutza sa iti faci propriul tau cont pe forum te ajut eu :) si nu mai pretinde ca esti aceea persoana(ma refer la contul de pe forum) cand esti defapt o mare "impostoare"
AngeL Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Treaba mea unde merg, nu iti convine? Sa ma pupi in colturi si sa imi scrii..
Valhalla Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Treaba mea unde merg, nu iti convine? Sa ma pupi in colturi si sa imi scrii.. Vezi sa nu te loveasca usa in timp ce iesi :right:
AngeL Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Citez "Ratatu din dreapta" ,te recunosti low? :)) Virgil, treci pe mess. EDIT: N-avea tupeu sa vorbesti la adresa mea cu fata aia, ok? Acu audienta s-a incheiat. Zbye. TOTI stiu cine sunt, contu "Taja" a fost un nimeni pana sa il preiau eu(anohoolic). Altceva?
GhemotoK Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 ar trebui sa-i fie rusine sau ce? auzi da nu si-a propus nimeni ca,contul Taja sa ajunga "rege" mi l-ai cerut mie ca sa faci caterinca,ti-am zis eu sa te dai drept taja?sau tu ai vrut?
AngeL Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Ar trebui sa isi vada lungu nasului si sa nu faca pe desteptu pe cand el bubuie, da? Ete cine era "marele" low..un copil (fara alte comentarii).