alabala Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 :nanana: :tiphat: :angry1: :crybaby: :violent: :whistle: :
VirusiK Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 GhemotoK uite ce face bunny de la avatar meu ..... Fa si tu acelasi lucru :)) GhemotoK :violent: Virus
GhemotoK Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 GhemotoK uite ce face bunny de la avatar meu ..... Fa si tu acelasi lucru :)) GhemotoK :violent: Virus :slap:
Damian Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Duminica 4 septembrie 2011,Speranta Raucesti a primit vizita noii inscrise in Divizia D,Vulturul Zanesti ,echipa ce a reusit sa stranga pana acum 3 puncte,din meciul cu Ozana Timisesti. Cu Damian Gheo intr-o forma de zile mari ce a reusit sa inscrie de 2 ori in prima repriza si o data in repriza a 2-a,Speranta a castigat la scor de tenis acest meci,adica cu 6-0 (2-0 la pauza). FC Speranta Raucesti cunosc toata echipa si staful tehnic si conducatorii de la sc bastia, (asta fara gluma), vorbesc cu ei de un stage de proba? daca au nevoie de atacant si platesc destul de bn ok, in ce liga sunt? liga 2, locul 2 e echipa serioasa, au baze de preg, 7 grupe de varsta la echipe, la prima echipa fara 60k euro nu ai cum sa ai contract, la a doua nu stiu, e competitie pe posturi! in ce tzara?
Bastia Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Duminica 4 septembrie 2011,Speranta Raucesti a primit vizita noii inscrise in Divizia D,Vulturul Zanesti ,echipa ce a reusit sa stranga pana acum 3 puncte,din meciul cu Ozana Timisesti. Cu Damian Gheo intr-o forma de zile mari ce a reusit sa inscrie de 2 ori in prima repriza si o data in repriza a 2-a,Speranta a castigat la scor de tenis acest meci,adica cu 6-0 (2-0 la pauza). FC Speranta Raucesti cunosc toata echipa si staful tehnic si conducatorii de la sc bastia, (asta fara gluma), vorbesc cu ei de un stage de proba? daca au nevoie de atacant si platesc destul de bn ok, in ce liga sunt? liga 2, locul 2 e echipa serioasa, au baze de preg, 7 grupe de varsta la echipe, la prima echipa fara 60k euro nu ai cum sa ai contract, la a doua nu stiu, e competitie pe posturi! in ce tzara? hmm, echipa ca bastia nu stii de unde e... corsica-franta
Guest Mr.KENEDY Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 salutare :photo: si succes la rr. I`m out :tiphat: